Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co koupit mamince ke Dni matek? Koukni na to!

Co kupić mamie na Dzień Matki? Sprawdź to!

Adrian Koźlik |

Blíží se jeden z nejpříjemnějších dnů v roce - Den matek ! Máma je jedním z nejdůležitějších lidí v našem životě. Vychovala nás, milovala nás a vždy se o nás starala. Rozhodně jeden den v roce nestačí na to, abych jí vyjádřil svou vděčnost.

Přesto je Den matek, který slavíme 26. května, skvělou příležitostí zavzpomínat na naše maminky a poděkovat jí za všechny útrapy spojené s její výchovou. To je doba, kdy hledáme dokonalý dárek, který vyjádří naše city a podtrhne jedinečnost naší maminky.

Někdy je výběr dárku těžkým oříškem, protože vždy chceme splnit očekávání našich maminek. Pokud si nevíte rady s výběrem dokonalého dárku, jsme tu, abychom vám pomohli! V dnešním článku představujeme zajímavé tipy na dárky ke Dni matek.

Proč slavíme Den matek 26. května?

Zajímavostí je, že ve většině zemí světa se Den matek 26. května vůbec neslaví. Toto datum se liší v závislosti na zemi a tamní kultuře.

dzień matki

Ve většině zemí připadá Den matek na druhou květnovou neděli. Toto je oblíbené datum oslav, které se používá mj. ve Spojených státech, Kanadě, Austrálii, Indii, Číně a mnoha dalších zemích.

V Polsku slavíme Den matek 26. května díky rozhodnutí Sejmu v roce 1992. Toto datum bylo zvoleno jako připomínka prvního usnesení Sejmu Polské republiky o rovnosti žen, který se konal 26. května 1923. Volba tohoto data k oslavě Dne matek měla ocenit přínos žen k rozvoji společnosti a boji za jejich práva.

Od té doby se Den matek stal symbolem silné ženy. Právě v tento den projevujeme našim maminkám vděk, lásku a úctu.

Nápady na dárky ke Dni matek

Shodneme se, že Den matek je velmi důležitým datem jak pro nás, tak pro naše maminky. Dopřejte své matce, aby se v tento den cítila výjimečně. Ještě nevíte, co jí dát v tak významný den? Jsme tu, abychom vám pomohli s naším seznamem jedinečných dárků ke Dni matek.

  • Personalizované fotoalbum – můžete si vytvořit album se svými společnými fotkami nebo nějakými vzpomínkami. Věřte, že maminka takový kreativní dárek určitě ocení. Díky ní se bude moci vracet k hezkým chvilkám a vzpomínkám.
  • Hrnek s potiskem - maminku můžete potěšit zakoupením speciálně navrženého hrnku. Můžete si na něj vytisknout fotku nebo nápis, který pohladí vaši maminku za srdce.
  • SPA day - Myslím, že každý nám dá za pravdu, že každá maminka si zaslouží chvilku relaxace. Udělejte jí radost a dopřejte jí den nebo víkend v SPA. Bude si moci odpočinout při masáži nebo jiném kosmetickém ošetření.
  • Šperky – šperky jsou vždy dobrým tipem na dárek. Vyberte si krásné a elegantní náušnice nebo náhrdelník, který zvýrazní krásu vaší maminky.
  • Květiny - klasika! Kupte své mamince kytici jejích oblíbených květin a překvapte ji v tento den.
  • Zástěra s potiskem - Vaše maminka ráda vaří a je skvělá kuchařka? Darujte jí personalizovanou kuchyňskou zástěru s potiskem. Můžete na něj vytisknout její jméno, aby se cítila jako skutečný šéf ve vyhlášené restauraci. Pokud však máte čas a ochotu si takovou jednoduchou zástěru ušít sami, mrkněte na to !
  • Vavřince - vraťte se do dětství a jako v minulosti darujte mamince vlastnoručně vyrobené přání. Určitě na její tváři uvidíte slzy dojetí.
  • Víkendový výlet – pokud si myslíte, že si maminka potřebuje odpočinout, dopřejte jí krátký výlet na hory nebo k moři, ať si odpočine od všedních dnů.
  • Dřevěné lehátko s potiskem - Tráví vaše maminka ráda čas venku? Pokud ano, personalizované lehátko s potiskem bude perfektním dárkem. Můžete si na něj vytisknout i fotku nebo nějaký zajímavý nápis. Vaše matka se bude cítit jako královna ve svém vlastním lehátku.

dzień matki Jak oslavit Den matek jedinečným způsobem?

Udělejte pro svou matku Den matek výjimečným. Připravili jsme různé návrhy, které jí pomohou zpříjemnit den.

  • Oblíbená snídaně – udělejte jí radost a udělejte jí oblíbenou. Ať se cítí milovaná a potřebná.
  • Focení – udělejte si společné focení. Nechte maminku na tento den dlouho vzpomínat, fotky jí určitě pomohou.
  • Piknik v přírodě – vydejte se společně do parku nebo lesa a uspořádejte piknik. Připravte si jídlo, papírové talíře a dřevěné příbory a jděte ven.
  • Filmový večer – plánujte společné sledování filmů. Vyberte maminčin oblíbený film a mějte se krásně.
  • Rodinné setkání – pokud cestuje celá vaše rodina, uspořádejte jeden společný den a maminka bude mít jistě radost.

Zanechat komentář