Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit cetku ze saténové stuhy?

bombki diy

Adrian Koźlik |

Vánoční ozdoby jsou jednou z nejoblíbenějších vánočních ozdob. Tradičně se vyrábějí z různých materiálů, jako je sklo, plast nebo dřevo. Stále populárnější jsou však cetky z ozdobných stuh . V tomto článku vám ukážeme, jak vyrobit cetku na vánoční stromeček ze stuhy krok za krokem. Jedná se o jednoduchý DIY projekt, který vám umožní vytvořit jedinečné vánoční ozdoby.

Módní ozdoby vyrobené z ozdobné stuhy

stuhy ozdoby Ozdoby na vánoční stromeček z ozdobné stuhy jsou v současnosti žhavým trendem v oblasti DIY vánočních ozdob. Ačkoli si můžete koupit hotové dekorace, vlastní výroba cetek přináší více radosti a uspokojení. Do tohoto projektu můžete zapojit i celou rodinu, zejména nejmladší členy. Vytváření vlastních cetek ze saténových stuh vám dává příležitost být plně kreativní a přizpůsobit si své dekorace.

Materiály potřebné k výrobě cetky ze saténové stuhy

Než začnete svůj projekt, ujistěte se, že máte všechny potřebné materiály. Zde je seznam věcí, které budete potřebovat:

  • Ozdobné stuhy (mohou být v různých barvách, šířka 2,5 cm)
  • Čára
  • Pero
  • Nůžky
  • "Poloviční" špendlíky (kratší špendlíky, k dostání v obchodech s galanterií)
  • Polystyrenové kuličky

Krok 1: Příprava stuh

Prvním krokem je příprava ozdobných stuh . Můžete použít jeden typ nebo kombinovat několik různých barev. Každou stuhu rozdělte na 5 cm dlouhé části. Několik délek stuhy můžete označit perem a poté je odstřihnout nůžkami. Čím více barev a rozmanitosti, tím jedinečnější bude vaše cetka.

Krok 2: Příprava koule z polystyrenu

Poté pokračujte v přípravě polystyrenové koule, která bude sloužit jako základ cetky. Kupte si hotovou polystyrenovou kouli v obchodě nebo si ji vyrobte sami. Do středu koule připevněte dva kolíky "půlky" v křížovém vzoru. To vám pomůže udržet rovnováhu a kontrolovat umístění saténových stuh .

Krok 3: Připevnění stuh

Nyní můžete začít připevňovat stuhy na polystyrenovou kouli. Každou část složte do kornoutu a špendlíkem jej přišpendlete ke kouli. Je důležité rovnoměrně rozmístit stuhy kolem míče a zajistit estetický vzhled. Můžete experimentovat s různými vzory a uspořádáním ozdobných stuh a vytvořit tak jedinečnou kompozici.

Krok 4: Vytvoření vrstev

Dalším krokem je vytvoření dalších vrstev stuh na cetku. Další sekce můžete přidat tak, že je připnete pod již připojené. Můžete experimentovat s různými barvami a rozložením, abyste vytvořili zajímavý efekt. Nezapomeňte zajistit rovnoměrné rozložení stuh a estetický vzhled.

Krok 5: Další dekorace

Pokud chcete ke své cece přidat další dekorace, nyní je ten správný čas. Můžete použít flitry, flitrové nápisy, třpytky, drobné cetky , mašle nebo jiné ozdoby, které dodají vaší cece lesk a šarm. Další ozdoby připevněte špendlíky nebo lepidlem.

Krok 6: Dokončení cetky

Nakonec, když je cetka hotová, můžete přidat konečné úpravy. Můžete k němu připevnit přívěsek, aby se dal zavěsit na vánoční stromeček. Můžete také přidat mašli nebo stuhu na horní část cetky a ozdobit ji. Ujistěte se, že jsou všechny prvky bezpečně připevněny a cetka je připravena k použití.

Působivé stuhy

stuhy ozdoby Vytváření vánočních ozdob ze saténové stuhy je jednoduchý a zábavný DIY projekt, který vám umožní vytvořit jedinečné vánoční ozdoby. Jen pár jednoduchých kroků stačí k vytvoření cetky, která ozdobí váš vánoční stromeček nebo bude perfektním dárkem pro vaše blízké. Připravte si všechny potřebné materiály a nechte projevit svou kreativitu. Bavte se tvoření a užívejte si krásu vlastních ručně vyrobených dekorací!

Zanechat komentář