Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co koupit ke Dni dětí pro 2leté dítě? Koukni na to!

Co kupić na Dzień Dziecka dla 2-latka? Sprawdź to!

Adrian Koźlik |

Den dětí se nezadržitelně blíží! Na tento den se těší všechny děti, mladší i starší. Právě v tento den jim dáváme různé hračky a sladkosti. Vážíme si toho, že jsou v našich životech a děkujeme jim za každý zářivý úsměv.

Mnoho rodičů přemýšlí, jaký dárek vybrat pro své 2leté dítě. Výběr hraček a pomůcek pro dítě tohoto věku může být obtížný, protože jeho dovednosti a zájmy se velmi rychle rozvíjejí a mění.

V dnešním článku si představíme zajímavé tipy na dárky pro 2leté dítě .

Vzdělávací hračky pro 2leté děti

Vzdělávací hračky pro 2leté děti jsou hračky, které kombinují učení s trochou dětské hry. Je to vynikající volba pro podporu kognitivního, motorického a interpersonálního vývoje vašeho dítěte. Níže uvádíme několik návrhů na vzdělávací dárky ke Dni dětí .

Hádanky

Vybírejte si puzzle s většími, snadněji manipulovatelnými dílky. Je to vynikající způsob, jak rozvíjet manuální dovednosti, motorickou koordinaci a porozumění prostorovým vztahům.

prezent dla 2-latka

Stavebnice

Bloky jsou rozhodně nadčasová zábava! Každý z nás měl v dětství alespoň jednu sadu bloků. Kostky v různých tvarech a velikostech rozvíjejí kreativitu, stavění a aranžérské dovednosti. Dítě může vytvářet věže, mosty a mnoho dalších staveb a zároveň rozvíjet manuální zručnost a představivost.

Interaktivní knihy

Knihy, které stimulují dětské smysly, jako jsou hmatové prvky, zvuky a vysouvací klapky, jsou skvělým způsobem, jak rozvíjet kognitivní a jazykové dovednosti. Jedná se o hračku, která jistě upoutá pozornost dítěte na dlouhou dobu. Senzorické knihy jsou také skvělou smyslovou zábavou.

Hádanka

Puzzle jsou skvělým tipem na dárek pro děti všech věkových kategorií. Pro 2leté dítě zvolte puzzle s většími dílky. Díky tomu bude moci sladit všechny prvky dohromady. Puzzle rozvíjejí logické myšlení, koordinaci ruka-oko a koncentraci.

Sady na kreslení

Ve věku 2 let dítě velmi touží používat různé druhy kreslicích potřeb. Hračky, které umožňují vašemu dítěti experimentovat s kreslením a malováním, výrazně rozvíjejí kreativitu. Můžete si koupit speciální barvy pro děti, aby mohly malovat i rukama.

Hudební hračky

Malé hudební hračky se vyplatí koupit jako dárek pro 2leté dítě. Hudební nástroje, jako je malý klavír, cimbál, buben nebo maracas, podněcují zájem o zvuky a rytmy, rozvíjejí sluch a hudební dovednosti.

Kreativní hračky pro 2leté děti

Kreativní hračky pro 2leté děti ke Dni dětí jsou vynikajícím způsobem, jak rozvíjet dětskou fantazii, umělecké dovednosti a manuální dovednosti. Nelze popřít, že kreativní hračky mohou dítě zaujmout na dlouhou dobu, protože ho celý proces tvorby zaujme. Dvouleté dítě je malý průzkumník, který objevuje fascinující svět, který se vyjadřuje prostřednictvím kreativních činností, jako je kreslení, malování a zkoumání výtvarného umění.

Magnetická tabule

Tabule s magnety umožňuje vašemu dítěti experimentovat s kreslením a vytvářením různých obrázků. Batole může tvořit, pohybovat a měnit tvary a barvy a zároveň rozvíjí manuální zručnost a představivost.

Barvovací tyčinky

prezent dla 2-latka Malířské tyčinky jsou perfektním tipem na dárek ke Dni dětí pro takové batole. Pokud vaše batole rádo maluje, malovací tyčinky jsou pro malé ručičky velmi snadné. Nemusíte se bát skvrn na oblečení nebo nábytku, protože jsou uzavřeny uvnitř tyčinky a nevyžadují další přípravu nebo míchání.

Modelovací sady

Hračky jako plastelína, modelína nebo plastelína umožňují dítěti vytvářet různé tvary a postavičky. Je to zábavná a velmi poutavá činnost. Nemusíte se bát o bezpečnost vašeho dítěte, protože takové výrobky jsou pro děti bezpečné.

Omalovánky

Den dětí je skvělou příležitostí k nákupu zajímavých omalovánek pro 2leté děti. Vybírejte knížky s velkými ilustracemi, které si vaše batole vybarví podle vlastních představ.

Dárky ke Dni dětí pro aktivní 2leté dítě

Pokud je vaše dvouleté dítě velmi aktivní dítě, stojí za to zvážit váš dárek a vybrat něco vhodného, ​​co bude držet krok s aktivním batoletem.

Tříkolka

Tříkolka je jedním z nejlepších dárků pro 2leté dítě. Díky ní bude dítě moci rozvíjet rovnováhu a dovednosti šlapání.

Nafukovací bazének

Nafukovací bazén je skvělou volbou, pokud máte přístup na zahradu nebo venkovní prostor. Vaše dítě bude mít skvělou příležitost se v letních dnech zchladit a užít si vodní radovánky.

Zahradní houpačka

Zahradní houpačka je skvělý nápad, aby si vaše dítě užilo pohyb venku.

Zanechat komentář