Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co si můžete dát do adventního kalendáře? Dáme vám tip!

kalndarz adwentowy

Adrian Koźlik |

Adventní kalendář je nádherná tradice, která přináší radost dětem i dospělým. Každý den v předvánočním čase otevíráme další okénko, objevujeme překvapení nebo úkol. Pokud přemýšlíte, co si dát do adventního kalendáře na rok 2023, máme pro vás spoustu nápadů na kreativní obsah.

Připravte se na 24 dní plných kouzel a radosti!

Obsah adventního kalendáře

adventní kalendář Pokud si chcete zpříjemnit radostné čekání na Vánoce, stojí za zvážení pořízení nebo vytvoření adventního kalendáře s jedinečným obsahem sami. Připravili jsme seznam těch nejzajímavějších výplní adventního kalendáře, které rozptýlí všechny vaše pochybnosti.

  1. Čokolády a sladkosti

Nic dětem (a nejen jim!) nepřinese větší radost, než když v adventním kalendáři najdou výbornou čokoládu nebo kousek oblíbeného cukroví. Můžete si vybrat malé, jednotlivě balené sladkosti nebo speciální sváteční pochoutky. Je to perfektní způsob, jak sladce čekat na Vánoce.

  1. Malé hračky

Překvapte své dítě každý den novou hračkou. Mohou to být figurky, auta, plyšáci, puzzle, omalovánky nebo jiné drobnosti, které děti baví. Takový adventní kalendář dá dětem každý den něco na hraní a objevování.

  1. Samolepky a tetování

Děti milují samolepky a tetování, proto byste měli zvážit jejich zařazení do adventního kalendáře. Vybrat si můžete samolepky s vánočními motivy nebo vašimi oblíbenými pohádkovými postavičkami. Dočasné tetování je také skvělý nápad a může být velmi zábavné.

  1. Mini hry a hádanky

Adventní kalendář může být perfektní záminkou, jak dětem představit svět her a hlavolamů. Umístěte do něj mini deskové hry, logické hádanky, hlavolamy nebo rébusy, které mohou malí řešit každý den. To je nejen zabaví, ale také rozvine jejich schopnosti logického myšlení.

  1. Karty úkolů a výzev

adventní kalendář Připravte si sadu karet s úkoly a výzvami, které bude muset vaše dítě splnit. Mohou to být úkoly jako: pomoc v kuchyni, úklid pokoje, čtení knihy, skládání puzzle nebo dokonce provedení jednoduchého vědeckého experimentu. Je to skvělý způsob, jak rozvíjet dovednosti a stimulovat kreativitu.

  1. Příslušenství pro kreslení a malování

Pro malé výtvarníky se vyplatí zařadit do adventního kalendáře různé kreslířské a malířské doplňky . Mohou to být pastelky, fixy , barvy, podložka na kreslení nebo jiné umělecké materiály, které dětem umožní vyjádřit svou kreativitu a rozvíjet umělecké dovednosti.

  1. Malé hádanky

Malé puzzle jsou skvělým řešením pro děti, které rády aranžují a skládají různé obrázky. Do adventního kalendáře můžete vložit mini puzzle, které budou výzvou a zpestří na dlouhé zimní večery.

  1. Mini knihy

Knihy jsou vždy dobrým tipem na dárek, proto se vyplatí zařadit miniknihy do adventního kalendáře . Mohou to být vánoční příběhy, pohádky nebo krátké komiksy. Čtení je nejen skvělá forma zábavy, ale také rozvíjí představivost a schopnost koncentrace.

  1. Malé sady na výrobu šperků

Pro malé milovnice šperků je skvělý nápad zařadit do adventního kalendáře malé sady na tvorbu náramků, náhrdelníků nebo náušnic. Děti díky nim budou moci projevit svou kreativitu a vytvořit jedinečné dekorace.

  1. Ruční a kutilské úkoly

Adventní kalendář je skvělou příležitostí, jak přiblížit dětem svět ručních prací a kutilů. Můžete do něj vložit sady na výrobu vánočních ozdob, dekorační materiály, barevné stuhy , lepidla, nůžky a další pomůcky, které dětem umožní vytvořit si vlastní dekorace a dárky.

Veselé Vánoce odpočítávání

Adventní kalendář je nejen způsob, jak odpočítávat dny do Vánoc, ale také skvělá příležitost, jak udělat radost svým blízkým. Vyberte si jeden z našich kreativních nápadů na obsah adventního kalendáře a užijte si s rodinou kouzelné očekávání svátků.

Nezapomenutelné chvíle a úsměv na tváři vašich blízkých jsou tím nejkrásnějším dárkem.

1 komentář

karteczki z zadaniami są super! W naszym kalendarzu jest ich kilka :) Są też klocki alleblox, figurki i kolorowanki świąteczne

Kasia,

Zanechat komentář