Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kdy jít do školy po prázdninách 2023?

kiedy do szkoły 2023

Adrian Koźlik |

První školní den je vždy vzrušujícím okamžikem pro žáky, rodiče a učitele. Je to období, kdy začíná nový školní rok, plný nových výzev a příležitostí. V tomto článku se dozvíte , kdy přesně začíná první školní den v roce 2023/24 , jak se na tento významný den připravit a jaké jsou charakteristické rysy prvního školního dne. Probereme také, co byste si měli vzít s sebou na první školní den, abyste na nic nezapomněli.

Kdy začíná první školní den v roce 2023/24?

kdy jít do školy 2023 Školní rok 2023/24 začíná v různých datech v závislosti na zemi a regionu. V Polsku připadá první školní den obvykle na 1. září. Letos však školní rok začne o 3 dny později - 4. září, protože 1. září připadá na pátek, a tak si studenti budou moci užít prázdninový víkend navíc.

První školní den je výjimečný z mnoha důvodů. Pro mnoho studentů je to okamžik, kdy přecházejí z jednoho stupně vzdělávání do druhého, například z mateřské školy na základní školu nebo ze základní školy na střední školu. Je to také příležitost poznat nové učitele a spolužáky.

První školní den je čas na navazování nových přátel a navazování vztahů. Studenti se také mohou dozvědět, jaké předměty se budou muset v novém školním roce učit a jak bude vypadat jejich výuka. Toto je také čas pro nové studenty, aby se dozvěděli o třídách a uspořádání školy.

Stojí za to připomenout, že první školní den může být pro žáky i rodiče plný emocí a stresu. Je normální, že se studenti cítí trochu nejistí ohledně nového prostředí a nových výzev. Je důležité pomoci jim cítit se pohodlně a podporovat je v tomto novém dobrodružství.

Co si vzít s sebou na první školní den?

kdy jít do školy 2023 První školní den sice neprobíhá standardní vyučování, ale vyplatí se řádně připravit a vzít si s sebou potřebné věci. Zde je několik základních věcí, které byste si měli vzít na první školní den :

  • Penál – je nesmírně důležitý v případě, že si potřebujeme zapsat nějaké informace, jako je rozvrh hodin nebo informace, které potřebujeme v nejbližších dnech.
  • Batoh - je dobré si s sebou vzít batoh , do kterého uložíte výše zmíněný penál. I to vám umožní připravit se na nadcházející dny a zvyknout si na začátek školního roku.
  • Zápisník - pokud máte s sebou penál, vyplatí se vzít si i zápisník nebo sešit, do kterého si vše snadno zapíšete.

V následujících dnech se počet věcí, které si dítě vezme, rozhodně rozroste o věci jako: školní uniforma, peníze na obědy nebo obědy, láhev vody, snídaně, mobilní telefon (pokud je ve škole povolen) a další věci, které mohou být užitečné během denní školy.

První den se ale můžeme omezit na batoh, sešit a penál.

Pokud přemýšlíte, jak vyplnit výbavičku pro prvňáčka, klikněte sem !

Je čas vrátit se do školy

První školní den je zvláštní okamžik v životě studentů. Je to období, kdy začíná nový školní rok , plný nových výzev a příležitostí. Ve školním roce 2023/24 připadá první školní den v Polsku na 4. září . Začátek školního roku je časem, kdy si můžete najít nová přátelství, poznat nové učitele a zabydlet se ve škole. Nezapomeňte se na první školní den dostatečně připravit tím, že si s sebou vezměte základní věci, jako je penál , batoh nebo taška.

Ať je tento den plný radosti a nadšení a nový školní rok přinese mnoho úspěchů a krásných zážitků!

Zanechat komentář