Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak vyrobit DIY vánočního trpaslíka? Pokyny krok za krokem

gnomy świąteczne

Adrian Koźlik |

Přemýšleli jste někdy o tom, jak vytvořit své vlastní vánoční trpaslíky ? Je to skvělá dekorace, která během Vánoc dodává kouzlo a kouzlo našim domovům. Tyto rozkošné postavičky si můžete vytvořit sami a užít si kreativitu a radost z výroby vlastních vánočních ozdob. V tomto článku se dozvíte, jak si vyrobit vánoční trpaslíky krok za krokem a vyzdobit jimi své interiéry.

Vyrábíme vánočního trpaslíka krok za krokem

KROK 1. Vyberte materiály

Vánoční trpaslíci Než začnete vytvářet vánoční trpaslíky , musíte se správně připravit. Zde je seznam materiálů, které budete potřebovat:

  • Materiál v různých barvách (např. červená, zelená, bílá) - můžete použít plsť, flanel nebo jiné měkké látky
  • Výplň (např. vata, houba, příze) - k vyplnění těl skřítků
  • Nitě v odpovídajících barvách
  • Jehla na šití
  • Nůžky
  • Lepidlo
  • Dekorace (např. mašle, knoflíky, klobouky).

KROK 2. Připravte vzor

Prvním krokem je příprava vzoru, tedy šablony, kterou se budou vystřihovat části skřítků . Hotové vzory můžete najít online nebo si vytvořit vlastní na kus papíru. Vystřihněte jednotlivé části skřítků, jako je hlava, tělo, ruce, nohy, klobouk.

KROK 3. Stříhání a šití materiálů

Po přípravě vzoru začněte vystřihovat jednotlivé díly skřítků z vybraných materiálů. Pomocí nůžek opatrně vystřihněte tvary z látky. Poté jednotlivé díly sešijte pomocí jehly a nitě odpovídající barvy.

KROK 4. Doplňte těla vánočních skřítků

Po sešití dílů vánočních skřítků k sobě přišel čas vyplnit jejich těla. K vytvoření měkké a nadýchané struktury můžete použít vatu, houbu nebo přízi. Naplňte tělo každého trpaslíka a ujistěte se, že náplň je rovnoměrně rozdělena.

KROK 5. Přidejte podrobnosti

Nyní, když jsou těla skřítků vyplněná, můžete k nim přidat různé dekorace a detaily. Nalepte knoflíky jako oči, mašle ze saténových stuh jako ozdoby na klobouky a další prvky, které dodají charakter a kouzlo vašim vánočním trpaslíkům .

KROK 6. Vytvořte jedinečné tváře

Čas vytvořit obličeje pro vánoční skřítky. K vyříznutí malých tvarů pro oči, nos a ústa můžete použít různé materiály, jako je plsť. Můžete také přidat plnovous nebo knír, abyste svým skřítkům dodali výrazný vzhled.

KROK 7. Navrhněte oblečení

Dalším krokem je navrhnout oblečení pro elfy . Můžete jim ušít malé kalhoty, halenky, šaty nebo kabáty, které budou ladit s jejich charakterem a stylem. Použijte různé barvy a vzory k vytvoření jedinečných sad vánočních oblečků pro každého skřítka .

KROK 8. Přidejte příslušenství

Aby byli vánoční trpaslíci ještě rozkošnější, můžete k nim přidat různé doplňky. Nalepte na malé batůžky, taštičky nebo dárky, které budou držet v ruce. Můžete také přidat malé vánoční stromky , soby nebo jiné slavnostní prvky, které odpovídají tématu.

KROK 9. Efektní účesy

Vánoční skřítci Nezapomeňte na účesy pro trpaslíky ! Můžete k nim přidat kloboučky, paruky nebo vlasy z příze, abyste jim dodali ještě více charakteru. Buďte kreativní a experimentujte s různými účesy.

KROK 10. Vyzdobte si své interiéry

Jakmile dokončíte vytváření svých vánočních trpaslíků , je čas si jimi vyzdobit interiér. Umístěte je na police, stoly nebo krb. Můžete je také pověsit na vánoční stromeček nebo je umístit do vánočních ozdob. Bavte se vytvářením různých scén a kompozic s těmito roztomilými vánočními postavičkami.

Radostná atmosféra zimních prázdnin

Nyní víte, jak si vyrobit vánoční trpaslíky sami. Je to skvělý způsob, jak trávit čas se svou rodinou a přidat jedinečný a personalizovaný nádech vaší sváteční výzdobě. Užijte si vytváření těchto rozkošných postaviček s kouzlem nadcházejících Vánoc!

Zanechat komentář