Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaké květiny vybrat na svatbu v září? Nejlepší volba pro podzimní svatbu

Jakie kwiaty we wrześniu na ślub? Najlepszy wybór na jesienne wesele

Adrian Koźlik |

Září je kouzelné období, kdy se příroda začíná připravovat na nadcházející podzim. Je to také obzvláště oblíbený měsíc mezi páry, které se rozhodují o svatbě. Pokud se i vy chystáte v září říct „já ano“, přemýšlíte, jaké květiny zvolit, abyste vytvořili perfektní podzimní prostředí pro tento výjimečný den? Jaké květiny vybrat na svatbu v září? Objevte ty nejkrásnější květiny, které kvetou v září a udělají váš den nezapomenutelným.

Heather - kvintesence zářijové svatby

Jaké květiny vybrat na svatbu v září? Nejlepší volba pro podzimní svatbu

Nepopiratelným králem září je samozřejmě vřes. Tato jemná, a přesto velmi odolná květina dokonale zapadne do atmosféry romantického, rustikálního a boho svatebního stylingu. Vřesy mohou být jak hlavním prvkem nevěstiny kytice, tak i jemným doplňkem podzimní kompozice. Jejich nadčasová elegance a harmonická paleta barev od jemné růžové až po sytě fialovou dodá vaší podzimní svatební kytici jedinečný vzhled.

Astry – barevná alternativa k vřesu

Pokud vás však vřes úplně nepřesvědčí, ale okouzlí vás jejich barevnost, ideální alternativou budou astry kvetoucí v září. Tyto jemné, výrazné květiny jsou k dispozici v široké škále modrých, fialových a růžových, stejně jako ve výraznějších sytých odstínech. Astry se hodí k ostatním podzimním květinám, ale i samy o sobě vytvářejí mimořádně působivé podzimní kompozice.

Jaké květiny vybrat na svatbu v září? Nejlepší volba pro podzimní svatbu

Hortenzie - velkolepé akcenty podzimu

Pokud hledáte květiny, které zaujmou svou působivou formou, hitem budou hortenzie. Jedná se o působivé květy s kulovitými, načechranými květenstvími, dostupné v různých odstínech bílé, růžové, fialové a modré. Hortenzie skvěle fungují jako dominantní prvek kytice, stejně jako efektní akcenty obohacující kompozici.

Agapanthus - jemný květ lásky

O něco méně nápadnou, ale stejně krásnou volbou pro zářijovou svatební kytici bude agapanthus, známý také jako květina lásky. Tyto drobné, modré květy jemně kontrastují s jinými, výraznějšími podzimními květy a dodávají kompozici mimořádnou lehkost a jemnost. Agapant je skvělou volbou pro páry, které oceňují minimalismus a eleganci.

Jaké květiny vybrat na svatbu v září? Nejlepší volba pro podzimní svatbu

Cínie, jiřiny a hledíky

Jaké květiny vybrat na svatbu v září? Nejlepší volba pro podzimní svatbu

Mezi květinami, které kvetou v září a skvěle zapadají do podzimních barev, najdeme mj.: okouzlující cínie, velkolepé jiřiny a hledíky. Tyto květiny s intenzivními teplými barvami skvěle doplní svatební kytici a dodají jí jedinečný charakter.

Kraspedie a gerbery – nedoceněné krásky

Ačkoli o něco méně populární než růže nebo slunečnice, kraspedie a gerbery jsou stejně krásné květiny, které stojí za zvážení pro vaši podzimní svatební kytici. Kraspedie se svými zlatými květinovými koulemi dodají kompozici mimořádný výraz a gerbery se svými jemnými pastelovými barvami jí dodají notu lehkosti.

Růže - klasika na podzim

Růže, i když mohou být v září o něco dražší než uprostřed léta, jsou ve svatebních kompozicích stále nenahraditelné. Jejich nadčasová elegance a rozmanitost barev, od jemné růžové až po sytě vínovou, z nich učiní dokonalý doplněk podzimní kytice.

Slunečnice – zářivá radost léta

Slunečnice budou vynikající volbou pro zářijovou svatbu. Tyto veselé květiny se svými žlutými okvětními lístky uchovávají vzpomínku na letní slunce a vnášejí do svatební kompozice tón optimismu a veselosti.

Shrnutí

Zářijová svatba je jedinečnou příležitostí k vytvoření svatební kytice, která bude plně odrážet kouzlo letošní sezóny. Ať už si vyberete klasický vřes, výrazné hortenzie nebo slunečnice – pamatujte, že to, na čem záleží, je váš individuální styl a to, co nejlépe odráží váš milostný příběh. Ať je vaše podzimní svatební kytice odrazem vaší osobnosti a charakteru a jistě se stane jednou z nejkrásnějších vzpomínek na váš výjimečný den.

Viz také:

Zanechat komentář