Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit bambulky z pytlů na odpadky? Dáme vám tip!

Jak zrobić pompony z worków na śmieci? Podpowiadamy!

Tomasz Woźniak |

Pytle na odpad jsou užitečné nejen pro ukládání a odstraňování odpadků. Ukazuje se, že z nich lze vytvořit i krásné a barevné bambulky! V tomto článku si ukážeme, jak vyrobit bambulky z pytlů na odpadky krok za krokem. Je to skvělý způsob, jak používat tyto každodenní předměty kreativním a ekologickým způsobem.

Další využití pytlů na odpadky

Kromě tradičního použití a vytváření barevných bambulí, na které se dnes chceme zaměřit , mají pytle na odpadky mnoho dalších využití, včetně:

  • Chránič oblečení: Pokud se obáváte, že se vaše oblečení ušpiní při malování, renovaci nebo jiných domácích pracích, mohou vám jako chránič posloužit pytle na odpadky . Stačí vystřihnout otvor pro hlavu a paže a nasadit si tašky přes oblečení. Toto jednoduché řešení ochrání vaše oblečení před ušpiněním.
  • Obal učebnice: Pokud cestujete a potřebujete učebnici ochránit, použijte materiál, který je odolný a voděodolný, pytle na odpadky mohou být perfektním řešením. Jednoduše vložte učebnici do tašky a zavažte ji, aby byla chráněna před vlhkostí a poškozením.
  • Nákupní taška: Pokud jste zapomněli nákupní tašku a potřebujete něco na nákup , mohou být dočasným řešením pytle na odpadky . Ujistěte se, že vybíráte tašky vyrobené z pevného materiálu, které vydrží váhu vašich nákupů.

Bambulky vyrábíme z pytlů na odpadky v 7 jednoduchých krocích

Požadované materiály:

  • Pytle na odpadky v požadovaných barvách (např. modrá, zelená, žlutá)
  • Nůžky
  • Lepidlo nebo sešívačka
  • Silný drát nebo gumička do vlasů
  • Lepicí páska

KROK 1. Příprava pytlů na odpadky

Nejprve musíte připravit pytle na odpadky. Vyberte si tašky s barvami, které chcete, jako je modrá, zelená nebo žlutá. Pamatujte, že čím více sáčků, tím větší bude vaše bambulka. Spodní a horní těsnění sáčku je třeba odříznout, aby se odstranil přebytečný materiál.

KROK 2. Rozřezání sáčků na proužky

Poté nakrájejte pytle na odpadky na tenké proužky. Pomocí nůžek můžete tašku nastříhat na dlouhé proužky stejné šířky. Stojí za to pamatovat, že čím více pruhů, tím nadýchanější bude bambulka.

KROK 3. Kroucení proužků

Nyní je čas na kroucení proužků. Vezměte jeden proužek a přeložte jej na polovinu. Pak ho párkrát otočte, aby se nerozpadl. K přidržení zkrouceného proužku na místě můžete použít lepidlo nebo sešívačku.

KROK 4. Vytvoření rukojeti

Když jsou všechny proužky zkroucené, můžete přistoupit k vytvoření rukojeti. Jako rukojeť můžete použít silnější drát nebo sponku do vlasů. Gumičku omotejte kolem drátu nebo sponky do vlasů a zajistěte ji lepicí páskou. Ujistěte se, že se rukojeť pohodlně drží a není příliš dlouhá.

KROK 5. Vázání proužků

Nyní je čas uvázat popruhy kolem rukojeti. Vezměte jeden zkroucený proužek a omotejte ho přes rukojeť. Svažte jej dalšími proužky, dokud nebude zakryta celá rukojeť. Ramínka můžete zavázat volně nebo pevně, podle vašich preferencí. Nezapomeňte rovnoměrně rozmístit proužky kolem rukojeti, aby bambulka vypadala rovnoměrně.

KROK 6. Zjemnění bambulky

Jakmile uvážete všechny popruhy kolem rukojeti, můžete pom pom zdokonalit. Zastřihněte přečnívající konce proužků, aby měly rovnoměrný tvar. Můžete také zkrátit délku rukojeti, pokud je příliš dlouhá. Ujistěte se, že rukojeť je dobře zajištěna a nepřečnívá přes průměr bambulky.

KROK 7. Opakujte proces

Pokud chcete vytvořit více pom poms, jednoduše opakujte výše uvedené kroky s více pytli na odpadky . Můžete experimentovat s různými barvami a délkami proužků a vytvořit tak rozmanité a jedinečné pom poms.

Kreativní využití pytlů na odpadky

Pytle na odpad jsou všestranné a levné nástroje, které lze použít pro různé účely. Díky vynalézavosti a kreativitě je lze proměnit v krásné a praktické předměty, jako jsou bambulky nebo chrániče oděvů. Popusťte uzdu své fantazii a začněte experimentovat s různými způsoby využití pytlů na odpadky ještě dnes!

Zanechat komentář