Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit hvězdu z papíru? Naučte se osvědčenou metodu!

gwiazdy z papieru

Adrian Koźlik |

Vánoční stromeček je jedním z hlavních a nejdůležitějších symbolů Vánoc. Je to dekorace, která v našich domovech vytváří kouzelnou atmosféru a je velmi působivou dekorací interiéru. Jedním z nejdůležitějších dekorativních prvků na vánočním stromku je ozdobná hvězda nahoře. V tomto článku jsme se rozhodli představit jednoduchý krok za krokem, jak vytvořit hvězdu pro papírový vánoční stromeček .

Poutavá vánoční hvězda – návod krok za krokem

papírová hvězda Před zahájením kreativní práce si připravte následující materiály:

  • Papír ve zvolené barvě
  • Lepidlo
  • Nůžky
  • Čára
  • Tužka
  • Dekorace jako flitry, provázky, stuhy nebo barevné třpytky

Krok 1: Vyberte vzor hvězdy

Nejprve si vyberte hvězdicový vzor pro vánoční stromeček, který chcete vyrobit. Na internetu můžete najít mnoho různých hotových vzorů hvězd. Můžete se také pokusit vytvořit svůj vlastní jedinečný vzor. Stačí si na papír nakreslit tužkou hvězdu vhodné velikosti a tvaru, která nejlépe odpovídá vašim potřebám.

Krok 2: Vystřihněte hvězdu

Jakmile si vyberete svůj vzor, ​​začněte vystřihovat hvězdu z papíru . Umístěte vzor na papír a pečlivě jej obkreslete tužkou. Poté pomocí nůžek opatrně vystřihněte hvězdu z papíru. Zkuste řezat přesně podle čar, abyste získali přesný tvar vánoční hvězdy.

Krok 3: Sestavení hvězdy vánočního stromku

Jakmile hvězdu vystřihnete, začněte ji sestavovat. Přeložte hvězdu podél čar, které jste nakreslili na vzor. Jednotlivá ramena hvězdy můžete jemně ohnout, abyste získali trojrozměrný efekt. Ujistěte se, že jste složili hvězdu podél všech čar, abyste získali požadovaný tvar.

Krok 4: Lepení hvězdy

Nyní, když je hvězda vánočního stromku sestavena, začněte ji lepit. Na jedno z ramen hvězdy naneste tenkou vrstvu lepidla . Druhé rameno hvězdy pak jemně přiložte k nalepenému rameni a chvíli ho přidržte, aby se lepidlo dobře spojilo. Tento krok opakujte pro zbývající hvězdicová ramena, dokud nebudou všechna slepena.

Krok 5: Další dekorace

Pokud chcete, můžete na svou papírovou hvězdu vánočního stromku přidat další ozdoby. Můžete použít třpytky, flitry, barevný papír nebo jiné ozdoby, které hvězdě dodají extra jiskru a půvab. Ozdoby můžete připevnit lepidlem a vytvořit tak vaší hvězdě jedinečný vzhled.

papírová hvězda Krok 6: Příprava na umístění na vánoční stromeček

Jakmile je vaše papírová hvězda vánočního stromku ozdobena, připravte ji k umístění na stromeček. Na zadní stranu hvězdy můžete přilepit kousek provázku nebo stuhy, abyste ji snadno připevnili na větve vánočního stromku. Ujistěte se, že provázek nebo stuha jsou dostatečně dlouhé, aby byla hvězda viditelná v horní části stromu.

Krok 7: Umístěte hvězdu na vánoční stromeček

Nyní, když je vaše papírová hvězda vánočního stromku připravena, pokračujte v umístění na strom. Vyberte si větev na vrcholu vánočního stromku a pečlivě připevněte hvězdu provázkem nebo stuhou. Ujistěte se, že je hvězda pevně připevněna a jasně viditelná v horní části stromu.

Největší hvězda mezi vánočními dekoracemi

Výroba papírové hvězdy na vánoční stromeček je jednoduchý a kreativní způsob, jak ozdobit vánoční stromeček. Můžete si vybrat různé vzory a barvy papíru a vytvořit tak jedinečnou hvězdu, která bude ladit se stylem vašeho vánočního stromku a interiéru. Podle našeho podrobného průvodce si můžete vytvořit svou vlastní papírovou hvězdu vánočního stromku, která bude skvělou vánoční ozdobou.

Zanechat komentář