Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Zajímá vás, jak bezpečně zabalit prodávané produkty? Naučte se 4 pravidla bezpečného balení

Zastanawiasz się jak bezpiecznie pakować sprzedane produkty? Poznaj 4 zasad bezpiecznego pakowania

Adrian Koźlik |

Každý den jsou odesílány a přijímány miliony balíků. Zbavíme se nepotřebného oblečení, knih, hraček a elektronického vybavení. Produkty jsou také zasílány prostřednictvím internetových obchodů a velkoobchodů. Vše potřebné snad najdeme na aukčních webech. Většina těchto položek je zasílána kurýrem. Je to pro nás pohodlnější, než abychom si museli najít čas, abychom si to přišli sami vyzvednout. Často je věc, kterou potřebujeme, několik kilometrů od nás, takže využíváme lodní dopravu. Velká část z nich se nedostane k příjemci, ztratí se při přepravě nebo se vrátí odesílateli. Ukazuje se, že velmi častým důvodem je špatné adresování a špatné balení produktů. V tomto článku se vám pokusím pomoci bezpečně zabalit zásilku ve 4 krocích .

4 pravidla pro bezpečné balení zásilek

Zabezpečte své produkty

Velmi důležitým prvkem je ochrana produktu . Můžeme použít bublinkovou fólii, polyetylenovou pěnu, sulfátový papír a hladký hedvábný papír . Je důležité chránit výrobek před vlhkostí, nárazy, poškozením, nečistotami a prachem. Použitím např. hedvábného papíru docílíme i velmi pěkného vzhledu našich výrobků. Získá pak estetický a elegantní vzhled. Zásilka se bude mnohokrát přesouvat, takže se musíme ujistit, že není poškozená.

Vhodné balení

Velmi důležitý je výběr obalu. Na výběr je mnoho druhů. Mohou se lišit velikostí, kvalitou a materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Můžeme použít kartonové krabice, plastové obaly, papírové obálky a bublinkové obálky . Vše záleží na tom, co si chceme zabalit. Při používání balíkových schránek si musíme pamatovat velikost našeho balíku, aby se do schránky vešel. bezpieczne pakowane

Kartonová krabice – ujistěte se, že je vyrobena z vícevrstvé lepenky. Aby nebyl pomačkaný, silně opotřebovaný, bez vad a děr. Používejte je k balení těžkých výrobků, které vyžadují dobrou ochranu. K těsnému přilepení otvorů použijme také kvalitní pásku. Do krabice zabalíme i větší množství zboží.

Fóliový obal - jeho velikost přizpůsobte produktu, aby nebyl příliš volný a nic se v něm nehýbalo. Také nesmí být těsný, aby se neroztrhl nebo nerozpadl. Můžeme zabalit bavlnu, oblečení, lehké výrobky, šperky a výrobky, které nevyžadují velkou ochranu. Fólie chrání před vlhkostí a prachem.

Volné místo v balení

Pokud je náš výrobek menší nebo vidíme, že je v našem obalu hodně volného místa, měli bychom použít výplň, která náš obal ochrání. Zpevní ji a ochrání před nárazy. Pamatujme na to, že náš balík bude cestovat v dodávkovém voze, i když balík někdo nevyhodí, už samotný fakt zakrytí takové silnice ho vystavuje zkáze. To je důvod, proč je umístění výplně tak důležité. Nepoužívejme odpadky ani zbytky papíru, dbejme na to, aby výplň vypadala esteticky.
Pár tipů, jak vyplnit balíček, najdete v předchozím příspěvku na našem blogu.

Zásilku vhodně označte

Přepravní list nalepte na viditelné místo. Ujistěte se, že na vašem obalu nejsou žádné další přepravní listy nebo zbytečné značky. Pro péči o vaši zásilku používejte k tomu určené samolepky jako neházet, opatrně, opatrně sklo, vrch, nezmoknout. Kurýři a jejich práce se samozřejmě liší. Označení balíků proto pomůže při reklamaci a vrácení v případě poškození. Nikdo nás nebude obviňovat z toho, že zásilka je špatně označená nebo špatně zabalená.

Estetika

Výrobci obalů splňují očekávání svých zákazníků tím, že jim nabízejí originální, designované obaly. Můžete na něj vytisknout své logo, ochranné známky nebo reklamní slogan, čímž se odliší od ostatních. Vyplatí se přidat něco zdarma – leták, katalog, vzorek produktu nebo malou sladkost. Měli bychom se také starat o vzhled naší zásilky. Pokusme se, aby byl estetický, čistý, elegantní a nabitý smyslem pro detail. Takové ošetření je příjemným překvapením a jistě zůstane v paměti našich klientů.

Zanechat komentář