Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kde si pronajmout lehátka u polského moře? Mapa míst u Baltského moře

Gdzie nad polskim morzem wynająć leżaki? Mapa miejsc nad Bałtykiem

Letní dny u polského moře jsou skutečnou pastvou pro smysly - šumění vln, jemný vánek a hřejivé sluneční paprsky vytvářejí nezapomenutelnou náladu odpočinku a potěšení. Jedním z klíčových prvků tohoto přímořského zážitku jsou pohodlná dřevěná lehátka, která nám umožní plně se ponořit do blažené relaxace. Výběr správného místa pro pronájem tohoto praktického plážového nábytku však může být výzvou. V tomto článku objevíme nejatraktivnější a nejdostupnější možnosti na trojměstských plážích, abyste si mohli užít slunečnou dovolenou bez větších komplikací.

Lehátka v přímořských barech a restauracích

Jednou z nejoblíbenějších a nejpohodlnějších možností pronájmu lehátek jsou bezpochyby přímořské bary a restaurace. Ty se nacházejí přímo na pláži a nabízejí nejen chutné občerstvení a nápoje, ale můžete v nich využít i intimní odpočinkové zóny vybavené pohodlnými lehátky, houpačkami a pohovkami. Důležité je, že nemusíte být hostem daného podniku, abyste si mohli pronajmout dřevěné lehátko - ve většině případů je tato služba dostupná všem.

Bar41 v Gdaňsku Brzeźno

Jedním z takových podniků je Bar41 v Gdaňsku Brzeźnu, který má mimořádně příjemný salonek s výhledem na moře. Zde si můžete užít lenošení v intimních lóžích nebo na pohodlných lehátkách v chillout zóně, a to vše za pouhých 30 liber za kus.

Písek a voda v Jelitkowě

Podobnou nabídku najdete v baru Piach i Woda v Jelitkowě. Jedná se o jedinečné místo kombinující modernost s boho atmosférou, kde se kromě gastronomických aktivit pořádají plážové party, lekce jógy a filmové projekce u polského moře. Za pronájem dřevěného lehátka zde zaplatíte 20 zlotých, za pohodlnější plážové lůžko 30 zlotých.



M15 v Sopotech

Další restaurací s rozsáhlou nabídkou plážového servisu je M15 v Sopotech. Kromě vyhrazeného prostoru s lehátky a stoly pro hosty si zde můžete také pronajmout typická plážová lehátka za 40 zlotých za kus nebo využít sadu zahrnující dvě lehátka a slunečník za 80 zlotých. Pro náročnější hosty jsou k dispozici také luxusní plážová lehátka za 150 liber.

Další návrhy

K dalším přímořským zařízením nabízejícím pronájem lehátek patří Na fali, které je svým hostům poskytuje zdarma, a No33 di Vinegre, kde se ceny pohybují od 20 liber za klasická dřevěná lehátka přes 45 liber za plastová lehátka až po 150 liber za plochu se slunečníkem a dvěma lehátky. Malé molo zase nabízí pronájem dvou lehátek se slunečníkem za 70 liber nebo jednoho dřevěného lehátka za 30 liber.

Lehátka v přímořských hotelech

Kromě barů a restaurací poskytují lehátka na pláži také některé přímořské hotely. Jedním z nich je hotel Sheraton Sopot, kde za pronájem jednoho lehátka zaplatíte 120 PLN, za dvě 200 PLN a za čtyři 340 PLN. Lehátka si můžete pronajmout přímo na hotelové pláži, v blízkosti je bar s nápoji, šampaňským a občerstvením.

Pronájem malých pláží

Kromě velkých přímořských zařízení můžeme na plážích narazit i na menší půjčovny nabízející dřevěná lehátka. Ceny se většinou pohybují na podobné úrovni - v Brzeźnu zaplatíme za pronájem lehátka na celý den 25 zlotých a navíc si můžeme za 20 zlotých pronajmout zástěnu.

Tradiční plážová lehátka v Sopotech

Návštěvníci sopotské pláže mají k dispozici nejen lehátka, ale také unikátní ratanová plážová křesla, která nejen zajišťují pohodlný odpočinek, ale také chrání před sluncem a větrem. Tyto ručně vyráběné kusy nábytku z přírodního materiálu připomínají ty, které zdobily sopotské pláže na počátku 20. století. Půjčovna těchto půvabných košů se nachází u vchodu na pláž č. 23 a cena pronájmu je 10 PLN na hodinu nebo 47 PLN na celý den. Držitelé Sopot Card mohou využít akční nabídky - 5 PLN na hodinu nebo 30 PLN na den.

Přehled

Když to shrneme, cena za pronájem dřevěného lehátka na tříměstských plážích se obvykle pohybuje od 20 do 150 PLN v závislosti na lokalitě, typu nábytku a dalším vybavení. Nejlevnější možnosti najdete v menších půjčovnách, kde u polského moře stojí lehátko 25 PLN. V přímořských restauracích a hotelech jsou naopak ceny o něco vyšší, ale na oplátku získáte přístup k plné gastronomické a rekreační infrastruktuře. Pro nejnáročnější hosty jsou k dispozici také exkluzivní plážová lehátka za cenu do 150 PLN.

Zanechat komentář