Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kdy je Halloween 2024? Nejlepší nápady na halloweenské dekorace

Kiedy jest Halloween 2024? Najlepsze pomysły na dekoracje halloweenowe

Adrian Koźlik |

Blíží se kouzelné období roku - Halloween ! Jedná se o jeden z nejočekávanějších svátků, který je také v Polsku stále populárnější. S jeho příchodem začíná sezóna pro přípravu fantastických dekorací, které mají domácnost i hosty navodit úžasnou, tajemnou náladou. Víte, kdy přesně je Halloween 2024 ? Jaké dekorace budou letos hitem? Je čas naučit se nejlepší nápady pro vytvoření jedinečného halloweenského aranžmá!

Kdy je Halloween v roce 2024?

Kdy je Halloween 2024? Nejlepší nápady na halloweenské dekorace

Halloween je svátek slavený 31. října, těsně před Svátkem všech svatých. V roce 2024 toto datum připadá na čtvrtek, což znamená, že budeme mít příležitost užít si tuto magickou noc uprostřed týdne. Ať už se chystáte uspořádat velkou párty s přáteli nebo chcete vytvořit jedinečnou atmosféru u vás doma pro své blízké, vyplatí se postarat se o vhodnou halloweenskou výzdobu.

Nejoblíbenější halloweenské dekorace

Když se zamyslíme nad halloweenskou výzdobou, okamžitě se nám vybaví klasické motivy – dýně, netopýři, pavučiny, duchové a mnoho dalších. Tyto nadčasové symboly Halloweenu se stále těší neutuchající popularitě a jsou dychtivě používány v aranžmá. Každý rok se však objevují i ​​nové, originální trendy, které stojí za to omrknout.

Kdy je Halloween 2024? Nejlepší nápady na halloweenské dekorace

Dýně - nesporný král Halloweenu

Dýně jsou nesporným králem halloweenských dekorací. Lze je využít mnoha způsoby – od tradičních vyřezávaných luceren až po originální květináče nebo prvky zahradní dekorace. Vyberte si velké, obrovské odrůdy dýní, které budou skutečným centrem halloweenské kompozice. Mohou být umístěny na vstupních schodech, na verandě nebo na zahradě a obklopit je podzimními květinami, jako je vřes.

Kdy je Halloween 2024? Nejlepší nápady na halloweenské dekorace

Strašidelné lucerny a girlandy s duchy

Kdy je Halloween 2024? Nejlepší nápady na halloweenské dekorace

Kromě dýní jsou neméně oblíbené i různé druhy luceren a girland s duchy, které dodávají interiéru úžasnou, kouzelnou atmosféru. Můžete si je vyrobit sami, pomocí zavařovacích sklenic, hedvábného papíru a čajových svíček, nebo si koupit hotové dekorace. Takové dekorativní prvky budou vypadat skvěle na okenních parapetech, komodách nebo i mimo dům.

Netopýři, pavučiny a další motivy

Klasické halloweenské motivy, jako jsou netopýři vyřezaní z černého papíru nebo umělé pavučiny, jsou stále velmi oblíbené. Mohou být umístěny na stěnách, vstupních dveřích nebo jiných citlivých místech v domě a vytvářejí děsivou, strašidelnou atmosféru. Krvavé svíčky jsou také skvělý nápad a můžete si je vyrobit sami nalitím červeného vosku na bílé svíčky.

Neobvyklé halloweenské dekorace

Přestože klasické halloweenské motivy nikdy nevyjdou z módy, každý rok se objevují i ​​nové, originální trendy, které stojí za zvážení. Stále populárnější jsou například dekorace z přírodních materiálů, jako jsou sušené květiny, listy nebo větvičky. Mohou mít podobu věnců, girland nebo jiných kompozic, které dodávají interiéru hřejivou a útulnou atmosféru.

Dalším zajímavým nápadem jsou halloweenské aranžmá na motiv "krev" - od krvavě červených svíček až po nádoby naplněné červenou tekutinou imitující krev. Takové prvky jistě hostům poskytnou nezapomenutelný zážitek.

DIY halloweenské dekorace - jednoduché a efektní

Stále více lidí se rozhoduje vyrobit si vlastní halloweenské dekorace . To vám umožní nejen ušetřit peníze, ale také vám umožní vytvořit jedinečné, jedinečné dekorace. Jedním z nejjednodušších a nejefektivnějších projektů je lucerna vyrobená ze zavařovací sklenice a hedvábného papíru.

Jak vyrobit halloweenskou lucernu ze zavařovací sklenice?

Kdy je Halloween 2024? Nejlepší nápady na halloweenské dekorace

Materiály potřebné k výrobě této lucerny jsou:

  • sklenice (jakýkoli tvar a velikost),
  • hladký oranžový hedvábný papír,
  • transparentní lepidlo,
  • štětec,
  • černá karta,
  • nůžky,
  • čajová svíčka.

Další kroky jsou:

  1. Naneste lepidlo na vnější stranu nádoby,
  2. Nalepte kousky hedvábného papíru pokrývající celou sklenici,
  3. Nalepený hedvábný papír potřete lepidlem, aby dobře přilnul ke sklenici,
  4. Vystřihněte oči a ústa z černé lepenky a vytvořte halloweenský obličej,
  5. Umístěte čajovou svíčku do sklenice.

Kdy je Halloween 2024? Nejlepší nápady na halloweenské dekorace

Je to opravdu jednoduché a efekt je neuvěřitelně strašidelný! Takové lucerny se skvěle hodí jako dekorace na parapety, komody nebo na zahradu.

Shrnutí

Halloween je kouzelný svátek, který je v Polsku rok od roku populárnější. Ať už se chystáte na velkou párty nebo chcete doma vytvořit jedinečnou atmosféru, prim budou hrát vhodné dekorace. Klasické motivy jako dýně, netopýři nebo pavučiny jsou stále neuvěřitelně oblíbené, ale každý rok se objevují i ​​nové, originální trendy, které stojí za to omrknout.

Viz také:

Zanechat komentář