Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Historie výroby reklamních tašek v Allbag

Historia produkcji toreb reklamowych w Allbag

Adrian Koźlik |

Reklamní tašky vyrábíme od roku 2007. Zpočátku jsme zavedli tisk na hotové papírové tašky pro malé množství. Byl to hit, protože na trhu nebyli žádní výrobci nabízející malá množství. Brašnářské firmy nabízely provedení pro větší množství, obvykle logistické minimum bylo 500-1000 kusů, což bylo vysvětleno vysokými náklady na přípravu sítotiskových matric, které jsou rozprostřeny na celou zakázku a jsou rentabilní pro větší množství.

Faktem je, že potisk hotových sáčků sítotiskem vyžaduje přípravu matric, ale bylo mnoho zákazníků, kteří byli ochotni tyto náklady nést i při menším množství, protože nepotřebovali větší množství sáčků, nechtěli investovat hodně peněz v balení a právě začínali podnikat a minimalizovali náklady.

Existuje mnoho zákazníků, kteří chtějí nakupovat reklamní tašky s potiskem v menším množství. První zákazníci objednávali malé množství 50-100 kusů, postupem času, jak se jejich podnikání rozvíjelo, rostla i poptávka a dostávali jsme větší objednávky. Navíc malá reklama a pozitivní názory šířené ústně znamenaly, že jsme zaznamenali významný nárůst prodeje.

Ekologické tašky v Evropské unii torebki ekologiczne

Následující roky přinesly nová omezení prodeje plastových tašek, Evropská unie uvalila na jednotlivé země nutnost zavést omezení produkce odpadů. Jednalo se o prodej igelitových tašek a stále nám přibývalo objednávek a zákazníků, kteří chtěli igelitové tašky vyměnit za estetické ekologické tašky. Zájem o papírové tašky s potiskem výrazně vzrostl. Také jsme představili stále více modelů papírových tašek v nových barvách, velikostech a typech. Stále více firem hledajících ekologické tašky v prestižní verzi se nám ozývalo - zejména pro takové zákazníky jsme do naší nabídky zařadili papírové tašky s provázkovým uchem a tašky laminované.

Bavlněné tašky jsou vlajkovou lodí Allbag torby bawełniane

Postupem času se povědomí spotřebitelů o důležitosti používání ekologických tašek zvýšilo. Rozhodně se zvýšil zájem o odolné ekologické tašky, hlavně bavlněné. První bavlněné tašky jsme dovezli z Indie. Rychle se ukázalo, že poptávka trhu po ekologických bavlněných taškách je velmi vysoká. Za jejich úspěchem stojí především odolnost a pevnost. Bavlněné tašky jsou stále velmi oblíbené mezi potravinářským průmyslem a mezi organizátory akcí a hromadných akcí. Dychtivě si je objednávají také obchody s oblečením, blogeři a fashionisté. Bavlněné tašky mají široké využití a během let se staly nejen užitečným a ekologickým zbožím, ale také módní vychytávkou. Skupina příznivců eko tašek se neustále rozrůstá, taška samotná prochází jakousi evolucí. Jako výrobce neustále obměňujeme jednotlivé prvky, abychom získali nové zákazníky a inspirovali ty současné k nákupu módní eko vychytávky, se kterou se můžete vyjádřit.

Zanechat komentář