Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co dělat, aby se sáček na pouffe nezmačkal? Naučte se pár tipů

Co zrobić aby pufa worek się nie ugniatała? Poznaj kilka wskazówek

Adrian Koźlik |

Sedací pytel milují všichni uživatelé, nejčastěji proto, že se na něm mohou pohodlně uvolnit a odpočinout si. Pokud jej používáte každý den, po určitou dobu, v různých situacích a místech, můžete si všimnout deformací na tašce, změn vzhledu a tvaru. Co můžeme udělat pro to, aby náš pouffe vypadal znovu dokonale?

Jak zabránit zmačkání sáčku?

Vyberte si pouff s vhodnou náplní

Při nákupu pouf bagu byste měli věnovat zvláštní pozornost náplni. Čím byl náš sako pouffe plněný? Polystyrenové granule, tzv. nábytkové granule, jsou materiálem pro výplň pufů a křesel, jsou ve tvaru malých kuliček a nedrolí se. Vyznačuje se lehkostí, plasticitou a odolností. Díky tomu můžete na taburet pohodlně odpočívat, protože náplň se dokonale přizpůsobí tělu. Má také izolační vlastnosti, které nás chrání a oddělují od chladné země. Při nákupu se vyplatí věnovat pozornost jeho náhražkám a regranulátům. Regranulát není kompaktní a nemá pravidelný tvar. Jsou to jen malé kousky polystyrenu, které se na sebe zaháknou. V důsledku toho není vak pružný, špatně sedí, může při sezení bolet a je nepohodlný a tvrdý. Pokud si tedy všimneme, že je náš taburet okamžitě nepohodlný, mění tvar a špatně se používá, zkontrolujte, z čeho byl vyroben. pufa worek naplněné, pokud regranulátem, co nejdříve nahradit granulátem.

Přidejte náplň

Při častém používání může dojít k deformaci a změně tvaru taštičky sako. Příčinou je obvykle nadměrné používání taburetu. Při rozsáhlém používání se mohou granule uvnitř kapsičky shlukovat a tvořit větší hrudky, což způsobí, že kapsička ztratí svůj tvar. Nejlepší způsob je otevřít kapsu, vysypat staré granule a nahradit je novými granulemi polystyrenu nebo přidat jejich významnou část. To by mělo pomoci pouffe získat svůj původní tvar.

Postarejte se o svého Pouffe

Taška je vyrobena z voděodolného a odolného materiálu. To neznamená, že je nezničitelný. Důvodem deformace a hnětení pouffy je také vystavení vysoké vlhkosti. Pokud dáme puf na zahradu nebo terasu nebo jej používáme venku, nezapomeňte ho dát na noc, za deštivých dnů nebo v chladném počasí dovnitř. Ochrana proti vlhkosti zabrání navlhnutí, což znamená, že nezmění svůj tvar a vzhled.

Zanechat komentář