Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Podléhají jednorázové příbory zpoplatnění produktu? Podívejte se na to hned

Czy sztućce jednorazowe są objęte opłata produktową? Sprawdź już teraz

Adrian Koźlik |

Věděli jste, že... Existují jednorázové jedlé příbory ? Jsou velmi oblíbené! Vyrábějí se z rýžového papíru, kukuřičného a bramborového škrobu, případně želatiny.

.


Jednorázové příbory, které všichni známe, nedávno změnily svou podobu z plastu na dřevěné nebo jsou vyrobeny z biologicky rozložitelných materiálů kvůli životnímu prostředí.

Jednorázové plastové příbory, přestože nejsou považovány za ekologické, jsou vhodné k recyklaci. Po použití je nezapomeňte očistit od tuku a poté je vyhoďte do vhodné nádoby.

Jednorázové plastové příbory nebo jednorázové dřevěné příbory?

Jednorázové dřevěné příbory jsou skutečným průlomem, pokud jde o péči o životní prostředí a především naše zdraví. Je mnoho důvodů, proč bychom si měli vybrat dřevěné jednorázové příbory. Zde je několik z nich:

  • Odolnější než jednorázové příbory vyrobené z plastu.
  • Jsou bezpečné - neroztékají se.
  • Nemění teplotu.
  • Jedinečný rustikální styl.
  • Nepřitahují bakterie.
  • Mají přirozenější vzhled a pocit než plastové výrobky na jedno použití.
  • Jsou kompostovatelné, takže s nimi můžete mít dobrý pocit z ekologické likvidace.

Mnoho společností, food trucků, cateringu a dokonce i restaurací se rozhodlo zvolit dřevěné jednorázové příbory ve prospěch svých zákazníků, dřevěné jednorázové příbory, vyrobené z odolného březového dřeva, jsou pohodlným způsobem, jak chránit naši planetu a dodat elegantní vzhled vašemu nádobí a nápoje.

Poplatek za produkt - co to je?

SZTUĆCE JEDNORAZOWE Poplatek za produkt, známý také jako poplatek za balení, byl v Polsku zaveden v roce 2014. Jedná se o poplatek účtovaný při uvádění balených produktů na polský trh. Pokud podnikatel nesplní povinnost zajistit vymáhání, je nucen takovou platbu provést.

Projekt počítá se zavedením produktového poplatku v maximální výši 1 PLN za jeden kus jednorázového plastového obalu, který bude přidán k produktu v něm prodávanému.

Volit moudře.

Jedním z nejvýznamnějších problémů s používáním plastu je to, že absorbuje a uvolňuje toxické chemikálie, které mohou poškodit mnoho různých forem života. Navíc je vyrobena z neobnovitelných surovin, což znamená, že není šetrná k životnímu prostředí.

Dřevěné jednorázové příbory jsou mnohem lepší alternativou k jednorázovým příborům vyrobeným z plastu, který zůstává na skládkách po celém světě. K výrobě dřevěných jednorázových příborů lze použít jakýkoli druh tvrdého dřeva, včetně břízy a javoru.

Celkově jsou dřevěné jednorázové příbory extrémně bezpečné pro životní prostředí a jsou výbornou náhradou jednorázových plastových příborů. Existuje několik výrobců vysoce kvalitních dřevěných příborů a můžete si zakoupit všechny druhy vidliček, lžic a nožů v různých provedeních a stylech, aby byli vaši hosté spokojeni a nadšení.

Pro lidi, kteří zastávají udržitelnější životní styl, je volba dřevěných příborů nasnadě. I když je to dražší varianta než plast a kov, jednorázové dřevěné příbory odvedou svou práci a jsou bezpečnější a šetrnější k životnímu prostředí.

Chcete se dozvědět více o ekologických řešeních? Klikněte zde!

Zanechat komentář