Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak si sami připravit sladký stůl?

Jak samemu przygotować słodki stół?

Tomasz Woźniak |

Snili jste o uspořádání sladkého stolu na vaší párty, ale nevíte, kde začít? Nebojte se! V tomto článku se dozvíte , jak si sami připravit sladký stůl , který potěší vaše hosty. Sladký stůl nejsou jen lahodné dezerty, ale také působivá dekorace, která dodá vašemu večírku kouzlo. Začněme rychlými mini dezerty, které se skvěle hodí na sladký stůl.

Rychlé mini dezerty na sladký stůl

sladký diy stůl Pokud máte rádi různé chutě a chcete, aby vaši hosté vyzkoušeli mnoho různých sladkostí, jsou mini dezerty skvělou volbou. Jsou nejen chutné, ale také vypadají na sladkém stole esteticky. Příprava mini dezertů je také rychlá a snadná.

Jedním z nápadů na mini dezerty je připravit mini ovocný koláč . Můžete použít hotové malé tartaletky a naplnit je oblíbeným ovocem. Můžete také přidat šlehačku nebo polevu, abyste jim dodali extra chuť a vzhled.

Dalším nápadem jsou mini ovocná lízátka . Stačí si koupit plastové tyčinky na lízátka a namáčet ovoce v rozpuštěném cukru. Nejen, že budou vypadat atraktivně na sladkém stole, ale budou také chutným a osvěžujícím doplňkem vašich hostů.

Pokud chcete něco klasičtějšího, zkuste udělat mini donuty.

Dezerty v šálcích - ideální pro sladký stůl

Dezerty v šálcích jsou dalším nápadem na sladký stůl, který dodá vaší párty eleganci a sofistikovanost. Příprava takových dezertů je jednoduchá a efekt je působivý.

Jedním z oblíbených dezertů v pohárech je tiramisu. Stačí naaranžovat vrstvy v kávě namočených piškotů, krému z mascarpone a posypat kakaem. Takto podávané tiramisu nejen vypadá chutně, ale vypadá také velmi chutně.

Dalším nápadem jsou dezertní krémy. Připravit si můžete různé příchutě, například čokoládovou, vanilkovou nebo jahodovou. Navrstvěte je do košíčků a ozdobte další šlehačkou nebo posypem. Vaši hosté budou nadšeni tímto elegantním a chutným dezertem.

Zapomenout nemůžeme ani na dezert s ovocem v kelímcích. Můžete vrstvit své oblíbené ovoce, jogurt a křupavé cereálie. Tento dezert v kelímcích je nejen zdravý, ale také velmi vizuálně atraktivní.

Jak si sami vytvořit sladkou výzdobu stolu?

Dekorace je nedílnou součástí sladkého stolu. Můžete si ji vytvořit sami, aby odpovídala tématu vaší párty. Zde je několik nápadů na dekorace, které si můžete vyrobit sami.

Květinové dekorace jsou vždy dobrou volbou. Kytice můžete připravit z papíru nebo látky. Použijte barevné papíry nebo látky, abyste svému sladkému stolu dodali život a barvu. Můžete také vytvořit květinové girlandy a zavěsit je nad stůl.

Dalším nápadem je připravit personalizované talíře s názvy dezertů. Vše, co potřebujete, je karton a fix, abyste vytvořili krásné a originální označení pro každý dezert na sladkém stole. Vaši hosté budou vědět, co jedí, a budou ohromeni vaší kreativitou.

Tématické dekorace na sladký stůl

sladký diy stůl Pokud pořádáte večírek s konkrétní tématikou, vyplatí se tomuto tématu přizpůsobit dekorace na sladkém stole. Zde je několik nápadů na tématické dekorace.

Pokud pořádáte plážovou párty, můžete použít mořské mušle jako dekorace na sladký stůl. Roztomilé stoly můžete ozdobit i papírovými nebo látkovými palmami. Přidejte nějaké barevné, ovocné nápoje, abyste zdůraznili letní náladu.

Pokud je tématem vaší party vintage, použijte na sladký stůl staromódní porcelánové šálky a podšálky. Hledejte také staromódní sladkosti, jako jsou tvrdé bonbóny v barevných obalech. Vaši hosté se budou cítit, jako by cestovali zpět v čase.

Pokud pořádáte oslavu pro děti, můžete využít dekorace ve tvaru vašich oblíbených pohádkových postaviček. Sladký stůl můžete ozdobit i barevnými balónky a papírovými nápisy. Vaši malí hosté budou mít z takového sladkého stolu radost.

Sladké uspořádání stolu

Aby sladký stůl vypadal působivě, je důležité správně naaranžovat dezerty a dekorace.

Začněte výběrem správného stolu. Může to být jídelní stůl nebo speciální stůl na párty. Je důležité, aby měl správnou velikost, aby se do něj vešly všechny dezerty a dekorace.

Důležitá je také výška stolu. Pokud máte dezerty v kelímcích, vyplatí se je umístit na různé úrovně, abyste vytvořili poutavý vzhled. Pro zvedání některých dezertů můžete použít bloky nebo krabice.

Zákusky naaranžujte tak, aby byly hostům přístupné ze všech stran stolu. Připravte vhodné nádobí a příbory, aby si hosté mohli sami obsluhovat a vybírat sladkosti.

DIY sladký stůl: krok za krokem

Nyní, když máte nápady na dezert a dekorace, je čas přejít k praktické části – jak si sami připravit sladký stůl.

  1. Vyberte si téma vaší párty a přizpůsobte tomuto tématu dekorace. Připravte si také menu s různými sladkostmi, které souvisí s tématem.
  2. Uspořádejte správné množství nádobí a příborů . Ujistěte se, že máte dostatek talířů, sklenic, vidliček, nožů a lžic pro všechny hosty.
  3. Připravte si minizákusky a zákusky do sklenic podle předchozích představ . Ujistěte se, že jsou uspořádány atraktivním způsobem a jsou přístupné hostům.
  4. Vytvořte dekorace podle vámi zvoleného tématu. Můžete použít květiny, dezertní jmenovky nebo jakékoli jiné nápady, které vás inspirují.
  5. Umístěte sladký stůl na správné místo. Dezerty a dekorace umístěte tak, aby byly estetické a dostupné pro hosty.
  6. Před příchodem hostů zkontrolujte, zda je vše připraveno. Zkontrolujte, zda je nádobí čisté a dezerty čerstvé a chutné.

Nyní, když víte, jak si sami připravit sladký stůl, můžete se pustit do práce. Využijte naše nápady a inspirace k vytvoření nezapomenutelného stolu, který potěší vaše hosty. Pamatujte, že nejdůležitější je užít si proces přípravy a obdivovat efekty své práce.

Zanechat komentář