Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Adventní kalendář do 30 PLN. Koukni na to!

kalendarz adwentowy do 30 zł

Adrian Koźlik |

Tradice odpočítávání do Vánoc v podobě adventního kalendáře je známá po celém světě. Podává se v různých podobách, ale všechny mají posílit očekávání svátků a také nás připravit na to, abychom tento čas náležitě prožili. Je to skvělá příležitost, jak u vás doma navodit sváteční atmosféru, která nám připomene nadcházející magické období, a naučit vaše děti, jak skloubit víru s každodenním životem.

Odpočítávání do Vánoc už v dnešní době není jen o otevírání kartonových dvířek plných cukroví. Nyní najdeme adventní kalendáře s kosmetikou, čaji, hračkami, kreslícími potřebami a kartičkami s úkoly. V tomto článku vám představíme několik nápadů na adventní kalendář na rok 2023, který se vejde do vašeho rozpočtu 30 PLN.

Kartonové adventní kalendáře

Adventní kalendář do 30 PLN Nejznámější adventní kalendáře mají podobu vertikálních nebo horizontálních obdélníkových krabic s otevíracími, číslovanými okénky. Každý den otevřeme jedno okno a objevíme, co je uvnitř. Uvnitř většinou najdeme čokoládky nebo jiné sladkosti. Na trhu již najdeme kartonové krabice se sadou čajů nebo káv. Kartonové kalendáře mají také podobu samostatných kartonových krabic nebo dokonce kartonových domečků. Jejich výhodou oproti oblíbeným kalendářům s okénky je možnost vložit do každé krabice více produktů než do okénka. Samozřejmostí jsou kartonové kalendáře, které si můžete sami ozdobit a vyplnit. Dovnitř si můžeme dát, co se nám zlíbí, jediným omezením je velikost oken nebo boxů.

Papírové adventní kalendáře

Dalším dobrým nápadem na adventní kalendář do 30 PLN budou kalendáře z papírových sáčků. Jedná se nejen o ekologickou formu kalendáře, ale také vám dává svobodu ve zdobení a samozřejmě svobodu v jeho vyplňování. V internetových obchodech najdeme hotové tašky připravené k vytvoření kalendáře doplněné o klipsy, samolepky či jiné doplňky.

Můžeme si koupit i obyčejné papírové sáčky a ozdobit si je sami. Sáčky mohou mít libovolnou velikost, takže dovnitř můžeme vložit produkty, které se nevejdou do oblíbených kalendářů s okénky, např. kosmetiku nebo kreslící potřeby.

Adventní kalendáře v podobě ponožek nebo bavlněných pytlíků

Adventní kalendář do 30 PLN Další formou adventních kalendářů dostupnou na trhu, která se vejde do nízkého rozpočtu, jsou kalendáře v podobě ponožek nebo bavlněných pytlíků. Na internetu najdeme takové sety s barevnými vánočními ponožkami nebo taštičkami, do kterých můžete vložit sladkosti nebo hračky. Takové kalendáře jistě nejvíce osloví ty nejmenší. Bavlněný materiál je odolnější než papír, takže si takový kalendář můžeme nechat i na další rok.

Karty s úkoly

Toto je nejnovější a odlišná forma adventního kalendáře. Obsahuje různé úkoly, které mají plnit děti i dospělí. Je to úplně jiný kalendář, který vybízí ke společnému trávení času s rodinou a učí kreativitě. Některé sady mají i zajímavosti související s obdobím Vánoc, což je také skvělá forma učení hrou.

Karty s úkoly jako adventní kalendář jsou perfektní alternativou pro lidi, kteří chtějí strávit adventní čas trochu jinak než obvykle. Navíc cena těchto karet je nízká a pohybuje se od 30 PLN.

DIY adventní kalendáře

Nejlevnější formou adventního kalendáře a zároveň nejoriginálnější je kalendář, který si sami vytvoříte. Zde máme velkou svobodu ve výběru materiálů. Můžeme použít papírové sáčky, dózy, krabičky, obálky nebo jiné materiály – vše záleží na naší kreativitě.

Zdobení takového kalendáře je skvělý způsob, jak sladit náš kalendář s příjemcem. Z takového kalendáře bude mít radost každý, protože jeho příprava chce čas a srdce.

I takový kalendář můžeme vytvořit společně s našimi dětmi. Je to skvělý způsob, jak trávit čas společně, což přináší mnoho výhod, jako je rozvoj kreativity a manuálních dovedností dítěte.

Jak vidíte, s malým rozpočtem 30 PLN můžeme určitě někomu dát skvělý dárek v podobě adventního kalendáře . Možnosti výběru hotových výrobků jsou široké a vždy se také můžeme pokusit vytvořit jedinečný vlastní kalendář.

Pokud přemýšlíte, co si dát do adventního kalendáře, klikněte sem !

Zanechat komentář