Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak ušít tašku na batoh pro dítě? Pokyny krok za krokem

Jak uszyć plecak worek dla dziecka? Instrukcja krok po kroku

Adrian Koźlik |

Víš, že..

Největší batoh byl 12,12 m vysoký, 9,28 m široký, 5,12 m hluboký a byl vyroben společností Mega Adygea Slovo „batoh“ vzniklo ve Spojených státech v 10. letech 20. století Moneybag a packsack se používaly dříve, ale v současnosti se vyskytují především regionalismy.,

Neexistuje pohodlnější způsob přepravy proviantu během cesty než s batohem. Pohodlí při cestování je jedním z nejdůležitějších aspektů. Dopřejte to sobě a svým blízkým taškovým batohem ! Ale kde se vlastně vzal nápad na taškový batoh? Spěcháme na pomoc!

Původ batohové tašky

PLECAK WOREK Důkazy o batohech pocházejí z roku 3300 před naším letopočtem. V roce 1991 byly v Alpách nalezeny stopy prvních provizorních zavazadel. Byla to kožená taška držená pohromadě provázkem. Stejně jako ony mají dlouhou tradici i batohy s dřevěným rámem na nošení dříví.

Za první patentovaný design batohu byl zodpovědný Henry Merriam, který vytvořil nedokonalou batohovou tašku, která vypadala jako naše moderní prototypy.

Ve 30. a 60. letech 20. století děti využívaly plátěné batohy k nošení knih a sešitů, akademičtí studenti čtyřhrannou koženou tašku zapínanou na přezku, dnes najdeme mnoho typů batohů, které se od sebe liší například designem , materiál, ze kterého jsou vyrobeny, a dokonce i barvu.

Jak ušít tašku na batoh pro dítě?

Batohy se stahovací šňůrkou jsou skvělým způsobem, jak nosit lehké věci, jako jsou aktovky, oblečení, tenisky a brožované knihy.

Jsou skvělé na pláž, koncert nebo do parku, a když už je nepotřebují, lze je snadno složit a strčit do kapsy. Bohužel mnoho taškových batohů , které si můžete koupit v obchodech, nemusí vždy odpovídat vašemu vkusu. Pokud potřebujete batoh se stahovací šňůrkou a nemůžete najít ten, který by se vám líbil, proč si ho nevyrobit sami?

  • Krok 1 . Vystřihněte dva obdélníky o rozměrech 30 cm x 35 cm z odolného materiálu, jako je plátno, bavlna nebo len.
  • Krok 2 . Přeložte a stiskněte oba dlouhé okraje a jeden krátký okraj přibližně o 0,5 cm. Okraje zajistěte šicími špendlíky a poté je vyžehlete naplocho.
  • plecak worek Krok 3. Sešijte přeložené okraje. Při šití nezapomeňte odstranit špendlíky.
  • Krok 4. Horní syrový okraj dvakrát přehneme, aby nám vznikl úzký tunýlek, kterým následně provlékneme provázek.
  • Krok 5. Sešijte pouzdro dolů. Přišijte jej co nejblíže spodnímu, přeloženému okraji pláště. Pokud jste k přidržování látky použili šicí špendlíky, nezapomeňte je za pochodu odstranit.
  • Krok 6. Ustřihněte dva provázky dlouhé přibližně 145 cm. Nepoužívejte provázek, který je příliš tenký nebo příliš hrubý, protože by se vám mohl při přenášení tašky „zakousnout“ do paže.
  • Krok 7 . (volitelné) Přidejte dekorace nebo nažehlete svůj jedinečný a jedinečný vzor na tašku batohu vašeho dítěte. Umístěte vzor na vhodné místo a vychutnejte si originální design.
  • Krok 8 . Přišpendlete obě části batohu k sobě tak, aby pravé strany směřovaly dovnitř. Ujistěte se, že je vše rovnoměrné.
  • Krok 9. Sešijte kolem spodního okraje a obou bočních okrajů. Nezačínejte šít od horní části tašky. Pokud to uděláte, zašijete obal a nebudete moci tašku používat.
  • Krok 10 . Vytvořeným tunelem protáhněte provázek. Na začátek provázku připevněte zavírací špendlík, výrazně usnadní jeho stahování.
  • Krok 11 . Provlékněte provázky průchodkami a konce zavažte. Vezměte oba dráty na levé straně a protáhněte je levými průchodkami; chcete, aby šňůrky vycházely z přední části tašky. Svažte konce provázků do pevného uzlu. Tento krok opakujte pro šňůrky na pravé straně batohu .

Chcete se dozvědět více inspirativních nápadů? Klikněte zde!

Zanechat komentář