Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Objevování neobyčejného života Simony Kossak: od Bělověžského pralesa až po velké obrazovky

Odkrywając niezwykłe życie Simony Kossak: od Puszczy Białowieskiej po wielkie ekrany

Adrian Koźlik |

Simona Kossak je postavou, která potěšila nejen zvířátka, se kterými se spřátelila, ale také davy diváků, kteří budou mít již brzy možnost poznat její nevšední příběh na velkém plátně. Tento dlouho očekávaný film s názvem " Simona Kossak " je příběhem ženy, která opustila svůj tradiční život, aby našla svou pravou vášeň v srdci Bělověžského pralesa.

Simona Kossak - rebelka s povoláním

Simona Kossak , dcera malíře Jerzyho Kossaka a vnučka Wojciecha, vyrůstala ve stínu rodinné umělecké tradice. Na rozdíl od svých předků však neměla talent na malování. Místo toho Simona našla své povolání ve vědě a ochraně přírody. Po absolutoriu se odvážně rozhodla opustit svůj pohodlný život a společenské konvence a přijmout místo vědkyně v Bělověži.

Život v přírodě

Simona Kossak se usadila uprostřed lesa, v domě bez elektřiny a tekoucí vody, a začala žít podle svých vlastních pravidel. Tam se v kouzelné divočině seznámila s fotografem Lechem Wilczkem, se kterým ji spojovala nejen láska k přírodě, ale také touha po svobodě. Jejich mimořádný vztah se stal pro mnohé inspirací, přesahující obvyklé vzorce. Objevování neobyčejného života Simony Kossak: od Bělověžského pralesa až po velké obrazovky

Boj za ideály a ochranu životního prostředí

Jak však Simona zjišťuje, její představy o práci přírodovědce a postavení mladé ženy ve světě vědy ovládaném muži je potřeba ověřit. Musí bránit nejen své ideály, ale také svět rostlin a zvířat, kterému zasvětila svůj život.

Simona Kossak na velkém plátně

Příběh Simony Kossak díky režii a scénáři Adriana Panka ožije na velkém plátně. Film " Simon Kossak " bude soutěžit o Zlaté lvy na 49. polském festivalu hraných filmů v Gdyni v září 2024 a od 22. listopadu bude k dispozici v kinech pro širokou veřejnost.

Filmové hvězdy

V titulní roli se představí Sandra Drzymalska a v roli Simonina partnera Leszka Wilczka se představí Jakub Gierszał. Kromě toho se ve filmu objeví taková známá jména jako Agata Kulesza, Borys Szyc, Olga Bołądź, Marianna Zydek, Marta Stalmierska, Dariusz Chajdecki, Robert Gonera, Tomasz Sapryk a Nika Wichłacz.

Objevování neobyčejného života Simony Kossak: od Bělověžského pralesa až po velké obrazovky

Poselství filmu

Režisér a scénárista Adrian Pánek doufá, že film Simona Kossak nejenže nastolí problematiku ochrany životního prostředí a problémů, za které se postavila titulní postava, ale dotkne se i otázky boje jednotlivce za své ideály, nezávislost. a svobodu. Chce, aby diváci pocítili krásu a kouzlo Bělověžského pralesa a také pochopili, jak důležitý je náš vztah k přírodě.

Filmová produkce

" Simona Kossak " je produkce Balapolis ve spolupráci se Studiem dokumentárních a hraných filmů, Masovským kulturním institutem, Krakow Festival Office a Hollman Emea Limited. Film byl financován Polským filmovým institutem.

Ocenění a vyznamenání

Již v září 2024 se bude " Simona Kossak " ucházet o prestižní ocenění Zlatí lvi na 49. polském festivalu hraných filmů v Gdyni. To je důkazem, že tato inscenace je kritiky a milovníky kinematografie vysoce hodnocena a očekávána.

Reakce tvůrců

Objevování neobyčejného života Simony Kossak: od Bělověžského pralesa až po velké obrazovky

Herečka, která hraje titulní roli, Sandra Drzymalska, doufá, že film " Simona Kossak " umožní divákům pocítit krásu a kouzlo Bělověžského pralesa a také je učiní vnímavými ke vztahu člověka a přírody. Jakub Gierszał, který hraje Simonina partnera Leszka Wilczka, zdůrazňuje, že film není jen o ochraně životního prostředí, ale také o boji jednotlivce za svá práva a ideály.

Dostupnost filmu

" Simon Kossak " vstoupí do polských kin 22. listopadu 2024 a dá široké veřejnosti šanci dozvědět se o této mimořádné postavě a jejím příběhu.

Shrnutí

Simona Kossak je postavou, jejíž život a vášeň inspirují nejen milovníky přírody, ale všechny, kteří si cení svobody, nezávislosti a boje za své ideály. Připravovaný film vyprávějící její příběh se jistě stane filmovou událostí, která diváky potěší a dotkne se jejich srdce.

Viz také:

Zanechat komentář