Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyplnit zásilku pro přepravu? 7 osvědčených způsobů

Czym wypełnić paczkę do wysyłki? 7 sprawdzonych sposobów

Adrian Koźlik |

Prodáváte zásilkovým způsobem? Pokud ano, jistě víte, že bezpečná přeprava produktu k zákazníkovi je nesmírně důležitá.Čím tedy naplnit obal, aby se bezpečně dostal k zákazníkovi? Představujeme několik nápadů, které výrazně zvýší bezpečnost přepravovaných produktů

Druhy náplní pro balíky

Pamatujte, že zásilka by měla být řádně zabezpečena nejen zvenčí, ale i zevnitř. Položka obsažená v balení by se neměla lepit přímo na stěny krabice ani se otírat o jiné prvky balení, pokud jsou náchylné k poškození. Čím lépe krabici zásilkou naplníme, tím méně bude vystavena poškození při přepravě. Zákazníci navíc nebudou vracet objednané zboží a naše hodnocení nebude negativní! Níže je několik způsobů, jak naplnit balíček

Bublinková folie

Bublinková fólie je nejoblíbenější způsob plnění balíku . Lze jej použít k zabezpečení téměř čehokoli s velkou lehkostí. I skleněné nebo porcelánové předměty budou dobře chráněny. Je voděodolný a velmi odolný. Funguje dobře už řadu let a málokdo to chce měnit. Bohužel není recyklovatelný a jediné, na co se dá použít, je něco přeposlat.

Polystyrenové třísky

V dnešní době se již tak často nepoužívají, ale na balení věcí nepravidelného tvaru se skvěle hodí. Dobře vyplňují prázdná místa a stabilizují obsah. Zvyšuje se tak šance, že se k zákazníkovi dostane celý balíček. Čipy jsou recyklovatelné, ale bavíme se o opětovném odeslání. Bohužel, stejně jako u bublinkové fólie, nejsou recyklovatelné. rodzaje wypełnienia

Rozřízněte lepenku

Jedná se o dobrý, ekologický způsob opětovného použití kartonových krabic. Když máme nepotřebné nebo poškozené kartony , vyplatí se je rozřezat na menší kousky a použít jako náplň do balíku. Dobře absorbují nárazy a jsou ideální pro balení např. plastových předmětů.

Zmačkané noviny

Dalším způsobem, jak naplnit batoh čímkoli, co je po ruce, jsou zmačkané noviny. Stočíme je do kuliček a nacpeme je i s obsahem do krabičky. Jejich nevýhodou je, že jsou vhodné pouze pro balení lehčích výrobků nebo výrobků s pevným obalem.

Zátky na víno

Mnoho lidí ho po vypití láhve vína nevyhodí do koše. Zácpy nechávají „na později“. Díky nim můžete krabici naplnit a ochránit obsah před zničením. To je obzvláště dobrá metoda, protože korkové zátky jsou pružné a dobře tlumí nárazy.

Staré oblečení

Když máme staré oblečení, které už nenosíme, vyplatí se je použít k odeslání balíku. Materiály na oblečení budou fungovat stejně. Jsou tři způsoby, jak je použít. První je zabalit obsah a vložit do kartonové krabice. Materiál mu dodá odpružení a zabrání poškození. Dalším způsobem je vložit předmět dovnitř a vyplnit prázdná místa oblečením. Poslední metodou je nastříhat oblečení nebo látku na menší kousky a vhodit je do kartonové krabice.

Airbagy

Vzduchové polštáře jsou ideální pro plnění prázdných ploch v kartonových krabicích. Nejen, že zabrání pohybu obsahu, ale v případě potřeby poskytnou i odpružení. Jak víte, jsou obvykle vyrobeny z plastu. Naštěstí je stále více společností vyrábí z recyklovaných materiálů.

Zanechat komentář