Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

"Joker 2" se blíží - Kdy bude mít premiéru v Polsku?

Nadchodzi „Joker 2” - Kiedy premiera w Polsce?

Před více než dvěma lety režisér Todd Phillips oznámil, že bude druhý díl filmu „Joker“. Na film čeká celý svět, a to díky obrovskému úspěchu prvního dílu, který si získal velké uznání u diváků. Inscenace byla oceněna dvěma Oscary a byla nominována na sošky hned v 9 kategoriích. Co můžeme očekávat od chystaného filmu „Joker 2“?

Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Toddem Phillipsem (@toddphillips)

Druhý díl s pozměněnou formou a žánrem - Dostal "Joker 2" hodnocení R?

"Joker: Folie à deux" opět stejně jako předchozí díl dostal hodnocení R To znamená, že obsah je určen dospělým a film nebude dostupný osobám mladším 17 let. To jim bude možné pouze s dospělým opatrovníkem. Film částečně změní svou podobu a bude nejen dramatem, ale i muzikálem, který se setkal s různými názory a stal se tématem mnoha diskuzí na internetu.

"Joker 2" se blíží - Kdy bude mít premiéru v Polsku?

Obsazení filmu "Joker 2"

Legendární herec Joaquin Phoenix si opět zahraje Jokera ("Joker", "The Master", "Gladiator", "Walk the Line", "Her"), ale tentokrát se k němu připojí i uznávaná Lady Gaga ( "A Star Is Born" ", "House of Gucci"), který bude hrát roli Harley Quinn.

V obsazení nechybí ani hvězdy jako Brendan Gleeson, Zazie Beetz, Jacob Lofland a Catherine Keener.

"Joker 2" se blíží - Kdy bude mít premiéru v Polsku?

O čem film bude?

Film se bude odehrávat převážně v nemocnici Arkham, kde bude Arthur Fleck (Joker) čekat na soud za dříve spáchané zločiny. Děj se zaměří na bouřlivý a bláznivý románek mezi Jokerem a jeho psychiatričkou Harleen Quinzel, známou jako Harley Quinn.

Co znamená „Folie à deux“?

Fráze "Folie à deux" z názvu druhého dílu "Joker" znamená šílenství pro dva, tedy navozenou paranoiu. To zpočátku vedlo ke spekulacím o tom, že se ve filmu objeví Harley Quinn, což se později potvrdilo.

Příkladem indukované psychózy je, když manželský partner „sdílí“ paranoiu s milovanou osobou. Jeden z těchto lidí má příznaky bludné poruchy, zatímco druhý má příznaky paranoie způsobené partnerovou nemocí. Lidé trpící stejným bludem často zůstávají dlouho v blízkém vztahu a bojují s pokřiveným obrazem reality. Nemocný má nepřátelský postoj k okolnímu světu, reaguje emotivně a agresivně, nepřijímá názory druhých a nemusí si nemoc uvědomovat. Příznaky navozeného šílenství (Folie à deux) nejčastěji vymizí, když je osoba oddělena od nemocného partnera.

"Joker 2" se blíží - Kdy bude mít premiéru v Polsku?

Co udělalo první "Joker" tak populární?

Produkce si získala obrovskou popularitu, protože fanoušci milují ikonickou postavu Jokera a samotný film je součástí vesmíru superhrdinů DC. Další pozornost přitáhl skvělý výkon Joaquina Phoenixe, který se podle mnoha diváků zhostil své role perfektně a získal zaslouženého Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli. Herec kvůli roli zhubl téměř 25 kilogramů. Lidé začali být fascinováni titulním hrdinou a jeho proměnou, což je nutilo k hlubokému zamyšlení.

Díky obrovské popularitě se "Joker" stal prvním filmem s hodnocením R, který překonal hranici miliardy dolarů v globálních pokladnách. Byla to také první superhrdinská inscenace, která získala Zlatého lva na filmovém festivalu v Benátkách. Není pochyb o tom, že pro diváky se "Joker" stal klasikou a jedním z nejoblíbenějších filmů poslední dekády.

"Joker 2" se blíží - Kdy bude mít premiéru v Polsku?

První recenze filmu "Joker 2"

Po prvním promítání filmu na filmovém festivalu v Benátkách jsme nahlédli do prvních recenzí filmových kritiků a diváků. Názory jsou smíšené, ale stojí za to připomenout, že při premiéře prvního dílu to vypadalo jen o málo lépe a nakonec z toho měli diváci radost.

Názory zveřejněné na nejpopulárnějších filmových webech:

  • Rotten Tomatoes – 64 % – 50 hodnocení kritiky
  • Metacritic – 54 % – 23 hodnocení kritiky
  • Filmweb - 6,0/10 - 9 hodnocení kritiků
  • IMDb - 5,7/10 - 19 uživatelských hodnocení

"Joker 2" se blíží - Kdy bude mít premiéru v Polsku?

Reakce fanoušků a obrovská očekávání od nového filmu

První "Joker" od Todda Phillipse si získal obrovskou oblibu a získal skvělé recenze od diváků po celém světě. Z tohoto důvodu mají fanoušci na druhý díl obrovská očekávání. Určitě budou dbát na každý detail a aspekt filmu, což může v konečném důsledku vést k tvrdším soudům o díle.

"Joker 2" se blíží - Kdy bude mít premiéru v Polsku?

Kdy bude mít v Polsku premiéru v kině?

Premiéra "Joker 2" se uskuteční 4. října 2024 , přesně 5 let po premiéře prvního dílu. To znamená, že „Joker: Folie à deux“ bude v polských kinech debutovat 4. října.

Shrnutí

"Joker: Folie à deux" bude v polských kinech debutovat 4. října 2024, pět let po premiéře prvního dílu. Diváci doufají, že film opět nabídne jedinečnou atmosféru a hlavní hrdinové, Joker (Joaquin Phoenix) a Harley Quinn (Lady Gaga), se svých rolí zhostí bravurně. Film „Joker 2“ je jistě jednou z největších premiér letošního roku, která bude pro mnohé velkou kinematografickou událostí.

8 komentářů

Mechaniczna pomarańcza zdecydowanie lepsza

Alex,

Super !!! Obejrzę z całą rodziną !

Urszula,

@Asia W Kinie słabo w pierwszym rzędzie, polecam ostatni :D

Hariko9,

Dzisiaj biegnę!!! I siadam w pierwszym rzędzie :)

Asia,

@Rusica tak 4 października o 17:00

Krzysztof ,

Kocham ten film!! Na pewno pójdę na premierę <3

Imię,

A grają w Suchej Beskidzkiej?

Rusica ,

Czekam na ten film bardzo!!

Drago,

Zanechat komentář