Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaký program byste měli použít k navrhování svatebních vinět? Objevte bezplatné programy

W jakim programie zaprojektować winietki ślubne? Poznaj darmowe programy

Adrian Koźlik |

Věděli jste, že... Nejdražší svatba se konala na speciálně postaveném stadionu v Dubaji pro syna Shieka. Svatba stála přes 22 milionů liber.

winietki ślubne Svatba je krásný obřad stejně důležitý jako hostina bezprostředně po ní. Jak vidíte, některé z nich jsou plné přepychu, ale existují i ​​skromné ​​svatby, které jsou stejně krásné jako ty honosné.

Krásné aranžmá dekorací je na rozdíl od zdání velmi důležitým prvkem obřadu. Vaše hosty dostane do zvláštní nálady a vy si to můžete užít ve svůj velký den. Svatby však často s sebou nesou určité náklady, takže kvůli úsporám stojí za to hledat způsoby, jak si některé dekorace vyrobit sami. Svatební oznámení a veškeré psací potřeby lze snadno a zdarma navrhnout pomocí veřejně dostupných programů.

Originální psací potřeby - jak sladit všechny prvky dohromady?

Je důležité, aby všechny dekorativní prvky k sobě ladily a měly stejný styl. Nemusí být stejné, ale stojí za to se ujistit, že některé detaily jsou podobné.

Svatební viněty, pozvánky, svatební menu a další doplňky s květinovým akcentem se budou skvěle hodit na boho party. Psací potřeby zdobené zlatem a flitry dokonale odrážejí náladu svateb pořádaných v Novém roce. Hledáte něco rustikálního? Vytiskněte si svatební přání na hnědý kraftový papír a užijte si estetický a jedinečný vzhled vašich dekorací. Pokud máte elegantní, moderní a minimalistické svatební téma, nehledejte nic jiného než obdélníkové svatební viněty.

Jsou to malé věci, které spojují schéma svatebního designu soudržným způsobem. Když se rozhodujete, která svatební přání jsou pro vaši svatbu vhodná, hledejte možnosti, které dobře ladí s místem a svatebním menu.

Zdarma programy pro navrhování svatebních přání

Popusťte uzdu svému smyslu pro kreativitu a navrhněte si vlastní svatební viněty . Použijte jeden z těchto bezplatných programů.

Canva

O tomto programu jste již pravděpodobně slyšeli. Je snadno použitelný a velmi intuitivní, takže vám umožní rychle a pohodlně navrhnout svatební oznámení .

winietki ślubne Vistacreate

Jedná se o další bezplatný program velmi podobný Canva, který vám také pomůže navrhnout psací potřeby jednoduchým a efektivním způsobem.

Návrhář

Je mírně odlišný od ostatních zde uvedených, ale má mnoho šablon pro pozvánky, svatební oznámení a další svatební doplňky.Aby vaše svatební oznámení byla kompletní a vypadala esteticky, vyplatí se pořídit si dekorační papír v různých barvách a stylech. jako tiskárna, která bude čistým a rychlým způsobem tisknout grafiku na vaše svatební viněty bez obav ze sytosti barev.

Zde jsou některé z našich návrhů, které by vás mohly inspirovat.

  • Ploché svatební viněty – Jednoduché, ale efektní, tyto barevné ploché svatební viněty budou elegantním doplňkem každého svatebního stolu.
  • Svatební viněty s vintage motivem - ideální pro svatby v tomto stylu. Klasický styl elegantních písem a rámečků bude dokonale odpovídat vaší vizi.
  • Svatební přání s květinami a - můžete si vytvořit vlastní květinovou grafiku nebo si objednat papír s takovým potiskem a pak na něj umístit jména svých hostů.
  • Svatební oznámení s karikaturami - chce to trochu více práce, ale určitě to bude nezapomenutelný dárek pro účastníky. Mnoho z těchto bezplatných programů vám umožňuje vytvořit si vlastní postavy, což jistě usnadní znovuvytvoření obrazu vašich hostů.
  • Viněty s průhledným papírem – hrajte si s druhy papíru! Svou grafiku můžete nanést na papír a následně kombinovat s dalšími dekorativními prvky.
  • Rustikální přání na svatbu – Pokud plánujete svatbu ve stodole nebo na farmě, tyto rustikální přání doplní vaše jídelní stoly. Design zdobí krajkové květiny a kresba dřeva a jméno vašeho milovaného je napsáno klasickým písmem.

Chcete zjistit, kde koupit svatební viněty? Klikněte zde !

Zanechat komentář