Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak poslat balík do poštovní schránky na zásilky? Pokyny krok za krokem

Jak nadać paczkę w Paczkomacie Inpost? Instrukcja krok po kroku

Adrian Koźlik |

Náš dnešní svět je ovládán především internetem. Nelze popřít, že většinu toho, co nyní děláme, děláme online. Nakupování, návštěvy lékaře, práce atd. Je to mimořádně pohodlný způsob, jak dělat věci, zejména pro velmi zaneprázdněné lidi.

Odvětví elektronického obchodování by také nemělo právo na existenci, pokud by nemělo univerzální přístup k internetu. Online nakupování se stalo naším každodenním životem. Neměli bychom však zapomínat, že bez kurýrních společností by to nešlo.

Některé z nich zahrnují schránky na balíky Inpost , které jsou pohodlným způsobem, jak si naše balíky vyzvednout v blízkosti domova.

V dnešním článku se dozvíte, jak správně odeslat balík na Inspost schránce balíků. Zveme vás ke čtení!

Co jsou schránky na zásilky Inpost?

Zásilkové schránky na zásilky nejsou nic jiného než způsob doručování našich zásilek. Jedná se o místa automatického vyzvednutí a výdeje balíků. Umožňují přijímat a odesílat balíky odkudkoli a ve dvojnásobném čase.

Jedná se o speciální boxy instalované na různých místech (vypadají trochu jako zeď se skříňkami), jako jsou nákupní centra, čerpací stanice nebo sídliště, které umožňují odesílání a příjem balíků 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Schránky na balíky lze nalézt na mnoha místech v Polsku. Ve skutečnosti má každý z nás alespoň jeden takový bod ve svém okolí. Je to velmi výhodná možnost, protože nezůstaneme trčet doma a čekat na kurýra.

Na vyzvednutí zásilky máme obvykle 2 dny. Pokud by se však stalo, že bychom potřebovali více času, můžeme tuto dobu snadno prodloužit za příplatek.

Nelze jim upřít, že jsou velmi oblíbené díky tomu, že jsou pohodlnou alternativou k běžným e-commerce kurýrům pro jednoduché a pohodlné zasílání balíků.

Jak poslat balík do poštovní schránky na zásilky?

Pokud chcete poslat svůj první balíček do schránky na zásilky Inpost , jste na správném místě! Níže uvádíme podrobné pokyny pro zasílání balíků do balíkových schránek.

Krok 1. Vyberte vhodný balíček a připravte jej k odeslání

Hned na začátku zvolte vhodnou velikost balení. Na webu a v aplikaci jsou 3 varianty:

  • Velikost A – maximální rozměry 8 × 38 × 64 cm, maximální hmotnost: 25 kg.
  • Velikost B – maximální rozměry 19 × 38 × 64 cm, maximální hmotnost: 25 kg.
  • Velikost C – maximální rozměry 41 × 38 × 64 cm, maximální hmotnost: 25 kg.

Je také vhodné pamatovat na to, abyste do zásilky nezahrnuli zakázané předměty, jako jsou hořlavé materiály nebo nebezpečné látky.

Krok 2. Inpost aplikace nebo webové stránky

V dalším kroku musíte použít aplikaci nebo web Inpost. Pro odeslání balíku se do něj musíte přihlásit. Nezapomeňte uvést správné osobní údaje.

paczkomat inpost Krok 3. Klikněte na "Odeslat balíček"

Nyní se dostáváme k jádru věci, tedy k odeslání vašeho balíku. Když otevřete aplikaci nebo web, měli byste na hlavní obrazovce vidět možnost „Odeslat balíček“.

Krok 4. Výběr schránky na zásilky

Je čas vybrat ten správný bod. Můžete to udělat několika způsoby: zadáním adresy Balíkové schránky, pomocí mapy, výběrem ze seznamu dostupných Balíkových schránek v okolí nebo naskenováním QR kódu Balíkové schránky. Skříňku na balíky jistě najdete blízko vašeho domova.

Krok 5. Zadejte podrobnosti o příjemci

Pokud jste již vybrali schránku na balíky, je čas zadat údaje o příjemci. Musíte uvést jeho jméno, příjmení, telefon, e-mailovou adresu a adresu schránky na zásilky, kam vám má být zásilka doručena (pokud nechcete, aby vám zásilka byla doručena domů, uveďte adresu příjemce).

Krok 6. Zaplaťte za službu

Zaplaťte za zásilku pomocí dostupných platebních metod.

Krok 7. Vytiskněte štítek balíčku (volitelné)

Vygenerovaný štítek si můžete vytisknout a nalepit na zásilku. Toto je volitelný krok, protože stejně snadno můžete použít digitální štítek.

Krok 8. Najděte na mapě schránku na balíky

Po přípravě zásilky přejděte do vybrané schránky na zásilky InPost. K nalezení nejpohodlnější trasy můžete použít mapu dostupnou v aplikaci nebo na webu.

Krok 9. Otevřete skříňku pomocí věty nebo QR kódu

Jakmile budete před Schránkou balíků , stačí skříňku otevřít na dálku v aplikaci. Pokud aplikaci nemáte, můžete vždy naskenovat QR kód na štítku nebo zadat číslo zásilky.

Krok 10: Umístěte balíček do skříňky a zavřete dveře

Pokud byla vaše skříňka otevřena, vložte do ní svůj balíček. Zavřete bezpečně dvířka.

A to je vše! Váš balík byl odeslán do schránky na balíky InPost ! Teď už zbývá jen počkat, až se dostane ke svému příjemci.

Jak zabezpečit svou zásilku?

Vyplatí se také věnovat čas správnému zabalení zásilky pro přepravu. Chcete-li, aby se k příjemci dostal neporušený, zajistěte jej odpovídajícím způsobem.

Balicí papír je perfektní pro zabezpečení zásilek a díky své struktuře je skvělou výplní každého balíku.

Pokud nevíte, do čeho balík zabalit, mohou vám pomoci kurýrní tašky . Jsou extrémně flexibilní, což znamená, že se do nich vejdou různé předměty, jako jsou knihy, kosmetika, hračky, oblečení a mnoho dalších. Chrání obsah zásilky proti vlhkosti a nečistotám.

Chcete vědět, jak posílat balíky od jiných kurýrních společností? Klikněte zde !

Zanechat komentář