Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak ušít plážovou zástěnu? Pokyny krok za krokem!

parawan plażowy

Adrian Koźlik |

Dovolenou spojujeme především s relaxací, sluněním a četnými cestami. Dovolená u polského moře nás však může někdy rychle zklamat, zvláště když na ni nejsme dobře připraveni.

Prázdninová relaxace s plážovou obrazovkou

Ne nadarmo dominují obrazovky na polském pobřeží. Díky nim si mohou opalující se povalující se na prosluněné písečné pláži užít alespoň trochu soukromí daleko od zvědavých pohledů kolemjdoucích. Záruka soukromí znamená, že barevné obrazovky jsou již mnoho let stylovým akcentem každého rekreačního střediska.

větrolam Ne všechny plážové zástěny dostupné v internetových a stacionárních obchodech splňují naše požadavky. Můžeme buď použít hotové vzory, nebo si je sami navrhnout podle našich individuálních preferencí, vytvořit jedinečnou a zajímavou grafiku, nebo si je sami ušít a mít plnou kontrolu nad jejich provedením.

Ručně vyrobená plážová zástěna má mnoho výhod. Nejprve si jej můžete upravit podle svých preferencí, pokud jde o barvu, vzor a materiál. Výběrem kvalitního materiálu si můžete být jisti, že vaše obrazovka bude odolná a snadno se udržuje v čistotě. Kromě toho vám vytvoření obrazovky sami umožní vyhnout se zklamání z neshodných produktů zakoupených v obchodě, které nemusí splňovat všechna očekávání.

Vaše vlastní plážová obrazovka je také skvělou příležitostí, jak vyjádřit svou kreativitu a jedinečnost. Můžete si vytvořit zástěnu, která vyčnívá z ostatních plážových doplňků.

DIY plážová obrazovka

Když jsme se rozhodli vytvořit plážovou zástěnu sami, rozhodli jsme se vás provést výrobním procesem krok za krokem. Trocha snahy a správných materiálů učiní z obrazovky vašeho oblíbeného společníka na všech vašich prázdninových cestách.

K šití obrazovky budete potřebovat následující materiály a nástroje:

  • Tyčinky na obrazovky
  • Nůžky
  • Nic
  • Šicí stroj
  • Vhodný materiál, např. bavlněná látka kupovaná po metrech
  • KROK 1. PŘÍPRAVA

    Kupte si tyčinky na obrazovky , které najdete na oblíbených internetových aukcích nebo v internetových obchodech. Poté zvolte vhodnou látku, nejlépe bavlněnou látku kupovanou na metr. Ujistěte se, že je dostatečně široký a odolný. Pamatujte, že délka látky závisí na vašich preferencích, ale stojí za to vybrat si takovou, která vám umožní volně se točit, aniž by zabírala příliš mnoho místa na pláži.

    KROK 2. PŘÍPRAVA MATERIÁLU

    Příprava materiálu je druhým krokem k vytvoření vlastní plážové zástěny . Začneme rozřezáním látky na stejnoměrné kusy – doporučujeme použít 4 nebo 5 kusů, podle toho, jak dlouhou zástěnu chcete mít. Jakmile budete mít jednotlivé kusy látky, sešijte je k sobě, čímž vytvoříte v bodech prošívání charakteristickou smyčku, která bude sloužit k připevnění tyčí.

    KROK 3. UPEVŇOVACÍ TYČE

    Dalším krokem je vytvoření otvorů pro tyčinky v sítu, který šijeme . Pamatujte, že otvory by neměly být příliš široké ani příliš úzké. Otvory by měly být dostatečně široké, abyste mohli hůl snadno zasunout, ale ne tak široké, aby se konstrukce stala nestabilní. Pokud chcete, aby tyčinky byly mimo obrazovku, vložte je skrz otvory na okrajích látky. Pokud dáváte přednost tomu, aby byly tyčinky uvnitř, protáhněte je otvory ve středu látky.

    KROK 4. KONEČNÉ LEMOVÁNÍ

    Po vložení hůlek je posledním krokem sešití konců materiálu pro zajištění odolnosti a estetického vzhledu plážové zástěny. Můžete to udělat podobným způsobem jako při připevňování tyčí – sešitím konců materiálu, čímž vznikne charakteristická smyčka.

    Spokojenost a soukromí ve slunečných dnech

    Ušít si vlastní plážovou zástěnu je skvělý způsob, jak vytvořit originální a funkční doplněk, který vás bude provázet během letní dovolené u moře. Díky jednoduchým krokům a pečlivě vybraným materiálům si můžete být jisti, že vaše obrazovka bude odolná, estetická a plně přizpůsobená vašim potřebám. Neváhejte a zkuste si zástěnu ušít sami – je to skvělá příležitost, jak využít své kreativní schopnosti a užít si originální zástěnu na prosluněné pláži.

    Zanechat komentář