Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co koupit svému příteli na Valentýna? Podívejte se na to hned

Co kupić chłopakowi na Walentynki? Sprawdź już teraz

Adrian Koźlik |

Víš, že..

Nejúžasnější dárek na Valentýna se nachází v Indii. Toto je Tádž Mahal postavený mughalským císařem Shahjahanem jako památník jeho manželky.

prezent na walentynki Muži často tápou, co nám - ženám - koupit k Valentýnu, někteří se angažují více, jiní méně, ale ať už od nich dostaneme cokoli, gesta oceňujeme nejvíce. I když nám často dokážou zvýšit krevní tlak, život bez nich by byl příliš poklidný.

Proto jsme pro vás připravili článek, ve kterém najdete inspiraci na nevšední dárky , kterými můžete v tento krásný den, kterým je Valentýn, obdarovat svou milovanou nebo kamarádku.Abychom však vybrali ten správný dárek , měli bychom znát důvody proč je Valentýn dnem zamilovaných.

Historie tajných svateb

Starověký Řím je místem velkých myslitelů, ale i šílenců. Tehdy císař Claudius II zavedl zákaz sňatků pro mladé muže, aby se mohli na 100% věnovat boji, ale láska je silnější než rozkazy nějakého tyrana. Podle křesťanské tradice sv. Valentine je biskup, který se snažil tuto situaci napravit tajným sňatkem s mladými milenci. Bohužel celé tajné spiknutí nezůstalo dlouho skryto. Když se císař o této urážce dozvěděl, nechal Svatého popravit. Miláček. Za své služby se stal patronem zamilovaných a jeho svátek slavíme 14. února.

Zajímavé je, že Valentýn se oficiálně spojil s láskou až po zveřejnění básně "Bird Sejm", ve které se ptáci v tento den spárovali.

Dnes se po celém světě slaví Valentýn. Ve Francii je tento svátek státním svátkem, místo karet a karet jako dárků na Valentýna lidé posílají kytice květin s listy a pořádají slavnostní večeře pro dva. Ve Španělsku byl kladen důraz na praktické aspekty, dámy dostávají jako dárky k Valentýnu pračky, myčky nádobí, ledničky, muži počítačové vybavení a hry.

Valentýnský dárek pro něj - docela výzva!

Symbolem Valentýna zůstávají květiny, srdce a čokoláda, ale pokud chcete pro svého přítele jedinečný dárek k Valentýnu , měli byste začít přemýšlet mimo krabici.

dárek ke dni přítele Přemýšlejte o osobě, kterou chcete obdarovat , je to velký sportovní fanoušek? Nebo se možná zajímá o motorismus?

  • 1. Autodoplňky - muži jsou většinou velmi praktičtí, takové dárky se jim mohou také líbit nejvíce. Vůně, rukojeti a přípravky na údržbu lze najít na internetu.
  • 2. Výlet jako dárek k Valentýnu pro vašeho přítele – Navrhněte mu společný výlet, ale než vše naplánujete, ujistěte se, že má čas. Společné cestování vám určitě poskytne nové vzpomínky a nezapomenutelné dojmy.
  • 3. Personalizovaný valentýnský dárek pro přítele - vytvořte pro svého milovaného něco jedinečného a speciálního, vyjádřete své pocity prostřednictvím vtipného potisku na hrnku nebo jedinečného vzoru na tričku.
  • 4. Zástěra - ideální dárek k Valentýnu pro milovníka kulinářství, postarejte se o jeho vášně a kdo ví, možná se stanete ochutnávačem!

Inspiraci na valentýnský dárek pro přítele můžeme čerpat z mnoha zdrojů, ale nejdůležitější je, aby to byl dárek přímo od srdce. Valentýn je oproti zdání a komercializaci svátkem lásky a upřímných citů, proto bychom měli dbát především na zdravé vztahy mezi sebou.

Chcete znát další překvapivé nápady? klikněte zde

Zanechat komentář