Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jak zapálit gril bez podpalování? Koukni na to!

rozpałka do grilla

Adrian Koźlik |

Grilování je skvělá příležitost, jak strávit čas venku a vychutnat si vynikající grilovaná jídla. Zapálení grilu však může být problém, zvláště když nám chybí podpal. Existují nějaké způsoby, jak rychle zapálit gril bez použití tradičního podpalu? Samozřejmě! V tomto článku vám rychlým a jednoduchým způsobem představíme efektivní a kreativní nápady na zapálení grilu bez tradičního podpalování .

Vyberte správný materiál pro zapálení grilu

grilovací podpal Prvním krokem k úspěšnému zapálení grilu bez podpalování je výběr správného materiálu k zapálení. Existuje mnoho přírodních grilovacích podpalovačů, které můžeme použít k zapálení ohně v našem grilu. Zde je několik nápadů na materiály, které skvěle poslouží jako podpal:

  • Stromová kůra - suchá stromová kůra může být použita jako efektivní podpal . Nasbírejte několik kousků suché kůry a umístěte je do středu kužele s uhlím nebo briketami.
  • Větvičky a suché listí – sbírejte suché větvičky a listí, které můžete najít kolem své zahrady nebo parku. Rozložte je na dno grilu a navrch položte uhlí nebo brikety. Zapalte oheň a užijte si rychlé rozpálení grilu.
  • Přírodní konopný provázek - Pokud máte po ruce přírodní konopný provázek, můžete jej použít jako podpalovač grilu . Mírně navlhčete a vložte do kužele s uhlím nebo briketami.

Jako podpal použijte noviny a papír

grilovací podpal Pokud nemáte po ruce žádné přírodní podpalovače, můžete použít to, co najdete kolem svého domova. Noviny a papír jsou vynikající materiály, které lze použít jako podpalovače grilů . Zde je několik nápadů, jak je používat:

  • Rolovaný papír - vezměte několik listů novin nebo papíru a srolujte je. Umístěte jej pod uhlí nebo brikety a zapalte. Srolovaný papír vám pomůže rychle rozdělat oheň.
  • Papírový sáček - Pokud máte po ruce papírový sáček, můžete jej použít jako podpal . Naplňte pytel suchým listím nebo malými větvičkami a vložte pod uhlí nebo brikety. Zapalte sáček a užijte si rychlé rozpálení grilu.
  • Tácky na vajíčka - pokud máte tácky na vajíčka, můžete je použít jako domácí podpal . Podnosy naplňte suchým listím nebo malými větvičkami a umístěte je pod uhlí nebo brikety. Zapalte a vychutnejte si rychlé zapálení grilu.

Kromě tradičních a domácích podpalovačů existují i ​​další kreativní způsoby, jak zapálit gril bez použití podpalovače grilu. Zde je několik nápadů, které vás mohou inspirovat:

  • Podpalovač – Pokud máte po ruce podpalovač, můžete s ním zapálit uhlí nebo brikety. Zapalte jedno místo a oheň by se měl rychle rozšířit.
  • Jiskrové kameny – pokud máte po ruce jiskrové kameny, můžete z nich vytvořit jiskru, která zapálí uhlí nebo brikety. Udeřte kamenem na tvrdý povrch, abyste vytvořili jiskru a zapálili uhlí.
  • Fén – pokud máte fén, můžete s ním rozdmýchávat oheň a urychlit tak proces zapálení grilu. Pro zapálení ohně nasměrujte proud horkého vzduchu na uhlí nebo brikety.

Pokud se chcete naučit, jak si sami vyrobit podpalovač grilu, klikněte sem !

Grilování je jednodušší, než si myslíte

Zapálit gril bez podpalování nemusí být obtížné. Existuje mnoho kreativních způsobů, jak rychle rozpálit gril a vychutnat si lahodná grilovaná jídla. Vyberte si správný materiál pro zapálení ohně, použijte noviny a papír jako podpal a experimentujte s dalšími kreativními metodami. Pamatujte však na opatrnost a bezpečnost při zapalování grilu.

Nyní, když znáte tyto efektivní a inovativní způsoby, jak zapálit gril bez podpalování, můžete si vychutnat chuť lahodných grilovaných pokrmů.

Zanechat komentář