Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co koupit ke Dni učitelů?

Co kupić na dzień nauczyciela?

Adrian Koźlik |

Jeden vynikající řecký filozof kdysi řekl, že „vědění je pro lidi druhým sluncem“. Nemůžeme zpochybňovat tato extrémně přesná Platónova slova. Bez rozvoje vědy bychom nikdy nedosáhli naší současné úrovně života a porozumění úžasnému světu kolem nás. Proto bychom si měli vážit těch, kteří se jako první snaží v nás vštípit lásku k ní. Osud a kompetence celých národů do značné míry závisí na jejich zapojení. S blížícím se státním dnem vzdělávání si připomeňme naše milé učitelky!

Den učitelů je za dveřmi. Nenechte se překvapit!

Září se chýlí ke konci a studenti už mají letos první kočky. Začátek října znamená nové výzvy, ale také nové příležitosti, na které nesmí zapomenout. Mezi nimi je jeden z nejdůležitějších svátků školního života - Den učitelů . Proto si ho pečlivě pamatujme

Dziewczynek i kwiaty z okazji dnia nauczyciela

datum 14. října. Počátky oslav tohoto dne sahají do počátku 70. let minulého století. Tento svátek má připomínat ustavení Národní osvětové komise, ke kterému došlo 14. října 1773. Říká se mu Národní den vzdělávání a hovorově Den učitelů.

Ať se nám to líbí nebo ne, škola je obrovskou součástí našeho života už od útlého věku. Tím, že tam trávíme mnoho hodin denně, poznáváme život a svět kolem nás. Učitelé jsou našimi společníky v našich každodenních dobrodružstvích a bojích. I když jsme k nim často kritičtí, měli bychom ocenit jejich úsilí, které často přesahuje rámec profesionálních povinností. Nejlepším vyjádřením naší vděčnosti bude, když si na ně v tento mimořádný nadcházející říjnový den vzpomeneme. Můžeme to vyjádřit tím, že připravíme dárek pro našeho oblíbeného učitele nebo vychovatele .

Jaký dárek vybrat ke Dni učitelů?

Vybrat ten správný dárek pro učitele může být pro žáky i rodiče docela problém. Často tráví hodně času s učitelem

hodin, seznámíme se s tím natolik, že ta myšlenka přijde na mysl. Pak je věc poměrně jednoduchá. Zbývá domluvit detaily s vrstevníky a rodiči a vše je připraveno. Ale co když se tak nestane? Pak můžeme zvolit některý z osvědčených způsobů obdarování. Mezi ně nepochybně patří:

    • Květiny - hrnkové nebo kytice.
    • Sladkosti, bonboniéry
    • Káva Čaj
    • Ozdobné pero nebo pero
    • Parfém
    • Zápisník, organizér
    • Dárkový koš
    • Džbánek
    • Kalendář

Další originální nápady pro speciální den učitelů.

Pokud chtějí jít o krok dále, mohou studenti zkusit originálnější dárky. Stylový hrnek se hodí vždy, ale když k němu přidáme speciální potisk, dostaneme opravdu jedinečný dárek. Výběr příležitostných tiskovin, které obchody připravují speciálně pro tento den, je mimořádně široký. Vtipné a kreativní potisky jim dávají zvláštní význam. Stále oblíbenější možnost personalizace produktu navíc otevírá celý svět možností. Díky znalosti učitele a jeho výroků můžeme připravit jedinečný dárek, který nám nás bude připomínat po mnoho let.

Bavlněnou tašku, která si v posledních letech získává na oblibě, poslouží i jako dárek ke Dni učitelů . Vyznačuje se určitou praktičností, a to je aspekt, který od dobrého dárku nepochybně vyžadujeme. Nejinak je tomu u zástěr, které mohou být i promyšleným dárkem. Obě tyto možnosti nabízíme s tematickými potisky a lze je personalizovat podle našich potřeb. Určitě stojí za to se blíže podívat na různé druhy dárkových sad . Většinou se připravují v jednom stylu, což jim jen přidává na kouzlu.

Den učitelů není jen okamžikem oddechu od vyučování, ale také časem k zamyšlení. Oceňme snahu učitelů a vychovatelů, kteří se často obětují pro naše dobro. Dnes stojí za to přemýšlet o jedinečném dárku. Pamatujme, dobro se vrací s dvojnásobnou silou!

Zanechat komentář