Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak ušít jednoduchou kuchyňskou zástěru? Krok za krokem

Jak uszyć prosty fartuszek kuchenny? Krok po kroku

Adrian Koźlik |

Sušenky, dorty a zákusky, každý z nás má svou vlastní představu o pečení cukroví, ale většina z nás si ji spojuje s velkým nepořádkem a kuchyní plnou produktů nezbytných k jejich výrobě. Abychom sobě i svým blízkým ušetřili potíže, přicházíme na pomoc v podobě kuchyňských zástěr pro každého!

Zástěra? Je to opravdu tak nutné? fartuch pieczenie

Představme si situaci, vaši hosté vám volali s informací, že si k vám přijdou asi za hodinu pro váš podpisový dort, o kterém jste jim nedávno řekli, nyní máte dvě možnosti: upéct dort - zdůraznit, že hosté budou najděte vás po lokty v mouce nebo si ji položte na kuchyňskou zástěru a ušetřete čas, který v této situaci potřebujete. Odpověď je jednoduchá.

I když vás hosté najdou v této zástěře , budete ji moci rychle sundat a pozdravit je, aniž byste se museli bát, že vám některý z nich nechá na svém outfitu překvapení.

Kde koupit nebo jak ušít dokonalou zástěru pro vás nebo vaše blízké?

Prodejny vám nabízejí širokou škálu možností, od kuchyňských zástěr pro děti až po kuchyňské zástěry s dlouhým rukávem. Nejdůležitější však je, jakou funkci, kromě ochrany, má plnit? Možná chcete, aby ladil s dekorem vaší kuchyně? Pokud ano, personalizované potištěné zástěry budou perfektní. Pokud je vaším cílem ochránit oblečení vašeho dítěte při hře s barvivy, budou vhodné zástěry s obsahem polyesteru.Velký výběr tohoto typu zástěrek najdete v obchodech jako Pepco, Kik nebo Action.

Je jen na vás, kterou si vyberete, ale co když vás žádná neosloví nebo neodpovídá charakteru toho, komu ji chcete dát? Ušijte si to sami!

Ukážeme vám, jak ušít jednoduchou kuchyňskou zástěru pro každého krok za krokem:
Budete potřebovat:
• Materiál se zajímavým potiskem (cca 1x1m dle rozměrů)
• Bavlněná páska (cca 4m)
• Jehla, nit nebo šicí stroj
• Podpatky

Krok 1. Přeložte látku na polovinu (zprava doleva)

Krok 2. Nakreslete horní okraj zástěry o šířce 15 cm


Krok 3. Širší část zástěry pod průramkem by měla být široká 35 cm a délka průramku by měla být 30 cm.

Krok 4. Celková délka zástěry by měla být 80 cm

jak uszyc fartuch kuchenny
Krok 5. Vystřihněte vzor kuchyňské zástěry

Krok 6. Přišpendlete bavlněnou stuhu k okrajům zástěry

Krok 7. Pomalu začněte lemovat od spodního a horního okraje, poté dodělejte podšívku průramku (naměřte si delší pásku, která bude sloužit jako držadlo zástěry) a nakonec sešijte svislé okraje (zde také odměřte delší pásku, která bude fungovat jako pás).

Krok 8. Zástěra je připravena!

SPROPITNÉ !
Použijte své nepoužité bavlněné tašky a dejte jim druhý život! Chcete se dozvědět více o pohodlí, praktičnosti a ekologii? Klikněte zde!

Jak o zástěru pečovat, aby vám sloužila co nejdéle? pranie fartucha kuchennego

V závislosti na tom, z jakého materiálu je vaše zástěra vyrobena, má vyhrazenou metodu praní a žehlení. Jaký materiál si tedy vybrat?

Bílé bavlněné zástěry perte nejlépe na 90 °C, v případě barevného prádla je to 60 °C. Polyesterové zástěry jsou výjimečně odolné vůči skvrnám a snadno se udržují v čistotě (teplota praní cca 60 °C). Navíc jsou odolné vůči slunečnímu záření, takže je lze sušit na slunci bez obav z vyblednutí. Navíc jsou odolné proti pomačkání .. V případě zakoupených zástěr by měly mít štítek s návodem, jak je prát a žehlit.

Nyní víte vše o kuchyňských zástěrách . Zbývá jen vybrat ten správný a užít si pečení nebo vaření bez obav, že se ušpiníte.

Zanechat komentář