Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Puf bag s reklamním potiskem? Přečtěte si 5 výhod tohoto typu reklamy

Pufa worek z nadrukiem reklamowym? Poznaj 5 zalet tego typu reklamy

Adrian Koźlik |

Pokud hledáte nápad, jak zviditelnit vaši společnost, už nechcete svým zákazníkům nabízet otřepané, standardní reklamní materiály. Využijte sako pouffe . Díky tomu vyniknete a vaši zákazníci se budou cítit pohodlně a příjemně. To vše díky estetické a funkční vychytávce.

5 výhod xxl tašek s vlastním potiskem

Lehká a pohodlná reklamní sedadla

Použitím pouffu Sako jako reklamy pro naši firmu spojíme pohodlí křesla s reklamou. Toto je jedinečná nabídka pro relaxaci. Použití loga na pouffech pomůže vaší společnosti vyniknout. Můžeme si vytvořit komfortní zónu, do které pouffy umisťujeme. Bude to spojeno s pohodlím a relaxací. Zákazník pocítí pozitivní zkušenost, která pomůže vybudovat pozici značky. Navíc je velmi lehký a naplněný polystyrenovými kuličkami. Navíc má rukojeť pro pohodlné přenášení na jiná místa.

Vysoká odolnost proti oděru

Tašky vyrobené z oxford adventure materiálu jsou extrémně odolné. Jedná se o voděodolnou tkaninu s nadprůměrnou odolností vůči povětrnostním vlivům, mechanickému poškození a nečistotám. Je vyrobena z polyesteru, potažena polyuretanem, díky čemuž je odolná vůči nečistotám, mastnotě a oleji. Je příjemný na dotek, velmi pružný, nemačká se. Proto lze taštičku jako reklamní prostředek s firemním potiskem ideálně využít na venkovních akcích, sportovních akcích, hudebních festivalech, koncertech, speciálních akcích a veletrzích. Takto vyrobený výrobek je ekonomický a odolný vůči intenzivnímu používání. pufa worek

Široká škála barev

Každý z nás je jiný a očekává něco jiného. Máme různý vkus, proto jsme pro vás připravili nabídku s mimořádně rozsáhlou paletou barev, vzorů a odstínů. Nabízíme estetické a originální designy. Možnost výroby pouffů dle individuální objednávky. Umístěte na něj své logo, jméno, libovolný nápis nebo firemní barvy. Potisk je možný celoplošně. Použité moderní technologie jsou odolné a přesné. Pouffe tak dokonale sladíme s místem a povahou večírku, akce či jiné situace.

Levný nákup

V porovnání se zahradním nábytkem, dřevěným nábytkem, pohovkami a pohovkami je sako pouffe mnohem levnější. I při individuálním projektu jde o mnohem nižší náklady. Navíc je to nákup, který vydrží roky. Stačí ho umýt, vydrhnout, pokud se zašpiní, a znovu použít. Náplně lze doplnit nebo zcela vyměnit. Což nejsou velké náklady.

Velký potenciál využití

Taška Sako XXL se může stát perfektním doplňkem například na pláži. Během dovolené často společnosti vytvářejí města, projekty a zóny na pláži. Kde zvou zákazníky k odpočinku a využití jejich služeb. Pak dají zástěny, lehátka a sako pouffy - budou dokonalým doplňkem. Jsou odolné vůči nečistotám, povětrnostním vlivům a běžnému použití.

Jsou ideální pro kanceláře a kanceláře ve vytvořených pohodlných koutech. Kde může zákazník pohodlně počkat, až na něj přijde řada. Odpočiňte si, relaxujte, strávte nějaký volný čas, snězte oběd, vypijte kávu nebo uspořádejte schůzku. V dnešní době jsou všichni vytížení, vytížení a nemají na nic čas. Zákazník, který této příležitosti využije, bude tedy velmi spokojen a svou návštěvu ve firmě si bude dobře pamatovat.

Pro poufy se rozhodne velké množství restauratérů nebo podnikatelů provozujících hospody, bary a kavárny. Při pohledu na životnost, ale také na cenu. Pufy jsou mnohem levnější než dřevěný nábytek, jako jsou lavice, taburety a židle. A pohodlnější. Věnováno všem. V restauraci či kavárně se dospělí, senioři i děti pohodlně usadí, mohou si zdřímnout nebo si hrát, zatímco se jejich pečovatelé mohou příjemně bavit. Náhlého lijáku se bát nemusíte, materiál je odolný.

Zanechat komentář