Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak uspořádat párty ve stylu Barbie: Jedinečná párty pro fanoušky Barbie

Jak zorganizować imprezę w stylu Barbie: Wyjątkowe przyjęcie dla fanów Barbie

Adrian Koźlik |

Plánujete narozeniny pro svou dceru nebo hledáte nápad na tematickou párty? Nebo možná jste fanouškem Barbie a chcete uspořádat jedinečné setkání ve stylu Barbie? Premiéra nejnovějšího filmu o dobrodružstvích nejoblíbenější panenky na světě je ideální příležitostí cítit se jako hlavní postava filmu a přenést se alespoň na chvíli do růžového světa své oblíbené panenky.

Zveme vás na nezapomenutelnou cestu do růžového království Barbie. Připravte se na pořádnou dávku hollywoodské sladkosti!

Barbie - růžová ikona na velké obrazovce

Panenky Barbie jsou již léta mimořádně oblíbené a jsou jednou z nejprodávanějších hraček na světě. Barbie je nejen snem každé dívky, ale také ikonou populární kultury. Její mimořádná krása, styl a osobnost činí Barbie inspirací pro mnoho lidí po celém světě. Značka Mattel, která vyrábí ikonické panenky, neustále představuje nové řady hraček, které reagují na měnící se trendy a potřeby. premiérka barbie společnost. Barbie není jen panenka, je to fenomén , který v průběhu let přežil a nadále inspiruje nové generace.

Rok 2023 lze jistě považovat za rok růžové krásky v podání Margot Robbie a největšího obdivovatele současné kinematografie Ryana Goslinga, proměňujícího se v blonďatého a nesmírně vtipného Kena. Poslední hodiny nás dělí od velké premiéry nejočekávanějšího a nejnapínavějšího filmu letošního roku!

Velkým marketingovým hitem se stal již film o Barbie v režii Grety Gerwig, který do našeho každodenního života vnesl velkou dávku zábavy a charakteristické růžové. Pomocí prohlížeče Google vidíme nebývalou dávku růžové. Airbnb, které nám umožňuje strávit noc v Kenově světě hraček, nebo obchody, které nám připomínají barvami a symboly neodmyslitelně spojenými s nejoblíbenějším produktem Mattel, a to je jen začátek bláznivé zábavy. Barbie konečně opouští Barbieland a sestupuje na zem, takže se nemůžeme divit výbuchu obliby Barbie, jejího přítele Kena a ideálních postav z Barbielandu, mezi nimiž najdeme například Dua Lipa.

Barbie, sen každé dívky

V dětství se téměř každý chlapec chce stát profesionálním fotbalistou hrajícím za Real Madrid nebo FC Barcelona, ​​který si získá srdce milionů lidí po celém světě. Dívky zase chtějí být jako jejich největší idol – panenka Barbie.

Být Barbie znamená krásu, takt, třídu, nezávislost, multitasking a film barbie inteligence. Figurka růžovou milující panenky ukrývá dospělou ženu, která je symbolem snů a úspěchu. Barbie ukazuje, že každý může dosáhnout úspěchu a splnit si své sny tím, že se stane astronautem, zpěvákem nebo lékařem jako ona. Musíte tomu jen věřit a tvrdě pracovat. Na práci bude ještě času dost, tak začneme s radostí.

Bod 1 , naprostý základ, je VYJDĚTE 21. ČERVENCE NA PREMIÉRU BARBIE!
Bod 2, přesuňme se na chvíli do Barbielandu
Bod 3 : bavte se, hrajte si, smějte se - Barbie je to nejdůležitější

vše symbol skvělé zábavy!

Proměnit váš domov nebo zahradu v království panenky Barbie je velmi snadné. Potřebujeme růžové a třpytivé dekorace, které promění aranžovaný prostor v pohádkovou Barbieland. Při vytváření dekorace můžeme použít:

  • Balónky v růžových odstínech
  • Girlandy a stuhy v růžových barvách
  • Růžové ubrousky, talíře a příbory
  • Růžová papírová brčka
  • Velké nápisy "Barbie" nebo "Barbieland".

  • Růžový stolek s roztomilými dekoracemi nemůže chybět na párty ve stylu Barbie. Vyberte si růžové ubrusy, ubrousky a talíře, ale i dekorativní svíčky a vázy s květinami. Vyplatí se také postarat se o kreativní názvy jídel, například "Barbie Burgers" nebo "Glamour Cupcakes". V party menu nesmí chybět ani růžové občerstvení, jako jsou růžové popcorny, růžové bonbóny, růžové muffiny a růžová zmrzlina.

    Párty ve stylu Barbie je časem skvělé zábavy, a proto stojí za to ji obohatit o jedinečné hry. Můžete například organizovat:

  • Módní přehlídka – požádejte své hosty, aby si připravili své nejmódnější outfity a uspořádali módní přehlídku Barbie. Můžete dokonce připravit malé molo a odměnit ty nejkreativnější styly.
  • Lakování nehtů – připravte si stůl s růžovými laky na nehty a pozvěte hosty, aby si nehty nalakovali různými odstíny růžové.
  • Hry ve stylu Barbie – organizujte různé hry, jako je skládání puzzle s Barbie, hledání pokladu v růžové zahradě nebo taneční soutěž.

  • Pojď Barbie jdeme na party!

    Premiéra filmu Barbie je tou nejlepší příležitostí pro párty ve stylu titulní postavy. Zažijte nezapomenutelné chvíle v růžovém království Barbie s krásnými dekoracemi, chutným jídlem a řadou aktivit. Rychle uvidíte, že tato akce bude fenomenální zábavou nejen pro nejmenší.

    7 komentářů

    Bilet do kina już kupiony, ale po sensie może skorzystam z waszych rad może być ciekawie spędzić tak ten dzień :)

    Tekla Matuszak,

    Właśnie takiej inspiracji szukałam, świetny wpis na pewno skorzystam

    Martyna,

    Ciekawi mnie czy będzie tak ciekawie jak się zapowiada

    Szyszka56,

    Bardzo jestem ciekawa tą rolą Goslinga. Na pewno zobaczę!

    Maria,

    Wspaniały pomysł, na pewno zorganizuje taką imprezę krok po kroku! Widzimy się na premierze!

    Klaudia ,

    Super pomysły, bardzo inspirujące

    Adrian ,

    Świetny pomysł! Biorę się za organizacje

    Angelika ,

    Zanechat komentář