Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Dárky pro babičku a dědečka od miminka

Prezenty na Dzień babci i dziadka od niemowlaka

Tomasz Woźniak |

Je něco krásnějšího než láska a podpora, kterou prarodiče dávají svým vnoučatům? Den babičky a dědečka , který se slaví 21. a 22. ledna, je ideální příležitostí, jak vyjádřit vděčnost za jejich bezmeznou lásku. Je to velká výzva i pro novopečené rodiče, protože při přípravě dárků pro prarodiče miminek musí být velmi kreativní.

V tomto článku vám představíme pár nápadů na roztomilé a jedinečné dárky, které v těchto výjimečných dnech jistě zapůsobí na vaše prarodiče.

Personalizovaná alba plná vzpomínek

dárky ke dni prarodičů Fotografie mají moc vyprávět krásné příběhy. Vytvořte fotoalbum se sérií fotografií vašeho dítěte, které odrážejí každou jedinečnou fázi jeho prvních dnů. Je to perfektní způsob, jak sdílet krásné vzpomínky a zapojit prarodiče do života vašeho dítěte, i když jsou daleko. Personalizovaná alba pro babičku a dědečka obsahující fotografie vnoučátka budou nejen krásným suvenýrem, ale také výrazem vděku za jejich lásku a podporu.

Jedinečné plakáty s fotografiemi

Objednejte si jedinečný plakát, který bude kombinovat minimalistickou grafiku zobrazující vaše miminko a jeho prarodiče. Je to rafinovaný způsob, jak vyjádřit pocity a uchovat krásné chvíle strávené společně. Tento plakát bude nejen krásnou dekorací, ale i připomínkou jedinečného vztahu mezi generacemi. Můžete si také vybrat plakát s fotografickou koláží, která bude obsahovat ty nejkrásnější vzpomínky ze života vašeho dítěte. Garantujeme vám, že to bude jeden z nejlepších dárků ke Dni babičky a dědečka .

Ručně vyráběné suvenýry

Ozdobná krabička nebo rám, do kterého můžete ukládat sdílené fotografie nebo jiné upomínkové předměty, je dalším jedinečným dárkem pro prarodiče. V solné nebo sádrové hmotě můžete udělat umělecký otisk nožičky nebo ručičky vašeho dítěte a umístit jej do krásného rámu. Je to nejen krásná dekorace, ale i suvenýr, který prarodičům připomene první chvíle s jejich milovaným vnukem.

Personalizované dárky

Dárky pro babičku a dědečka od miminka Personalizované dárky mají vždy jedinečnou hodnotu. Můžete si vybrat personalizovaný hrnek , polštářek nebo klíčenku se jménem vašeho vnuka nebo fotkou vašeho batolete. Takový dárek bude nejen praktický, ale i emocionální, protože bude vytvořen speciálně pro babičku a dědečka od jejich milovaného vnuka.

Sdílená aktivita

Není lepší dárek než společně strávený čas. Uspořádat můžete rodinnou svačinku, výlet do parku nebo společnou večeři u babičky a dědy. To je nejen skvělý nápad na jedinečný způsob, jak strávit Den prarodičů a vytvořit si nové, radostné vzpomínky.

Knihy pro prarodiče a vnoučata

Knihy jsou skvělým dárkem, který umožňuje prarodičům trávit čas se svými vnoučaty a rozvíjet citové pouto. Vybírejte knihy, které hovoří o lásce, rodinných vztazích a důležitých hodnotách. Můžete také najít personalizované knihy, ve kterých bude jméno a fotografie vašeho dítěte vetkáno do děje.

Oblečení s jedinečným potiskem

Jedinečné vzkazy na oblečení jsou nevšedním a originálním dárkem. Můžete si vybrat tričko, body nebo čepici s vyšívaným nebo tištěným textem ke Dni prarodičů , který prarodičům připomene jejich jedinečnou roli v životě vašeho dítěte. Je to dárek, který ponese důležité emoce a připomene vám lásku k prarodičům.

Kuchyňské zázraky pro babičku

Pokud vaše babička ráda vaří, můžete jí darovat kuchyňské vychytávky, které jí práci v kuchyni usnadní a zpříjemní. Vybrat si můžete kuchyňskou zástěru s potiskem , sadu moderního kuchyňského náčiní , originální formy na pečení nebo exkluzivní kořenky. Jedná se o dárek, který ocení každá babička, která tráví spoustu času v kuchyni a vytváří chutné pokrmy pro rodinu.

Ruční práce pro babičku

Pokud má vaše babička ráda řemesla, můžete jí darovat sadu na výrobu šperků, sadu na vyšívání nebo šicí potřeby . Můžete ji přihlásit i do kurzu výroby šperků nebo rukodělné dílny. Jedná se o dárek, který babičce umožní rozvíjet její vášně a užívat si kreativní čas strávený vytvářením krásných předmětů.

Předplatné na kurz nebo kulturní akci

Pokud jsou vaši prarodiče zapálení pro vědu nebo umění, můžete jim dát předplatné na jazykový kurz, taneční kurzy nebo vstupenky na koncert či výstavu. To je dar, který jim umožní rozvíjet své zájmy a trávit čas rozvojem svých dovedností.

Deník vzpomínek pro prarodiče

Deník vzpomínek pro prarodiče je poslední nabídkou, kterou jsme připravili u příležitosti blížícího se Dne babiček a dědečků . Deník vzpomínek vám pomůže pěstovat ty nejkrásnější vzpomínky, úvahy a úvahy. Je to dárek, který jim zůstane roky a bude cenným suvenýrem pro celou rodinu.

Babička a dědeček poprvé

Den prarodičů je ideální příležitostí, jak poděkovat svým rodičům za jejich lásku a podporu. Dárky od batolete jsou nejen krásným suvenýrem, ale také výrazem vděku za jejich nezištnou lásku. Bez ohledu na to, jaký dárek si vyberete, nejdůležitější je pocit, který ho doprovází. Prarodiče jistě ocení každé gesto a budou si užívat vztahu, který s vnoučetem mají.

Zanechat komentář