Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak ozdobit dárkovou krabičku? Ideální pro každou příležitost

Jak ozdobić pudełko na prezent? Idealne na każdą okazję

Blížící se narozeniny, jmeniny, svátky nebo výročí jsou perfektní příležitostí obdarovat své blízké jedinečnými dárky. Ať už vybíráte praktický dárek nebo něco sentimentálnějšího, správné balení může mít velký vliv na celý zážitek. Balení dárků kreativním způsobem je nejen skvělá zábava, ale také způsob, jak vyjádřit svou osobnost a vytvořit nezapomenutelné překvapení. V tomto článku objevíme 15 inspirativních nápadů na zdobení dárkových krabic , které se budou hodit pro každou příležitost.

Proč se vyplatí zabalit dárky kreativně?

Balení dárků netradičním způsobem přináší mnoho výhod. V první řadě originálně zdobená krabička může obdarovanému dodat zvláštní pocit. Někteří lidé milují kreativní balení a vynakládají veškeré úsilí, aby jejich dárky byly jedinečné. Jiní preferují jednoduchá, ale elegantní řešení. Bez ohledu na vaše preference se vyplatí sáhnout po našich inspirativních tipech na zdobení dárkových kazet. Jak ozdobit dárkovou krabičku? Ideální pro každou příležitost

Patnáct nápadů na kreativní zdobení dárkových krabiček

1. Použijte řetězec

Dekorativní boxy nevyžadují dodatečné uzavírání ani zabezpečení, ale na ozdobu můžete použít plátěný, sisalový nebo jutový provázek. Bez ohledu na váš výběr bude obal vypadat elegantně a minimalisticky a osloví lidi, kteří oceňují produkty vyrobené s ohledem na životní prostředí.

2. Luk dělá zázraky

I ta nejjednodušší dárková krabička získá nový vzhled, pokud ji ozdobíte červenými mašlemi. Mohou to být jednotlivé nebo vícenásobné dekorace, v různých velikostech - vše záleží na vaší kreativitě. Efekt bude vždy brilantní.

3. Nešetřete stuhami

Podstatou balení dárků jsou stuhy. Pokud máte rádi funkční řešení, určitě se vám tento nápad bude líbit. Vyberte si silnou stuhu v barvě, která kontrastuje s krabicí . Obal bude působit elegantně a slavnostně. Na trhu jsou k dostání stuhy v různých barvách a dokonce i s potiskem, takže jistě najdete produkt, který se k dané příležitosti hodí.
Jak ozdobit dárkovou krabičku? Ideální pro každou příležitost

4. Přidejte hedvábný papír

Chcete, aby váš dárek vypadal výjimečně elegantně? Doporučujeme dekorativní, hladký hedvábný papír. Jedná se o nadčasový doplněk, který se hodí pro každou příležitost. K dispozici jsou jednobarevné hedvábné papíry i se zajímavými potisky pro lidi, kteří hledají odvážné kombinace.

5. Vyberte přírodní dekorace

Sušené ovoce, větvičky jmelí nebo jehličnanů, perník - to je jen pár příkladů přírodních dekorací, kterými můžete truhlík ozdobit . Umístěte je do obalu nebo je připevněte k povrchu víka. Bez ohledu na váš výběr obdarovaného jistě potěšíte. Celé to můžete doplnit sisalovým nebo jutovým provázkem.
Jak ozdobit dárkovou krabičku? Ideální pro každou příležitost

6. Krabičku krásně vyplňte

Skutečná krása se skrývá uvnitř. Můžete si vybrat z jedinečných dekorativních výplní, jako je sizzlepak, viola nebo skropák. Díky nim bude váš dárek vypadat mimořádně efektně.

7. Nezapomeňte na přívěsek

Někdy se z praktického prvku může stát jedinečná dekorace, například přívěsek se jménem obdarovaného. Tento malý kousek přáníčka s nápisem může být zajímavou dekorací, pokud si ho vyrobíte sami pomocí kartonu, kartonu, nůžek, děrovačky a provázku.

8. Usušte květiny

Sušené květiny jsou typem přírodní dekorace, která dodá vašemu truhlíku lehce rustikální charakter. Skvěle poslouží sušené růže, konvalinky a karafiáty. Jen si je nezapomeňte připravit s dostatečným předstihem.

9. Použijte dekorativní papír

Jak ozdobit dárkovou krabičku? Ideální pro každou příležitost

Dárková krabička nevyžaduje dodatečné balení do papíru, ale nic vám nebrání použít k jejímu zdobení krásné papírové vzory. Stačí vystřihnout obdélník a nalepit jej na víko a získáte jedinečné dárkové balení.

10. Udělejte si mazlíčka

Tento nápad osloví nejen dospělé, ale především děti. Na bílou krabici namalujte oči , nalepte červený nos a vystřihněte uši (nebo rohy) z hnědého papíru a připevněte je ke stranám krabice. Efekt vás určitě potěší!

11. Rolnička, rolnička

Blíží se Vánoce? Pak ozdobte svou hnědou dárkovou krabičku rolničkami! Svažte je provázkem a připojte jeden nebo více zlatých nebo stříbrných zvonků.

12. Vložte fotografii

Chcete své dárkové balení co nejvíce personalizovat? Vytiskněte fotografii svého milovaného a nalepte ji na víko krabičky. Balíček můžete dodatečně ozdobit mašličkou, stuhou nebo sušenými květinami.

13. Zblázněte se s origami

Máš nějaký volný čas? Sáhněte po origami papíru a „vykouzlete“ z něj originální zvířátko, lodičku nebo papírové šaty. Model připevněte ke krabičce mašličkou nebo barevným provázkem.

14. Třpytivé závratě

I obyčejná kartonová krabice může vypadat báječně, pokud její víko a boky potřete lepidlem a následně posypete třpytkami. Odstraňte přebytečnou lesklou ozdobu, počkejte, až lepidlo zaschne a přidejte mašli.

15. Vyberte dekorativní rafii

Dekorativní rafie je materiál, který lze použít jako stuhu, stuhu nebo výplň. Díky široké škále barev se hodí ke každé krabici.

Shrnutí

Inspirace na zdobení dárkových krabiček není nikdy dost! Zveme vás, abyste se seznámili s naší nabídkou dekoračních obalů a dekoračních materiálů. Inspirujeme vás k rozdávání dárků!

Viz také:

Zanechat komentář