Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Kde jsou lehátka, Varšavě? Zjistěte umístění městských plážových míst

Gdzie są leżaki, Warszawa? Poznaj lokalizację miejskich punktów plażowych

Tomasz Woźniak |

V horkých letních dnech se nám občas nedaří vyjet z města k nedalekému jezeru nebo k moři, proto pro potřeby obyvatel vznikly pláže na březích řeky Visly. V letní sezóně se proměňují v body, kde si můžete zapůjčit plážové vybavení, jako jsou dřevěná zahradní lehátka , dynamicky začínají fungovat nedaleké bary a restaurace. V tomto článku si představíme městské pláže ve Varšavě a půjčovny zahradních lehátek.

Kde jsou městské pláže a plážové body ve Varšavě?

Ve Varšavě, na jedné ze stran řeky Visly, je několik sjezdů na městské pláže, které jsou v letní sezóně velmi dychtivě navštěvovány obyvateli a turisty. Tyto zahrnují:

Městská pláž na bulváru Visly

Městská pláž na bulváru Visly je nejznámější pláží ve Varšavě, která kromě písku a vody nabízí četné bary a restaurace. Je to místo, kde cítíte tu pravou prázdninovou atmosféru, aniž byste museli vyjíždět za město. Hřiště na plážový volejbal jsou netrpělivě navštěvována obyvateli i turisty a terasy lahodí oku nádherným panoramatem města a tvoří ideální zázemí pro relaxaci a setkání s přáteli. Díky plážovým půjčovnám může rychlý výlet do města zakončit opalováním na dřevěných lehátkách v samotném centru města. Půjčovny nabízejí vše, co potřebujete pro pohodlný odpočinek - od lehátek, přes slunečníky, až po vybavení pro vodní sporty. Ve večerních hodinách pláž ožívá ještě více živými koncerty, tematickými večírky a kulturními akcemi, které přitahují jak mladé lidi, tak celé rodiny. Je to ideální místo pro letní dny, kde se městský život harmonicky snoubí s relaxací u vody.

Romantická pláž

Toto místo se nachází na bulváru Visly severně od městské pláže. Vyniká krásným výhledem na řeku a Staré Město. Od ostatních se liší svým intimním charakterem, kde si můžete odpočinout i na zahradním lehátku nebo trávit čas aktivně zapůjčením sportovního vybavení na různé vodní atrakce.

Pláž Saska

Pláž Saska je další skvělou možností, jak strávit volné a teplé dny na řece Visle. Nachází se v Saska Kępa, ve čtvrti Praga-Południe, na bulváru Jana Karského. Je to jedno z nejstarších a nejpůvabnějších míst ve Varšavě, ideální pro odpočinek u řeky. Zde si můžete rozložit deku na měkký písek nebo využít pohodlí a pronajmout si dřevěné zahradní lehátko a užít si chvíle relaxace v pohodlných podmínkách.

Pláž Saska nabízí nejen nádherný výhled na řeku Vislu a Staré město, ale také klid a pohodu, kterou v jiných částech města jen těžko najdete . Je ideálním místem pro milovníky přírody, rodiny s dětmi a lidi, kteří hledají odpočinek od shonu městského života. V okolí je také mnoho cyklistických a pěších stezek, které vás vybízejí k aktivnímu trávení času venku. Díky své výhodné poloze a malebné krajině je pláž Saska místem, kde zažijete pravou atmosféru Varšavy a zároveň si užijete blízkost přírody. . Je to perfektní destinace pro letní odpoledne a večery, kde si každý najde to své, od relaxace až po různé formy rekreace.

Zázrak na Visle

Je to další skvělá možnost, jak strávit volné a teplé dny na řece Visle. Nacházím se v Saska Kępa, okres Praga-Południe, na bulváru Jana Karského. Je to jedno z nejstarších a nejpůvabnějších míst ve Varšavě, ideální pro odpočinek u řeky. Můžete si zde rozložit deku nebo využít pohodlí a zapůjčit si dřevěné zahradní lehátko . Je to jedno z mála míst s krásným panoramatem řeky Visly a Starého Města.


Navzdory shonu města nabízí Varšava mnoho míst u vody, která mohou pozitivně ovlivnit pohodu obyvatel i turistů. Díky dobře rozvinutým cateringovým a zábavním prostorům jsou tato místa velmi oblíbená. Velkou výhodou je zapůjčení dřevěných zahradních lehátek , které se mohou hodit i v případě, že nemáte v plánu výlet k vodě.

Zanechat komentář