Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Bavlněné ekologické tašky – proces výroby, od nápadu až po realizaci

Bawełniane torby ekologiczne – proces produkcji, od pomysłu do realizacji

Adrian Koźlik |

Proces výroby ekologických bavlněných tašek

torba bawełniana Vlajkovou lodí Allbag jsou bavlněné tašky a šité výrobky. Základním modelem bavlněných tašek, nejoblíbenějším v naší nabídce, je model London. Má rozměry 38x42 cm a je vyrobena z přírodní bavlny. Jedná se o nejekonomičtější a našimi zákazníky nejčastěji volený model látkových tašek. Naše tašky šijeme vždy z přírodních materiálů - surové bavlny a barvené bavlny, které neobsahují další materiály jako polyester, elastan, viskóza atd. Díky tomu vyrábíme zcela ekologické tašky, vyrobené ze 100% přírodních materiálů. Standardní bavlněné tašky máme ve třech gramážích - budget, ekonomický model je vyroben ze 140g. Jedná se o tenkou látku velmi dobré kvality a tašky z této látky budou zákazníkům sloužit dlouhou dobu. Látky s gramáží 220 a 280 volí zákazníci s vyšším rozpočtem a chtějí realizovat prémiovou verzi Ekologické tašky z látek s vyšší gramáží vypadají lépe, jsou odolnější, odolnější a co je velmi důležité , lze prát. Bavlněné sáčky ze suroviny o nižší gramáži, tedy 140g, nelze prát, protože se při kontaktu s vodou a pracími prostředky srazí.

Tašky z ekobavlny na míru

Vzhledem k poptávce trhu po ekologických vychytávkách jsme rozšířili činnost naší šicí dílny o výrobky šité dle zadání zákazníka. Nabízíme zhotovení prototypu ekologické tašky , vytvoření kalkulace výrobních nákladů, výběr polotovarů a zabalení hotového výrobku dle potřeb zákazníka. Mezi zákazníky jsou velmi oblíbené nestandardní ekologické tašky vyráběné na rozměry určené kupujícím. Pokud si zákazník chce objednat bavlněnou tašku šitou podle vlastního návrhu, uvede specifikaci, tj. uvede požadovanou velikost, barvu, váhu, délku a šířku ucha a povrchovou úpravu. Na přání zákazníka můžeme použít polotovary jako jsou: ucha z popruhové pásky, ekokůže, bavlněný provaz, všít štítek s logem zákazníka, opatřit tašku kapsou, zipem, suchým zipem nebo zapínáním na patentky , přidat povlak na polštář nebo vyrobit další doplňkové prvky podle preferencí.

Ekologické vychytávky jsou špičkovým reklamním produktem

Kromě ekologických tašek na míru nabízíme našim zákazníkům možnost ušít si produkty jako fanny packy, fanny packy, zero waste tašky, bavlněné batohy, kosmetické taštičky a mnoho dalších produktů. Stále více zákazníků věnuje pozornost povaze produktu, který nabízí ve svých prodejnách nebo dává jako dárek svým zákazníkům. Nyní je velmi důležité, aby byla vychytávka ekologická, tedy z přírodních materiálů, a aby se dala použít vícekrát. Používáním opakovaně použitelných sáčků a zero waste sáčků na potraviny a potravinářské produkty přispíváme ke snižování produkce odpadu, snižujeme poptávku po plastových sáčcích, a tím přispíváme k menšímu množství odpadu vznikajícího z produktů jako jsou plastové sáčky, obaly zeleniny a ovoce atd.

Uvědomělý spotřebitel volí ekologická řešení torba ekologiczna

Cena bývala hlavním určujícím faktorem při nákupu reklamních materiálů a obalů výrobků. Cena, i když je dnes stále důležitá, není hlavním faktorem ovlivňujícím rozhodování o koupi konkrétního produktu. Stále více zákazníků bere v úvahu i další faktory, jako je kvalita produktu, povrchová úprava, materiály použité na produkt, ale i samotný výrobní proces a etika – tedy zda jsou zaměstnanci pracující ve výrobě spravedlivě odměňováni za svou práci nebo ve výrobním procesu. nejsou zapojeny děti, zda materiály použité při výrobě mají certifikáty kvality atd.

V Allbag dbáme na to, aby byl proces výroby bavlněných tašek a ekologických vychytávek v souladu s požadavky zákazníků, aby cena šla ruku v ruce s kvalitou a k výrobě byly použity jen ty nejkvalitnější materiály. Při nákupu polotovarů vždy porovnáváme různé nabídky, sháníme materiály vlastními silami, nevyužíváme služeb zprostředkovatelů, díky čemuž jsme schopni bez ztráty kvality snížit náklady na nákup materiálů nutných k výrobě.

Bavlnu nezbytnou pro výrobu bavlněných sáčků nakupujeme přímo od farmářů v Indii, obcházíme zprostředkovatele, takže jsme schopni vyjednat lepší ceny, ale také nabídnout lepší cenu farmáři, který by vydělal mnohem méně využitím služeb a. zprostředkovatel prodeje. Díky těmto aktivitám přispíváme k myšlence spravedlivého obchodu a také dostáváme kvalitní produkt za nejnižší možnou cenu, aniž by výrobce v Indii přišel o peníze.

Zanechat komentář