Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Zahradní nábytek na terasu: Který si vybrat v roce 2024?

leżaki drewniane

Tomasz Woźniak |

Sníte o vytvoření dokonalého místa k odpočinku na vaší terase? Dobře zvolený zahradní nábytek dokáže tento sen proměnit ve skutečnost. V tomto článku představujeme trendy zahradního nábytku na terasu pro rok 2024. Zaměříme se zejména na pohodlná dřevěná lehátka , která dodají vašemu venkovnímu prostoru kouzlo a eleganci.

Proč jsou dřevěná lehátka skvělou volbou?

dřevěné lehátko Dřevěná lehátka jsou klasikou mezi zahradním nábytkem. Vyznačují se nejen estetikou, ale také odolností a komfortem používání. Dřevo jako materiál je odolné vůči povětrnostním vlivům, díky čemuž lze lehátka používat po mnoho let. Dřevo navíc dodává terase přirozený a útulný vzhled.

Dřevěná lehátka s potiskem

Pokud chcete své terase dodat jedinečný charakter, stojí za zvážení pořízení dřevěného lehátka s potiskem. Takový prvek vynikne z ostatního zahradního nábytku a upoutá pozornost. Můžete si vybrat potisk s květinovým, geometrickým nebo i personalizovaným motivem, který dodá vašemu prostoru osobitost.

Jaké dřevo zvolit?

Při výběru dřevěných lehátek se vyplatí věnovat pozornost druhu dřeva, ze kterého jsou vyrobena. Oblíbenou volbou je teakové dřevo, které je odolné vůči vlhkosti a škůdcům. Další dobrou volbou je akátové dřevo, které je trvanlivé a odolné vůči povětrnostním vlivům.

Jak pečovat o dřevěná lehátka?

Abyste si krásu dřevěných lehátek užívali po dlouhou dobu, je třeba se o ně náležitě starat. Zde je několik tipů pro péči o dřevěný zahradní nábytek:

  1. Lehátka pravidelně čistěte vlhkým hadříkem, abyste odstranili prach a nečistoty.
  2. Nevystavujte nábytek přímému slunečnímu záření, když se nepoužívá. To může způsobit vyblednutí dřeva.
  3. K ochraně před vlhkostí a škůdci používejte speciální oleje nebo prostředky na ochranu dřeva.

Jaký zahradní nábytek se hodí k dřevěnému lehátku?

dřevěné lehátko Dřevěné lehátko je perfektní základ pro vytvoření krásného a pohodlného prostoru na terase. Můžete jej kombinovat s dalším zahradním nábytkem jako např.

  1. Stůl s dřevěnou deskou - ideální pro venkovní stolování.
  2. Zahradní židle s polštáři - dodají pohodlí a styl.
  3. Konferenční stolek - skvělý pro umístění nápoje nebo knihy při odpočinku na lehátku.

Trendy v barvách a vzorech

V roce 2024 zaznamenáme nárůst obliby pastelových barev v zahradním nábytku. Jemné odstíny růžové, modré a zelené dodávají terase romantickou a příjemnou atmosféru. Pokud chcete dodat špetku elegance a stylu, můžete si vybrat nábytek s jemnými vzory, jako jsou jemné květinové motivy nebo geometrické vzory.

Inspirace pro uspořádání terasy

Pokud potřebujete inspiraci pro uspořádání terasy s dřevěným lehátkem , zde je několik nápadů, které by se vám mohly líbit:

  1. Terasa ve skandinávském stylu - kombinace dřevěného zahradního nábytku se světlými textiliemi a minimalismem.
  2. Terasa ve stylu Boho - kombinace dřevěného lehátka s barevnými polštáři, koberce s třásněmi a rostlinami v závěsných květináčích.
  3. Terasa v rustikálním stylu - dřevěný zahradní nábytek v kombinaci s proutěnými doplňky a svíčkami vytvářející romantickou atmosféru venkovské chalupy.

 

Zanechat komentář