Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak zabalit dárkovou krabičku stuhou? Naučte se zajímavé způsoby

Jak owinąć pudełko prezentowe wstążką? Poznaj kilka ciekawych sposobów

Adrian Koźlik |

Věděli jste, že... V roce 1925 dostal král Jindřich III. od norského krále neobvyklý dar v podobě ledního medvěda. Medvěd byl v Londýně, kde se koupal v Temži a rybařil.Jak vidíte, dárky mohou mít různé podoby, ale abyste potěšili druhého člověka, nemusíte mu dávat ledního medvěda. Na pozitivní přijetí dárku má vliv mnoho faktorů, včetně: vzhled. Proč je dárková krabička tak důležitá?

Když dáváte dárek, první věc, kterou druhý vidí, je dárková krabička . Proto stojí za to pečovat o jeho vzhled a estetiku

Dárková krabička - důležitý prvek

  • Speciální stuha

Stuhy mají mnoho využití, proto se vyplatí využít jejich vlastností k ozdobě dárkové krabičky , k doplnění elegance a vkusnému uzavření.Zdaleka nejznámější stuha je "Tiffany Bow", kterou najdete esteticky uvázanou na krabičkách slavných Značka Tiffany prodává šperky.

Udělej si sám!

Použijte stuhu k ozdobení víka dárkové krabičky! V rohu víka zavažte stuhu a zajistěte proti sklouznutí. Pro doplnění rustikálního nádechu dárkovým krabičkám můžete použít i provázek .

Jak vybrat správnou dárkovou krabičku?

  • Velikost? Záleží na tom?

Když už máme dárek vybraný a víme, jak je velký, vyplatí se pro správné využití prostoru vybrat dárkovou krabičku přizpůsobenou jeho velikosti, naštěstí existuje mnoho typů a velikostí dárkových krabiček, od malých šperkovnic až po obrovské dárkové krabičky, kam se vejdete i sami. Určitě najdete něco, co vám padne do oka!

Jak naplnit dárkovou krabičku a jak dárek uvnitř zajistit?

  • Použijte rozřezané noviny nebo papírové sáčky a dejte jim druhý život!
  • Jsou vaši blízcí příznivci vína? Použijte korkové zátky, abyste dárek ochránili a dodali mu originální charakter.
  • Děti milují sladkosti, tak proč jimi nevyplnit prázdná místa v dárkové krabičce?
  • Sušené květiny a rostliny jistě osloví příznivce floristiky a výjimečně provoní vnitřek truhlíku . pudełko prezentowe

Jak ozdobit dárkovou krabičku?

Ručně zdobená dárková krabička bude pěkným doplňkem každého dárku. Vytvořte si krabici, která bude odrážet charakter vašich blízkých. Použijte pastelky, barvy, fixy, staré noviny, flitry, ale třeba i květiny nebo větve stromů.Přiložte na krabičky vtipné fotografie a sledujte reakce svých příjemců! Poté lze víko použít jako fotorámeček a vytvořit tak nezapomenutelné suvenýry Připravte si další přání, která můžete umístit se stuhou.

Chcete se o tomto tématu dozvědět více? Klikněte zde!

Zanechat komentář