Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Fóliové kurýrní obálky – vše, co potřebujete vědět o tomto typu balení

Foliowe koperty kurierskie- wszystko co musisz wiedzieć o tego typu opakowaniach

Adrian Koźlik |

Fóliové obaly , tedy fóliové obálky, jsou velmi oblíbené pro své praktické využití. Jsou perfektním řešením pro společnosti prodávající své produkty online. Kurýrní zásilky nebyly nikdy populárnější než nyní. Spolu s oblibou rostla i poptávka po plastových obalech . Jsou levnou a lehkou alternativou kartonových krabic. Fóliové obálky zabírají málo místa, což není problém v malých skladech nebo nedostatku místa.

Co je to alobal?

Lehké plastové sáčky, vyrobené z pevné LDP fólie. Je odolnější než běžná fólie. Odolné proti poškození, vlhkosti a prachu, takže se o zabalené produkty nemusíte bát, jsou bezpečné. Velmi funkční a pohodlné použití, po zavření obálky není snadné ji otevřít bez poškození. Po otevření nelze bez viditelných stop zavřít, díky čemuž máme jistotu, že se do našeho balíčku nikdo jiný nepodíval. Fóliový obal je ideální pro psaní na něj nebo nalepování štítků a nálepek.

Jaké produkty lze zabalit do fóliové obálky?

Používají se k balení kurýrních zásilek v mnoha internetových obchodech. Ale také ve velkoobchodech, logistických centrech a u lidí, kteří nepodnikají. Často něco prodáváme na internetových aukcích a k tomuto účelu se skvěle hodí igelitka . Perfektní pro odesílání dokumentů díky ochraně proti vlhkosti. Jsme si jisti, že se k příjemci dostanou neporušené. Fóliový obal je perfektní na zasílání oblečení, je lehký. Dá se složit tak, aby se perfektně vešel do fóliového sáčku a byl chráněn proti prachu a vlhkosti. Drobné předměty do domácnosti, knihy, dobře chráněné šperky.

Fóliové obálky v různých velikostech

V dnešní době je na trhu k dispozici mnoho velikostí fóliových obálek. Jsou k dispozici v široké škále barev a jsou vyrobeny z fólie různé tloušťky. Na zvláštní přání si můžete objednat i speciální velikost. Mnoho firem se rozhodne na fóliový obal umístit své barvy nebo firemní potisk. Díky tomu je společnost mnohem lépe rozpoznatelná. Vzniká tak i forma reklamy firmy.

Jaké jsou základní výhody výběru fóliové obálky pro přepravu zboží?

produkty do pakowania przesyłek

Vysoký stupeň přizpůsobení

Přizpůsobení plastového obalu produktům uvnitř. Pečlivé utěsnění fóliové obálky zajistí, že v ní nezůstane volné místo a naše výrobky se nepoškodí.

Nízké náklady

Nízké náklady na dopravu, díky tomu, že alobal je lehký a vyrobený z fólie, to nepřinese žádné další náklady na zásilku.

Trvanlivost

Odolný a odolný proti poškození díky solidnímu zpracování, ochrana proti poškození, oděru, roztržení, prachu, špíně, vlhkosti.

Neprůhledná fólie

Ochrana zásilky, fólie použitá na výrobu je vysoce neprůhledná, to znamená, že si nikdo nevšimne, co se posílá. Naše zásilka bude chráněna. Navíc díky utěsnění fólie a použití kvalitního lepidla je nemožné otevřít bez povšimnutí.

Rychlost balení

Pohodlí a úspora času při balení. Vložení produktů do fóliového sáčku a jeho uzavření trvá několik sekund. Neztrácíme čas lepením jako v případě kartonu a nepotřebujeme další nástroje jako pásku, nůžky nebo nůž. Také zabírá málo místa, což je velmi důležité pro firmy, které mají málo úložného prostoru.

Zanechat komentář