Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit hvězdu z papírových sáčků?

gwiazda z papierowych torebek

Adrian Koźlik |

Pomalu se loučíme s podzimními dny, a tak se naše myšlenky neodvratně obracejí k nejchladnějšímu období roku. Navzdory nepříznivému počasí tam bezesporu najdete mnoho hřejivých momentů. Vánoce jsou pro mnoho lidí téměř symbolem zimy. Toto je zvláštní období roku a stojí za to se na jeho oslavu důkladně připravit. Kromě nákupu dárků a přípravy vánočních pokrmů byste se měli postarat i o kouzelné prostředí celé oslavy. Výroba vánočních ozdob vlastními silami je jednou z možností, jak vytvořit jedinečnou atmosféru. Jako dekorace tohoto typu se skvěle hodí hvězdičky vyrobené z obědových sáčků . V dnešním příspěvku si ukážeme, jak tyto extrémně kreativní dekorace vyrobit.

Hvězda z obědových sáčků, jedinečná vánoční dekorace

hvězda papírového sáčku Když přemýšlíme o Vánocích, představíme si stůl plný štědrovečerních pokrmů a barevně nazdobený vánoční stromeček. Bílé chmýří za oknem je třešničkou na dortu vánoční atmosféry. Toto je čas, který stojí za zvláštní oslavu, a proto stojí za to vynaložit veškeré úsilí na přípravu. Dekoracím dominují tradiční ozdoby a řetízky. Již mnoho let jsou neodmyslitelným prvkem vánoční výzdoby. Možná by stálo za to se oprostit od vzoru a udělat letos něco pro sebe?

Naším návrhem pro letošní prázdniny jsou hvězdičky vyrobené z obědových sáčků . Skvěle se budou hodit nejen na vánoční stromeček. To, co je odlišuje od ostatních dekorací, je jejich jedinečnost. Ručně vyráběné navíc potěší vaše oko ještě více a zaručují jistou spokojenost. Stačí trocha snahy a špetka kreativity

Jak udělat hvězdu ze snídaňových sáčků?

hvězda papírového sáčku Co potřebujeme k výrobě vlastní papírové hvězdy? Měli bychom se vybavit nůžkami, dobrým lepidlem a papírovými sáčky . Jde o předměty, které se dají snadno sehnat v každém papírnictví. Pak musíme postupovat následovně:

  1. Připravujeme 7 snídaňových sáčků. Velikost výsledné hvězdy bude záviset na jejich velikosti.
  2. Všechny je slepíme naplocho, na střed a na základnu naneseme lepidlo. Pevné zapínání zkontrolujeme tak, že sáčky po nalepení rozložíme.
  3. Ořízněte vnější okraj sáčků, abyste získali špičatý tvar. Po stranách uděláme malé trojúhelníkové prohlubně.
  4. Rozbalíme hvězdu a posoudíme dosažený efekt. Pokud nejste spokojeni, můžete jej složit a vystřihnout další vzor.
  5. Po získání uspokojivého výsledku hvězdu přilepíme. Připraveno!

Pro lepší dekorativní efekt doporučujeme připravit několik takových hvězd . Vyzdobíte-li si jimi svůj byt, zaručí vám pohádkovou atmosféru. Jejich nepochybnou výhodou je možnost upravit vzor dle našeho přání. K přípravě těchto dekorací lze použít obojí bílé a hnědé tašky. Vše je ve vašich rukou. Ujistěte se, že máte šťastnou dovolenou!

Uvolněte dobrou energii pomocí hvězd z papírových sáčků

Kromě jedinečného prostředí jsou svátky také časem radosti a rodinné atmosféry. Pamatujte prosím, že nejdůležitější nejsou drahé dárky, ale naše přátelská gesta vůči ostatním. Příprava DIY dekorací je skvělá volba pro každého, protože k jejich vytvoření není potřeba mnoho prostředků. A co víc, tím, že je budete dělat se svými blízkými nebo přáteli, se nepochybně dostanete do vánoční nálady. Navíc je třeba zdůraznit, že k jejich přípravě můžeme použít dříve používané sáčky. Tímto způsobem vzdáme hold naší planetě tím, že dáme papírovým obalům druhý život. Lidé, kterým záleží na životním prostředí, to jistě vezmou v potaz. Nezbývá nám tedy, než popřát všem hodně zábavy při práci na vlastních dekoracích.

Veselé Vánoce!

Zanechat komentář