Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaký je rozdíl mezi termo a termotransferovými štítky?

Jaka jest różnica między etykietami termicznymi, a termotransferowymi?

Tomasz Woźniak |

Jaký je rozdíl mezi termotransferovými a termotransferovými etiketami ? Tato otázka je často kladena při výběru správné tiskárny pro tisk etiket. V tomto článku probereme jejich rozdíly, představíme si obě technologie a představíme jejich varianty šité na míru každé

Štítky tiskáren Zebra – co to je?

Etikety tiskáren Zebra jsou samolepicí samolepky Zebra s tepelnými vlastnostmi. Používají se téměř v každém komerčním a kurýrním sektoru. V závislosti na tom, k čemu budou použity, výrobce poskytuje výběr různých velikostí. Etikety tiskáren Zebra se liší také typem lepidla a materiálu. Díky tak velkému výběru si každý najde produkt šitý na míru jeho potřebám.

Termoštítky - definice a typy

Termoštítky nejsou nic jiného než samolepicí etiketa, která díky speciální technologii reaguje na teplo. Pomocí speciální tiskárny a její hlavy bodově tiskne danou oblast. Díky různým sektorům jsou na trhu dostupné všechny typy a velikosti, včetně termoetikety 100x150, 50x30, 50x20, 70x30, 80x50.

Termoštítky 100x150 - ideální pro zasílání balíků

Termoštítky 100x150 jsou perfektní, když vaše společnost zasílá produkty prostřednictvím kurýrních společností. Na rozdíl od běžného tisku na laserové nebo inkoustové tiskárně jsou termoštítky 100x150 trvanlivější a odolnější vůči povětrnostním vlivům.

Termo a termotransferové etikety - rozdíly

Termotransferové štítky se na rozdíl od termoštítků používají s ohledem na dlouhodobé používání. Jedním z klíčových rozdílů je také možnost barevného tisku termotransferových etiket . Tepelný štítek je však perfektní pro balicí listy a účtenky.

V závislosti na tom, co vaše společnost dělá, stojí za zvážení, která možnost bude nejpřínosnější. Díky předchozí analýze se můžete vyhnout pozdějším nepříjemnostem, které mohou nepříznivě ovlivnit optimalizaci práce ve vaší společnosti. Termoštítky mohou i takto jednoduše odrážet vaši firmu jako profesionální a přijetí balíčku s termoštítkem udělá hned na začátku dobrý dojem. Termotransferový štítek však jistě upoutá pozornost potenciálního zákazníka a bude dobrou informační kartou pro vaše produkty.

Zanechat komentář