Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Nejkrásnější přání ke Dni babičky a dědečka 2024

życzenia na dzień babci i dziadka 2024

Tomasz Woźniak |

V Polsku slavíme 21. ledna Den babiček a druhý den, 22. ledna, Den dědečků . Jedná se o zvláštní svátek, který nám dává příležitost ukázat naši lásku, úctu a vděčnost našim milovaným prarodičům. Tento výjimečný okamžik chceme letos oslavit tím, že našim prarodičům předáme ta nejkrásnější přání, která se dotknou jejich srdce a přinesou jim spoustu radosti.

Kdy slavíme Den prarodičů 2024?

Babička a dědeček přání ke dni V Polsku se 21. ledna slaví Den babiček a 22. ledna Den dědečků . V roce 2024 připadají tyto svátky na neděli a pondělí. Je ideální čas oslavit naše milované prarodiče a ukázat jim naši lásku a vděčnost. I když se s nimi nemůžeme vždy setkat osobně, můžeme jim poslat krásná přání prostřednictvím SMS, e-mailu nebo připravit ručně vyrobené přání, abychom jim ukázali, jak moc je milujeme a vážíme si jich.

Nejkrásnější přání pro babičku a dědečka

Při zvažování, co si přejeme popřát našim prarodičům ke Dni babiček a dědečků , je důležité pamatovat na to, co je pro ně nejdůležitější. Rádi bychom jim popřáli zdraví, štěstí, prosperitu a lásku. Chceme, aby byli po celý život obklopeni péčí, láskou a radostí.

Níže uvádíme některá stručná přání, jejichž prostřednictvím ukážeme našim prarodičům naše nejupřímnější pocity:

  • "Dědo, babičko, přeji ti zdraví, protože to je nejdůležitější. Ať tě radost provází každý den, ať se ti plní sny a láska tě stále obklopuje."
  • "Děkujeme Vám, drazí prarodiče, za všechnu Vaši lásku, podporu a moudrost, kterou nám dáváte. Přejeme Vám k Vašemu svátku hodně radosti, zdraví a štěstí."
  • "Nejmilejší prarodiče, děkujeme za všechny společně strávené chvíle, za cenné rady a příběhy. Ať je tento den plný úsměvů, lásky a nezapomenutelných vzpomínek."
  • "Babi, dědo, jste pro nás vzorem. Vaše láska a péče jsou k nezaplacení. Přejeme vám dlouhý, zdravý a šťastný život a splnění všech vašich snů."
  • "Prarodiče, vaše přítomnost v našich životech je nenahraditelná. Děkujeme vám za vše, za vaši lásku a za to, že jste stále s námi. Přejeme vám radost, zdraví a mnoho šťastných chvil k vašemu svátku."

Dojemné přání pro babičku

Babička a dědeček přání ke dni Babičky jsou naše nejlepší kamarádky, rádkyně a vzory. Dávají nám bezpodmínečnou lásku a péči o nás. Zde jsou některá dojemná přání připravená speciálně ke Dni babičky:

  • Milá babičko, přeji ti zdraví a štěstí. Děkuji za vše, co pro mě děláš. Jsi pro mě nenahraditelný a tvoje láska je bezmezná. Ať je váš den plný radosti a úsměvů. Moc tě miluji!
  • Babičko, děkuji, že jsi vždy vedle mě, podporovala mě a dávala mi sílu. Vaše moudrost a laskavost jsou pro mě neocenitelné. Ať je váš den plný tepla a lásky. Přeji vám splnění všech vašich snů a mnoho šťastných chvil. Všechno nejlepší k narozeninám, babičko!
  • Milá babičko, přeji Ti zdraví, sílu a klid. Vaše přítomnost v mém životě je pro mě nenahraditelná a vaše rady jsou vždy přesné. Děkujeme za všechny krásné chvíle, které jsme spolu strávili. Ať je váš den plný úsměvů a příjemných překvapení. Mám tě moc ráda, babičko!

Krásné přání ke dni dědečků

Prarodiče jsou našimi strážci, přáteli a vzory mužnosti. Jsou to oni, kdo nám dávají svou moudrost a životní zkušenosti. Zde je několik krásných přání, která můžete poslat svému dědečkovi na Den prarodičů:

  • Milý dědo, přeji ti zdraví, radost a splnění všech tvých snů. Děkuji za všechny hodnoty, které mi dáváte, a za to, že jste vždy vedle mě. Vaše moudrost a trpělivost jsou pro mě neocenitelné. Ať je váš den plný lásky a štěstí. Všechno nejlepší, dědečku!
  • Dědečku, děkujeme za všechny chvíle, které jsme spolu strávili. Vaše podpora a péče jsou pro mě k nezaplacení. Přeji vám zdraví, sílu a splnění všech vašich snů. Ať je váš den plný úsměvů a lásky. Miluji tě, dědečku!
  • Milý dědo, přeji Ti hodně zdraví, radosti a klidu. Děkuji vám za všechna cenná učení, která jste mi dali, a za to, že jste vždy vedle mě. Vaše mužské hodnoty jsou pro mě nenahraditelné. Ať je váš den plný úsměvů a spokojenosti. Všechno nejlepší, dědečku!

Všechno nejlepší ke Dni babiček a dědečků!

Den prarodičů je jedinečnou příležitostí ukázat naši lásku a vděčnost našim milovaným prarodičům. Ať už se s nimi můžete setkat osobně nebo sdělit svá přání prostřednictvím textu nebo karty, je důležité vyjádřit své pocity upřímně a vřele. Doufám, že vaše přání pro babičku a dědečka chytí za srdce a udělají jim mnoho radosti v jejich sváteční den.

Zanechat komentář