Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Emily in Paris sezóna 4 – kdy bude premiéra? Známe odpověď!

Emily w Paryżu sezon 4 - kiedy premiera? Znamy odpowiedź!

Tomasz Woźniak |

Fanoušci série "Emily v Paříži" netrpělivě očekávají čtvrtou sezónu této oblíbené produkce Netflix. Po překvapivém konci třetího dílu mají diváci četné otázky o dalším osudu titulní postavy a jejích přátel. Naštěstí se tvůrci série rozhodli fanoušky překvapit a urychlit premiéru nových dílů. " Emily in Paris" sezóna 4 - kdy je premiéra? V tomto článku vám prozradíme, kdy můžeme očekávat premiéru a co nás čeká.

Zpoždění a komplikace ve výrobě

Původně bylo oznámeno, že 4. sezóna „Emily v Paříži“ se na Netflixu objeví až v roce 2025. Mezi důvody těchto zpoždění patří mimo jiné: stávky SAG-AFTRA, tedy Screen Actors Guild, což výrazně zpomalilo práce na produkci. Natáčení čtvrté sezóny začalo až začátkem roku 2024, což znamenalo, že premiéra musela být odložena.

Další komplikace nastaly v souvislosti s pořádáním olympijských her v Paříži. Omezení nastolená touto akcí znamenala, že některé scény se musely natáčet nikoli ve francouzské metropoli, ale v Římě, kam se titulní Emily na nějakou dobu přesune.

Překvapení od Netflixu

Navzdory těmto protivenstvím se tvůrci série rozhodli překvapit fanoušky a urychlit premiéru 4. sezóny "Emily v Paříži" . Když? Místo čekání do roku 2025 se Netflix rozhodl rozdělit nové epizody do dvou částí, které budou debutovat v roce 2024.

První pětiepizodní část sezóny vyjde na platformě v srpnu, zatímco dalších pět epizod se objeví v září. To jistě potěší fanoušky série, kteří se nemohou dočkat návratu své milované hrdinky.

Co nás čeká v novém díle čtvrté sezóny "Emily v Paříži" ?

Třetí sezóna "Emily v Paříži" skončila zcela nečekaně a zanechala v divácích mnoho otázek. Ukázalo se, že Camille a Gabriel čekají dítě, Alfie se rozešel s Emily a Mindy měla šanci vystoupit na Eurovizi.

Ve 4. sezóně budeme moci sledovat, jak Emily řeší emocionální dilemata a komplikovaný milostný trojúhelník. Ta také pomůže Gabriel při získávání prestižní michelinské hvězdy pro svou restauraci, což vzhledem k rostoucímu napětí mezi nimi nebude jednoduché.

Sylvie bude muset čelit problémům v profesním i soukromém životě a Mindy se bude připravovat na účast v Eurovizi. Diváci opět uvidí Lily Collins jako Emily, Philippine Leroy-Beaulieu jako Sylvie, Ashley Park jako Mindy a Camille Razat jako Camille. Vrátí se také Lucas Bravo (Gabriel) a Lucien Laviscount (Alfie).

Nový formát „Emily v Paříži“ v sezóně 4

Dalším překvapením připraveným pro fanoušky Netflixu je rozdělení 4. sezóny „Emily v Paříži“ na dvě části. Tento postup se stále častěji používá ve streamovaných produkcích k udržení zájmu diváků na delší dobu.

"Emily v Paříži" sezóna 4, kdy? Vypadá to, že bude debutovat v srpnu 2024, zatímco dalších pět epizod se objeví v září. To jistě umožní fanouškům série užívat si návrat své milované hrdinky a jejích pařížských dobrodružství déle.

Očekávání fanoušků

Fanoušci "Emily v Paříži" netrpělivě očekávají premiéru 4. sezóny a doufají, že konečně budou znát odpovědi na své otázky. Diváci chtějí zjistit, jaký bude osud milostného trojúhelníku Emily, Gabriela a Alfieho a zda se Mindy podaří splnit si sen o účasti v Eurovizi.

Fanoušci seriálu navíc doufají, že v nových dílech budou moci obdivovat krásné pařížské kulisy a užít si nádhernou módu, která se stala charakteristickým znakem inscenace. Očekávají také, že jim tvůrci naservírují nějaká překvapení a překvapivé zvraty, díky kterým byly předchozí sezóny tak poutavé. Bohužel, jak jsme již zjistili, hlavní postava "Emily v Paříži" jede v sezóně 4 na dovolenou do Itálie .

Podívejte se na tento příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lily Collins (@lilyjcollins)

Ačkoli se původně uvádělo, že 4. sezóna „Emily v Paříži“ bude debutovat až v roce 2025, Netflix se rozhodl urychlit premiéru této produkce. Nové epizody série budou rozděleny do dvou částí – první pětiepizodový díl se na platformu dostane v srpnu 2024 a dalších pět epizod v září.

Fanoušci netrpělivě očekávají návrat své milované hrdinky a jejích pařížských dobrodružství. Chtějí zjistit odpovědi na své otázky o osudu milostného trojúhelníku Emily, Gabriela a Alfieho a také zjistit, zda se Mindy podaří splnit její sen o účasti v Eurovizi.

Tvůrci seriálu ujišťují, že 4. sezóna "Emily v Paříži" poskytne divákům mnoho emocí a překvapení, díky kterým byly předchozí sezóny tak poutavé. Již brzy se budou moci fanoušci ponořit do pařížského světa módy, umění a milostných dobrodružství milované hrdinky.

1 komentář

Super nie mogę się doczekać jak się wszystko potoczy

E.Kisa,

Zanechat komentář