Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Dřevěná lehátka s potiskem, pohodlný a mimořádně kreativní marketingový nástroj

Leżaki drewniane z nadrukiem, wygodne a zarazem niezwykle kreatywne narzędzie marketingowe

Adrian Koźlik |

Prázdniny jsou v plném proudu a vy stále nemáte kde trávit volný čas? Krásná zahrada, ale nemáte si kam sednout? Možná jedete na dovolenou a na pláži jsou davy lidí a nemáte se kde ubytovat? Tolik otázek a jen jedna odpověď DŘEVĚNÁ ŽIDLE ŽIDLE !

Mnoho výhod zahradních lehátek

Výhod dřevěných reklamních lehátek je mnoho, ale zaměřme se na ty základní. V první řadě si ho můžete vzít, kam chcete, je lehký, takže ho můžete přes zimu snadno přenášet a skladovat. Lehátko po složení zmenší své rozměry a snáze se kamkoli umístí a hlavně převeze. Můžete si ho vzít s sebou na večírek, do parku nebo na pláž, lehnout si a odpočívat po náročném dni nebo jen tak kdekoliv relaxovat. Uvědomujeme si, že pořízení takového lehátka není tak jednoduché. Důležitý je jeho vzhled, tvar a strukturální stabilita. Při výběru výrobce se vyplatí ptát se, zda má lehátko záruku bezpečnosti používání, kterou potvrzují certifikáty pro použití ve veřejném sektoru. To zajišťuje pohodlí při používání a potvrzuje trvanlivost produktu . Leżak reklamowy

Dřevěná lehátka - symbol léta

Léto je příznivé období pro reklamní kampaně. Potřebujete pro svou firmu kreativnější reklamu, která přitáhne pozornost? Reklamní lehátka jsou dlouhodobou formou reklamy. Aby se ale reklama efektivně dostala k adresátům, musíte vědět, kam takové lehátko umístit. Některá lehátka budou vypadat skvěle na koncertech a festivalech, jiná se hodí spíše do klidných míst jako je kavárna, náměstí nebo pláž, vše záleží na typu grafiky a zvolené barvě.

Zajímavý propagační nápad : Možná lehátko jako cena v malé soutěži? Vítěz vyhraje užitečný předmět a osloví reklamou širší publikum a vy získáte novou skupinu příjemců!

Reklamní lehátko není tak nudné

Změnili jste logo nebo reklamní slogan? Říkáte si teď, jestli je jediným řešením pořízení nového lehátka? V případě firem s velmi dynamickou marketingovou strategií bude nejlepší volbou výrobce, který nabízí lehátka s vyměnitelnou látkou . To rozhodně sníží náklady na samotnou kampaň a zároveň umožní dokonalé provázání všech jejích prvků.

Výměna látky je opravdu snadný proces. Během pár minut můžete vyměnit materiál za nový s úplně jiným vzorem. Potisky na reklamní lehátka jsou vyrobeny sublimační metodou . Díky tomu jsou barvy velmi živé a syté, takže si můžete užívat syté barvy lehátka. Materiál, který používáme, je voděodolný, takže lehátka můžete používat bez obav ze zašpinění. Ptáte se, jak je to se škodami? S námi ne! Naše lehátka jsou postavena jako konstrukce obrovského mrakodrapu a silný materiál podrží každého na dlouhou dobu a jeho látka je nerozbitná.

#relaxujSię #relaksZallbag

Zanechat komentář