Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak skladovat vánoční ozdoby? Dáme vám nápovědu

Jak przechowywać bombki choinkowe? Podpowiadamy

Adrian Koźlik |

Věděli jste, že... Guinessova kniha rekordů obsahuje záznam o největším vánočním stromku , který měří 4,68 m v průměru. V prosinci 2018 to bylo v The Dubai Mall, ale o váze 1100 kg neviselo na stromě.

Vánoční ozdoby jsou nepostradatelným prvkem každého vánočního stromku. Bez ohledu na to, v jakém stylu chceme letos vánoční ozdoby koupit, je důležité vědět, co s nimi dělat a jak je po svátcích uskladnit. Proto vám představujeme chytré tipy, které vašim dekoracím pomohou přežít mnoho zim.

Kolik vánočních ozdob potřebuje váš vánoční stromeček?

Svět vánočních stromků vytvořil unikátní online kalkulačku, která vám během pár sekund sdělí, kolik ozdob potřebujete, aby váš vánoční stromeček vypadal dokonale. bombki choinkowe

Našli jste ten správný vánoční stromek pro váš domov a nyní jej potřebujete ozdobit, ale nevíte přesně, kolik vánočních ozdob a dalších ozdob bude vánoční stromeček této velikosti potřebovat. Vše, co musíte udělat, je zadat výšku vašeho stromku do kalkulačky a poté určit, jak velké jsou vaše vánoční ozdoby a jak plný strom chcete mít. Kalkulačka pak udělá těžkou práci za vás a spočítá ideální počet cetek, které potřebujete pro váš vánoční stromeček.

Jak skladovat vánoční ozdoby?

Některé vánoční ozdoby a vánoční ozdoby mohou být velmi křehké nebo pro nás hodně znamenat a nechceme, aby se jim něco stalo, proto se o ně snažíme co nejlépe pečovat. Zde je několik spolehlivých metod: V případě plastových ozdob na vánoční stromeček nejlépe poslouží nádoba, do které se vejdou plastové sáčky. Umístěte vánoční ozdoby seřazené podle barev a užijte si vytříděné a chráněné ozdoby.

Pokud jsou ozdoby na vánoční stromky skleněné a jsou náchylné k rozbití, měli bychom je skladovat v nádobách speciálně určených k ochraně tohoto typu ozdob. V internetových obchodech si můžete zakoupit speciální obaly na vánoční ozdoby různých velikostí. Pokud však chceme ušetřit a máme náhodou příliš mnoho papírových kelímků, můžeme si takový obal snadno vyrobit sami. K ukládání malých vánočních cetek používejte misky na vajíčka. Na řetězy na vánoční stromky nebo girlandy na vánoční stromky můžete použít prázdné plastové lahve, abyste zabránili jejich zamotání. Stejné je to s vánočním osvětlením, použijte karton a světýlka kolem něj obtočte.

Druhy vánočních ozdob BOMBKI CHOINKOWE

Odvětví cetek na vánoční stromky každý rok znovu vzkvétá. Nejoblíbenější materiály používané k výrobě vánočních ozdob jsou sklo, kov, plast a dřevo.
Mohou být ručně malované, jednobarevné nebo vícebarevné, nebo dokonce z foukaného skla.
Jejich tvar může být různý, od klasických kulatých cetek až po cetky napodobující svým tvarem filmové postavy. Dekorace ze skla mohou být i ve tvaru zvonků, rampouchů a sněhových vloček.

Nezapomeňte, že si můžete vytvořit vlastní originální a jedinečnou vánoční cetku . V závislosti na tom, co máte po ruce, můžete jej použít k ozdobení cetky na vánoční stromeček.
Mnoho domácností má tradici kupovat si každý rok novou vánoční cetku, aby jim připomněla minulý rok

Chcete se dozvědět více o vánočních ozdobách? Klikněte zde!

Zanechat komentář