Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak si vyrobit nálepky s kořením sami? Průvodce krok za krokem

Jak samemu zrobić naklejki na przyprawy? Poradnik krok po kroku

Adrian Koźlik |

Víš, že…

naklejki na przyprawy Jistý francouzský vynálezce M. de Villayer v době, kdy se ještě plně neumělo využívat elektřinu, vytvořil hodiny, které měly unikátní vlastnost – každé hodině bylo přiřazeno konkrétní koření. Díky tomu jsme věděli, že je například 6 hodin ráno, protože celý pokoj voněl hřebíčkem.

Koření se používá různými způsoby již řadu let, ale nejvíce se s ním zabýváme v kuchyni. V mnoha domácnostech má koření vlastní skříň, kde jsou umístěny sklenice nebo balíčky naplněné aromatickými přísadami. Víme však, jak obtížné může být hledat bobkový list, zatímco se náš boršč už vaří. Většina lidí proto volí sklenice s nálepkami s kořením .

Spice samolepky - způsob, jak organizovat.

Stacionární a internetové obchody v posledních letech rozšířily svůj sortiment o sady pro organizaci kuchyní, které mimo jiné zahrnují: Součástí jsou sklenice s nálepkami na koření . Díky tomu je hledání bylinek mnohem snazší, ale nejen to, ale vzhledem k jejich cenám se málokdo rozhodne pro nákup těchto sad.

Naštěstí vytvořit takové sklenice s nálepkami koření sami není obtížné! Další výhodou tohoto řešení je, že sklenice můžete libovolně ozdobit. Sníte o kuchyni v minimalistickém stylu? K vytvoření nálepek s kořením použijte jednoduché vzory a světlé pastelové barvy . Dáváte přednost glamour? Vytvořte zlaté nálepky s kořením se zdobeným písmem. Jak budou vypadat vaše sklenice s nálepkami s kořením, je jen na vás.

naklejki na przyprawy Jak vyrobit nálepky s kořením?

Proměňte přetékající a neuspořádané zásuvky nebo stojany na kořenky pomocí samolepek na koření DIY. Představujeme průvodce krok za krokem.

  • Krok 1 . Najděte podobné sklenice a umyjte je.
  • Krok 2. Kupte si samolepicí papír.
  • Krok 3 Vytvořte si design pro své nálepky s kořením. Můžete použít programy jako Canva nebo speciální program pro vytváření štítků Circut Design Space.
  • Krok 4. Vystřihněte nálepky s kořením.
  • Krok 5. Nalepte na kořenky příslušné nálepky.
  • Krok 6. Přidejte koření podle nálepek. A to je vše!

Můžete také použít značky k označení sklenic a vytvořit si vlastní podpisy. Vaše nádoby tak získají jedinečný vzhled spojený s estetikou. Existuje mnoho kreativních a praktických způsobů, jak dózy označit kořením.Místo nálepek s kořením můžete použít ozdobné pásky, na které můžete nalepit názvy koření. Na průhledných sklenicích budou vypadat jedinečně.

Nálepky s kořením na tabuli budou vhodné pro lidi, kteří často potřebují ve svém životě změny, spolu s popisovačem vám umožní změnit název nádoby mrknutím oka.Transparentní nálepky s kořením vám umožní označit nádoby bez obav že zakryjí krásu barevného koření.Při tvorbě etikety se vyplatí využít Eco řešení. Zabalte sklenice do hnědého papíru a poté své nálepky Eco Spice Stickers označte fixem.

Chcete se dozvědět více o organizaci kuchyně? klikněte zde

Zanechat komentář