Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak odstranit skvrnu od fixu z oblečení? Dáme vám tip!

flamastry

Adrian Koźlik |

Čisté oblečení je vždy atraktivní pro majitele a ostatní lidi, takže skvrny od fixů nám mohou snadno zkazit náladu. Ať už jste rodič malého umělce nebo se vám právě stala nešťastná nehoda s fixami , existuje mnoho účinných způsobů, jak skvrny z oblečení doma odstranit. V tomto článku vám představíme některé osvědčené metody, které vám pomohou se těchto nevzhledných znamének zbavit.

Než začnete odstraňovat skvrny z fixů

pera Než začnete odstraňovat skvrny od fixů z oblečení, vyplatí se znát některé důležité informace. Za prvé, na typu markeru záleží, protože různé markery mají různé přísady a mohou vyžadovat různé přístupy k odstraňování skvrn. Například značkovače na vodní bázi lze snadněji odstranit než značkovače na olejové bázi. Za druhé je důležitý také typ tkaniny, protože některé materiály mohou být citlivější na různé čisticí prostředky.

Způsoby odstranění skvrn z fixů

Existuje několik účinných metod, jak odstranit skvrny od fixů z oblečení. Představujeme 10 nejoblíbenějších způsobů, jak odstranit odolné skvrny:

  1. Prací mýdlo

Nejjednodušší způsob, jak odstranit skvrny od fixů , je použít mýdlo na praní. Skvrnu stačí opláchnout pod studenou vodou a poté ji potřít trochou mýdla. Skvrnu pak můžete setřít měkkým kartáčkem nebo houbičkou. Po důkladném setření skvrny lze oblečení prát jako obvykle.

  1. Kyslíkové bělidlo

Pokud je skvrna odolná, můžete zkusit použít kyslíkové bělidlo. Lze jej použít na bílé prádlo nebo na barevné prádlo, které lze bezpečně bělit. Jednoduše namočte skvrnu na několik minut do roztoku kyslíkového bělidla a poté oděv vyperte jako obvykle.

  1. Alkohol

Spirit může být účinným prostředkem pro odstraňování skvrn od fixů . Stačí namočit vatový tampon do alkoholu a skvrnu jemně otřít. Oblečení pak můžete prát v pračce nebo ručně.

  1. Citronová šťáva

Citronová šťáva může také pomoci odstranit skvrny od fixů. Stačí namočit vatový tampon do citronové šťávy a skvrnu jemně otřít. Poté můžete oblečení vyprat jako obvykle.

  1. Mléko

Mléko může být také účinným prostředkem pro odstraňování skvrn od fixů. Stačí namočit vatový tampon do mléka a skvrnu s ním otřít. Poté můžete oblečení vyprat jako obvykle.

  1. Zubní pasta

Zubní pasta může být také účinným prostředkem pro odstraňování skvrn od fixů. Pastu stačí nanést na skvrnu a poté jemně vyčistit měkkým kartáčkem.

  1. Sůl

Sůl může také pomoci odstranit skvrny od značek. Skvrnu stačí posypat solí a jemně otřít vlhkým hadříkem. Poté můžete oblečení vyprat jako obvykle.

  1. Oxid vodíku

Peroxid vodíku může být účinným prostředkem pro odstraňování skvrn od fixů z bílého prádla. Stačí namočit vatový tampon do peroxidu vodíku a skvrnu jemně otřít. Poté můžete oblečení vyprat jako obvykle.

  1. Odlakovač na nehty

Odlakovač na nehty může být účinným prostředkem pro odstranění skvrn od fixů . Stačí namočit vatový tampon do odlakovače a jemně skvrnu otřít. Poté můžete oblečení vyprat jako obvykle.

  1. Ocet

Ocet může být také účinným prostředkem pro odstraňování skvrn od fixů . Stačí namočit vatový tampon do octa a skvrnu jemně otřít. Poté můžete oblečení vyprat jako obvykle.

Oblečení bez nepříjemných nečistot

markery Odstranění skvrn od fixů z oblečení může být frustrující, ale není to nemožné. Vyplatí se vyzkoušet různé metody a prostředky, abyste našli ten, který na danou látku funguje nejlépe. Nezapomeňte jednat rychle, jakmile si všimnete skvrny, protože čím déle na oděvu zůstane, tím obtížnější bude její odstranění. Použití domácích metod vám může pomoci zbavit se těchto nevzhledných stop a obnovit svěžest vašeho oblečení.

 

Zanechat komentář