Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak si objednat kurýra DPD? Pokyny krok za krokem

Jak zamówić kuriera DPD? Instrukcja krok po kroku

Adrian Koźlik |

V éře široké dostupnosti internetu se online nakupování stalo extrémně populární. Je to rozhodně pohodlnější způsob než klasické nakupování ve velkých obchodních centrech.

Kurýři, kteří každý den doručují balíky až k našim dveřím, se ukazují jako nenahraditelní. Postarají se o to, aby se každá zásilka dostala ke svému majiteli. Každý den cestují stovky kilometrů a bezpečně přepravují balíky.

Jednou z takových společností, která nabízí kurýrní služby, je DPD . V dnešním článku vám poskytneme návod krok za krokem, který vám ukáže, jak si snadno a rychle objednat kurýra DPD.

Co je kurýr DPD?

DPD je kurýrní síť působící v Evropě, která nabízí své služby v mezinárodním měřítku. Je jednou z předních společností poskytujících kurýrní balíky. Působí v Polsku i v zahraničí. V Polsku je DPD jednou z nejznámějších kurýrních společností, která nabízí všechny typy zásilek, standardní i ty speciální.

Jak si objednat kurýra DPD? Pokyny krok za krokem

Připravili jsme podrobný návod , který vás jednoduše provede celým procesem objednávky kurýra DPD .

Krok 1. Příprava zásilky

Prvním krokem by rozhodně měla být příprava vašeho balíčku. Nezapomeňte balíček bezpečně zabalit. K tomuto účelu můžete použít fólie nebo běžné kartonové krabice. Dobře zabalená zásilka je odolná proti nárazům a poškození. Vyplatí se použít kvalitní náplň, např. balicí papír . Pokud posíláte velmi choulostivé věci, nezapomeňte na speciální označení na balíku, aby kurýr věděl, že se zásilkou je třeba zacházet zvláštním způsobem.

Krok 2. Výběr vhodné služby

Kurýrní společnost DPD nabízí různé služby, takže si rozmyslete, co očekáváte. Můžete si vybrat standardní doručení nebo expresní doručení. Můžete ovlivnit i dobu dodání. DPD také nabízí vyzvednutí balíků na příslušných místech. Test je velmi výhodná možnost.

kurier dpd Krok 3. Kontaktujte DPD

Je čas kontaktovat kurýrní společnost DPD. Můžete tak učinit telefonicky nebo pomocí kontaktního formuláře dostupného na jejich webových stránkách. Budete muset uvést všechny podrobnosti o zásilce, jako je její velikost, hmotnost, původ a místo určení. Pokud chcete kurýrovi poskytnout nějaké konkrétní informace, pamatujte na to i v této fázi.

Krok 4. Zajistěte vyzvednutí

Pokud jste dohodli všechny podrobnosti s kurýrní společností DPD, je čas určit místo a čas vyzvednutí zásilky. DPD zorganizuje kurýra, který dorazí na uvedené místo v dohodnutý čas, aby vyzvedl vaši zásilku. Ujistěte se prosím, že na místě vyzvednutí je přítomen někdo, kdo balík předá kurýrovi.

Krok 5. Sledujte svou zásilku

DPD vám umožňuje sledovat trasu vaší zásilky, díky čemuž můžete neustále sledovat polohu balíku. Jakmile kurýr vyzvedne vaši zásilku, obdržíte jedinečný sledovací kód, který můžete zadat na jeho webových stránkách nebo v aplikaci. Díky němu můžete být vždy informováni o stavu vaší zásilky.

Krok 6. Doručení balíku

Když kurýr vyzvedne vaši zásilku, celý proces doručení začíná. Kurýr DPD doručí vaši zásilku na uvedené místo určení podle služby, kterou jste si vybrali. V tomto okamžiku si můžete také dohodnout vhodný čas doručení, abyste zajistili, že někdo bude přítomen k vyzvednutí.

Krok 7. Potvrzení doručení

Když kurýr doručí zásilku na uvedenou adresu, bude potřebovat podpis prokazující, že zásilka byla předána příjemci. Před podpisem se také vyplatí zkontrolovat obsah balíku.

Krok 8. Vyhodnocení dodávky

Jakmile dokončíte celý proces doručení, můžete službu ohodnotit na webu nebo v aplikaci DPD. Zpětná vazba od zákazníků umožňuje společnosti neustále zlepšovat své služby.

Jak vidíte, objednání kurýra DPD je opravdu snadné, jednoduché a příjemné! Nejdůležitější je dobře zabezpečit zásilku a vybrat správnou službu.

Pokud chcete vědět, jak posílat balíky s jinými kurýrními společnostmi, klikněte zde !

Zanechat komentář