Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Bude na Vánoce 2023 Kevin? Uvidíme to na Štědrý večer?

kiedy kevin sam w domy 2023

Adrian Koźlik |

Vánoce nejsou jen boršč s knedlíkem, knedlíkem a kaprem! Mnoho z nás si nedovede představit Vánoce bez sledování Kevina! A není divu! „Home Alone“ je na našich obrazovkách již mnoho let. V dnešním článku se dozvíte, kdy bude v roce 2023 k dispozici ke sledování na obrazovkách.

Sám doma – vánoční tradice už léta!

když Kevin sám doma 2023 Sám doma je film, který se navždy zapsal do historie vánoční kinematografie. Příběh mladého chlapce, který zůstane o prázdninách sám doma a musí čelit dvěma labilním zlodějům, si získává srdce diváků už přes 30 let. Toto je opravdová klasika, která stále baví a dojímá děti i dospělé.

Kdy a kde se dívat na film „Sám doma“ v roce 2023?

Nyní vás pravděpodobně zajímá, kdy a kde budete moci v roce 2023 sledovat v televizi „Sám doma“. S největší pravděpodobností jej budeme moci sledovat na Štědrý den 24. prosince 2023 ve 20:00 na Polsatu. Pokud si však ten den nemůžete sednout k televizi, nic není ztraceno! Opakované vysílání se uskuteční 25. prosince v 16:15.

Kdy vznikl film Sám doma?

Kevina vytvořil a režíroval Chris Columbus a měl premiéru v roce 1990. Původní název filmu byl „Home Alone“, ale v Polsku je známý jako „Home Alone“. Film si okamžitě získal obrovskou oblibu a stal se jedním z nejvýdělečnějších filmů všech dob.

Zajímavá fakta o filmu "Sám doma"

Kevin sám doma v roce 2023 "Home Alone" není jen film, ale také skutečný kulturní fenomén. Zde je několik zajímavých faktů o „Sám doma“:

  • Macaulay Culkin, který ztvárnil roli Kevina, si díky tomuto filmu získal obrovskou oblibu. Stal se jedním z nejznámějších dětských herců a touto rolí vydělal miliony dolarů.
  • Film Sám doma získal dvě nominace na Oscara. Jeden v kategorii Nejlepší hudba a druhý v kategorii Nejlepší původní píseň za skladbu „Somewhere in My Memory“.
  • Film byl tak populární, že měl čtyři pokračování. „Sám doma 3“, „Sám doma 4: Únos v Chicagu“ a „Sám doma 5: Vánoční výlet“. I když ne všechna pokračování odpovídají originálu, přesto přitahují pozornost fanoušků.

Filmový fenomén

Proč je Sám doma tak výjimečný? Tuto otázku byste si mohli klást hodiny. Jednou z největších předností tohoto filmu je spojení humoru, emocí a vánočního poselství. Je to skutečný mix smíchu, akce a emocí, díky čemuž je tento film ideální volbou pro rodinné sledování během prázdnin. Při sledování můžeme plakat smíchy i dojetím. Je to ideální varianta, jak strávit vánoční večer s rodinou.

„Home Alone“ navíc obsahuje mnoho klasických scén, které se zapsaly do dějin kinematografie. Kdo by si nepamatoval okamžik, kdy Kevin překvapí zloděje pastmi? Nebo když v zrcadle napodobuje Michaela Jacksona? Tyto nezapomenutelné okamžiky dělají z tohoto filmu nejen zábavu, ale i prvek popkultury.

Je Kevin Alone v New Yorku stejně populární?

"Home Alone in New York" je název populární vánoční komedie z roku 1992 s Macaulayem Culkinem v hlavní roli Kevina McCallistera. Film je stále dobře známý a milovaný mnoha lidmi, zejména v období dovolených.

"Home Alone 2: Lost in New York", pokračuje v dobrodružstvích Kevina McCallistera a také si získal popularitu, i když o něco menší než první díl. Navzdory tomu je také často sledován na Štědrý den jako jeho předchůdce.

Zanechat komentář