Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Co se vyplatí koupit na Black Friday? Dáme vám tip!

black friday 2023

Adrian Koźlik |

Black Friday je mimořádná událost, která je v Polsku rok od roku populárnější. Toto je den, kdy obchody nabízejí úžasné akce a nabídky, které přitahují zákazníky z celé země. V tomto článku vám představíme vše, co potřebujete vědět o Černém pátku 2023 : od historie tohoto speciálního dne až po ty nejlepší akce a tipy, jak tyto speciální příležitosti efektivně využít.

Černý pátek - co to je?

BLACK FRIDAY 2023 Black Friday je americká tradice, která vznikla ve Spojených státech. Připadá vždy na den po Dni díkůvzdání, což je poslední pátek v listopadu. První černý pátek se konal v 19. století, kdy obchody nabízely velké slevy, aby přilákaly zákazníky k předvánočním nákupům. Název „Black Friday“ pochází ze skutečnosti, že v tento den se prodejci přesouvají od „červených“ ztrát k „černým“ ziskům.

Pokud chcete zjistit, kdy je Black Friday 2023, klikněte sem !

Historie a původ Černého pátku

Černý pátek má své kořeny v ekonomické historii Spojených států. První zmínka o tomto výjimečném dni pochází z 60. let 19. století, kdy finanční krize vedla k mnoha bankrotům. Termín „ černý pátek “ byl poté poprvé použit k popisu spekulativních zisků, ke kterým došlo po této krizi. Později se tento termín začal používat v souvislosti s nákupy a propagačními akcemi, které se konaly den po Dni díkůvzdání.

Černý pátek v Polsku

Black Friday si v Polsku získal oblibu až v posledních letech. Zpočátku mnoho lidí tuto americkou tradici neznalo, ale nyní se této akce účastní stále více obchodů a značek. Poláci Black Friday milují kvůli úžasným akcím a nabídkám, které lze v tento den nalézt. Obchody nabízejí slevy na různé produkty, jako je elektronika, oblečení, kosmetika, domácí spotřebiče a mnoho dalšího. Vyplatí se tedy sledovat nabídky obchodů a připravit se na nákupní šílenství.

Nejlepší akce během Black Friday

Černý pátek 2023 Black Friday je skvělá příležitost, jak využít úžasné akce a ušetřit peníze za své oblíbené produkty. Mnoho výrobců a obchodů nabízí výrazné slevy, které trvají celý den nebo dokonce celý víkend. Během Černého pátku stojí za to vyzkoušet akce v kategoriích, jako jsou:

  • Elektronika, elektronika a domácí spotřebiče
  • Zdraví a krása
  • Móda
  • Obuv
  • Sport
  • Dům a zahrada
  • Děti
  • Telefony a komunikace
  • Nábytek

Abyste Black Friday využili na maximum, vyplatí se na něj připravit. Zde je několik užitečných tipů, které vám pomohou využít nákupní příležitosti:

  • Udělejte si seznam věcí, které potřebujete – než začnete nakupovat, stojí za to zvážit, jaké produkty potřebujete. Udělejte si seznam a zaměřte se na tyto věci tento Černý pátek.
  • Sledujte akce a výprodeje – mnoho obchodů a značek začíná své akce na Black Friday oznamovat několik dní předem. Sledujte jejich webové stránky, sociální média a zpravodaje, abyste byli informováni o nejlepších nabídkách.
  • Porovnejte ceny – některé obchody mohou nabízet podobné produkty za různé ceny. Před nákupem si ověřte, zda je nabídka skutečně výhodná.
  • Zkontrolujte názory ostatních zákazníků - pokud se chystáte koupit produkt, vyplatí se zkontrolovat názory ostatních zákazníků na něj. To vám může pomoci učinit správné rozhodnutí o nákupu.
  • Stanovte si rozpočet – než začnete nakupovat, nastavte si maximální částku, kterou jste ochotni utratit. To vám pomůže vyhnout se nadměrnému utrácení.
  • Zkontrolujte si podmínky vrácení – před nákupem se vyplatí ověřit, jaké jsou podmínky vrácení. Pokud produkt nesplňuje vaše očekávání, můžete jej vrátit nebo vyměnit.

Jak se vyhnout podvodům na Černý pátek?

Černý pátek je čas, kdy mnoho lidí hledá nabídky a akce. Bohužel je to také doba, kdy se podvodníci snaží využít naivity některých zákazníků. Zde je několik důležitých tipů, které vám pomohou vyhnout se podvodům na Černý pátek :

  • Nakupujte pouze u důvěryhodných prodejců – před nákupem si ověřte recenze a pověst obchodu. Vybírejte renomované značky a prověřené obchody.
  • Dejte si pozor na nabídky, které jsou příliš dobré na to, aby byly pravdivé – pokud se nabídka zdá příliš dobrá na to, aby byla pravdivá, může být. Podvodníci často využívají atraktivní propagační akce k přilákání zákazníků.
  • Zkontrolujte adresu webu obchodu – ujistěte se, že adresa webu obchodu, ve kterém nakupujete, je správná a začíná „https://“ (což znamená, že web je bezpečný).
  • Neposkytujte své osobní údaje cizím lidem – Nikdy nesdělujte své osobní údaje, jako je číslo vaší kreditní karty, hesla nebo údaje o adrese, nikomu, komu nedůvěřujete.
  • Používejte oficiální aplikace a platformy – pokud je to možné, používejte oficiální aplikace a platformy obchodů, které nabízejí propagační akce. To vám pomůže vyhnout se potenciálnímu podvodu.

Čas na atraktivní nákupy!

Černý pátek je mimořádný nákupní svátek, který přitahuje zákazníky svými úžasnými akcemi a nabídkami. Vyplatí se na to připravit, sledovat nabídky obchodů a využívat akce v kategoriích, které nás zajímají. Musíte však být také ostražití a vyhýbat se podvodům. Pamatujte na svůj rozpočet a pečlivě si zkontrolujte podmínky nákupu. Užijte si nákupní šílenství Black Friday a najděte ty nejlepší akce na své oblíbené produkty!

Zanechat komentář