Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak zabalit alkohol jako dárek? 4 osvědčené způsoby

Jak zapakować alkohol na prezent? 4 sprawdzone sposoby

Adrian Koźlik |

Když chcete někoho obdarovat, není někdy snadné vybrat pro něj to pravé. Vše závisí na preferencích narozeninové osoby. Co tedy dělat, když úplně nevíme, co dát? Nejlepší způsob je koupit si oblíbený alkohol. Jako dárek se skvěle hodí dobrá whisky, víno nebo třeba vodka. Bude to fungovat jak jako doplněk, tak jako hlavní věc pro oslavence. Výročí vztahu nebo svatby? Určitě to musíte oslavit dobrým alkoholem! Také se vyplatí pečovat o obal lahve ! Níže jsou uvedeny některé způsoby, jak toho dosáhnout.

3 balení alkoholu

Papírový sáček na alkohol.Levné, ale efektní balení

sáček na alkohol Jedním z hlavních způsobů balení alkoholu jako dárek je papír. Hezky bude vypadat jak dekorační, tak celofánový papír. Láhev stačí zabalit do papíru a například přelepit páskou, aby se nerozvinula. Celý vzhled je také dobré doplnit stuhou nebo mašlí. To dodá eleganci a zdůrazní originalitu. Další nápad na balení lahve je pořídit si papírový sáček na alkohol . Seženete ho za opravdu nízkou cenu a bude skvěle fungovat. Na trhu jsou dostupné v mnoha barvách, materiálech a rozměrech. Je také možné objednat personalizovanou tašku. Obvykle to stojí trochu víc, ale za tu cenu to rozhodně stojí. Zvláště pokud chceme, aby se obdarovanému ještě více líbil.

Dřevěné krabičky na alkohol

Stále častěji je vidět, že lidé jsou ochotnější volit dřevěné krabičky, když chtějí někomu darovat alkohol. Je to dobré řešení, protože krabici lze znovu použít například pro uložení malých věcí. Můžete je snadno umístit na mnoho míst v domě a uspořádat to. Na trhu je mnoho designů a barev krabic . Někteří lidé si mohou myslet, že alkohol je obyčejný dárek. Díky dřevěné krabičce se stane opravdovým unikátem. Střed může být navíc vyložen senem nebo barevným hedvábným papírem.

Kartonové obaly

Dřevěné bedny jsou poměrně drahé. Přeci jen je to pravé dřevo, takže není divu. Pokud však máme omezený rozpočet na dárek, vyplatí se uvažovat o kartonové krabici . Je to dobrá alternativa k těm ze dřeva. Jsou také odolné a nemusíte se bát, že by se obal vlivem váhy lahve poškodil. Existuje několik druhů materiálů, ze kterých jsou vyrobeny. Nejoblíbenější je krabice z plochého kartonu. Povrch nemá žádné dekorace, pouze volitelný potisk. Toto je velmi klasická verze. Druhý, rozhodně nápadnější, je ten s vlnitou lepenkou. Má podél nebo napříč pruhy vybrání. Může mít i potisk. Obdarovaný jistě takové balení ocení.

Přepravní lahve

Občas se stane, že naši blízcí nebo přátelé od nás bydlí opravdu daleko. Nemáme moc příležitostí doručit dárek osobně. Abychom ukázali, že jsme na ně nezapomněli, vyplatí se rozhodnout o zaslání kurýrem nebo poštou. Co byste měli udělat, abyste měli stoprocentní jistotu, že se zásilka při přepravě nepoškodí? K tomu je potřeba zakoupit bublinkovou fólii. Správně zabalená láhev se jistě nepoškodí. Neméně dobrým způsobem ochrany je plastový polštářek naplněný vzduchem, který svým tvarem dokonale zapadá do láhve. Má uzavřený vršek, který zabraňuje vypadnutí obsahu.

Zanechat komentář