Více než 2000 produktů

Množstevní slevy

k.madejczyk@allbag.pl

5% sleva

Pro první objednávku

ALLBAGWITA

Jaké lehátko vybrat v létě na zahradu? Šek!

leżak do odrodu

Tomasz Woźniak |

S příchodem teplých, slunečných dnů stále častěji sníme o chvilce odpočinku venku. Ať už v rozlehlé zahradě, na prostorné terase nebo na malém balkónu – každé z těchto míst se stává ideálním útočištěm, jak si užít letní sezónu. Abychom si tyto chvíle naplno užili, stojí za to postarat se o odpovídající vybavení, které nám poskytne nejen pohodlí, ale podtrhne kouzlo okolí. Jedním z klíčových prvků takového uspořádání je jistě dřevěné lehátko - kus nábytku, který se již léta těší neutuchající oblibě mezi milovníky otevřených prostor.

Proč se vyplatí vybrat si dřevěné lehátko?

Přestože nám moderní trh nabízí řadu různých možností, od kovových lehátek až po ta z technoratanu, je to stále ono dřevěné lehátko je považován za klasiku žánru. Svým nadčasovým vzhledem a odolností konstrukce dokonale zapadne do atmosféry téměř každé zahrady či terasy. Dřevěná lehátka mají mnoho výhod, které z nich dělají mimořádně atraktivní volbu:

Trvanlivost a odolnost vůči povětrnostním vlivům

Dobře impregnované dřevo si perfektně poradí s deštěm, větrem a dokonce i UV zářením. Díky tomu vám vaše lehátko bude sloužit mnoho let bez ohledu na rozmary počasí.

Kompaktní velikost a snadné složení

Většina dřevěných lehátek je vybavena funkcí skládání, díky čemuž je mnohem snazší uskladnit mimo sezónu. Díky tomu je lze schovat do garáže, sklepa nebo na půdu, aniž by zabíraly příliš mnoho místa.

Všestrannost uspořádání

Dřevo je materiál, který se hodí k různým stylům interiérového designu – od klasických, přes moderní, až po rustikální. Bez ohledu na charakter vaší zahrady nebo terasy padne dřevěné lehátko jako ulité.

Přirozená elegance

Surová dřevěná povrchová úprava dodává lehátkům mimořádný, přirozený šarm. Dokonale zapadají do estetiky minimalismu, zdůrazňují krásu okolní zeleně.

Komfort a pohodlí používání

Kvalitně zpracovaná dřevěná lehátka poskytují vysoký komfort díky nastavitelným opěradlům a možnosti nastavení úhlu sklonu dle individuálních preferencí. To je zárukou opravdové relaxace na čerstvém vzduchu.

Jak vybrat perfektní dřevěné lehátko?

Při rozhodování o koupi dřevěného lehátka stojí za to věnovat pozornost několika klíčovým bodům, abyste se ujistili, že vybraný model plně splní vaše očekávání:

  • Druh dřeva - Nejčastěji používanými druhy jsou borovice, dub a buk. Každá z těchto surovin má trochu jiné vlastnosti, proto stojí za zvážení, která nejlépe vyhovuje vašim preferencím.
  • Povrchová úprava a impregnace – Péče o správnou ochranu dřeva je zásadní, pokud chcete, aby vám lehátko sloužilo mnoho let. Vyplatí se dbát na to, aby výrobce použil kvalitní impregnaci, která povrch ochrání před škodlivými vlivy povětrnostních vlivů.
  • Nastavení opěradla - Možnost libovolně nastavit úhel opěradla je důležitou funkcí, která vám zajistí plný komfort odpočinku. Ověřte si, zda vaše vysněné lehátko tuto možnost nabízí.
  • Doplňkové příslušenství - Některé modely lehátek jsou vybaveny praktickými vymoženostmi, jako jsou měkké polštáře, podnožky nebo kolečka, která usnadňují přesun nábytku. Stojí za zvážení, který z těchto prvků bude pro vás nejužitečnější.
  • Velikost – Před nákupem si změřte dostupný prostor, kam lehátko plánujete umístit. Díky tomu se vyhnete nepříjemnému překvapení, že se vám vybraný model ukáže jako příliš velký nebo naopak malý.

Skládací dřevěné lehátko - praktické řešení

Pokud chcete co největší univerzálnost a funkčnost, vyplatí se zvážit výběr dřevěného lehátka se skládací konstrukcí. Takové modely kombinují všechny výhody klasických dřevěných lehátek a navíc nabízejí ještě větší mobilitu a snadné skladování.

Skládací dřevěné lehátko se skvěle hodí jak na prostornou zahradu, tak na malý balkon. Jeho kompaktní rozměry vám umožní snadno přesunout nábytek v závislosti na vašich aktuálních potřebách. Když se nepoužívá, lze jej mrknutím oka složit a uložit na zvolené místo, aniž by zabíral příliš mnoho místa.

Skládací lehátko navíc díky nastavitelnému opěradlu poskytuje plný komfort relaxace - můžete si na něj pohodlně lehnout, číst knihu nebo si jen užívat sluneční paprsky. Toto je ideální řešení pro ty, kteří oceňují mobilitu a funkčnost, aniž by se vzdali klasického dřevěného charakteru nábytku.

Dřevěné lehátko s potiskem - personalizace na nejvyšší úrovni

Pokud chcete svému letnímu aranžmá dodat trochu osobního charakteru, výbornou volbou bude dřevěné lehátko s individuálním potiskem . Je to skvělý způsob, jak dát svému relaxačnímu koutku jedinečný styl a vyjádřit své estetické preference.

Výrobci nabízejí širokou škálu již hotových vzorů, od jemných, rostlinných motivů až po barevné, abstraktní potisky. Můžete si vybrat vzor, ​​který dokonale ladí s charakterem vaší zahrady nebo terasy. Pokud však máte vlastní jedinečnou vizi, nic vám nebrání se o ni podělit s výrobcem a objednat si lehátko s individuálním potiskem .

Takto personalizovaný kus nábytku bude nejen krásnou ozdobou vašeho prostoru, ale může být i originálním praktickým dárkem pro blízkého. Představte si, jakou radost bude mít vaše kamarádka, když dostane jako dárek lehátko s potiskem jejího oblíbeného květinového motivu nebo vtipným vzorem souvisejícím s jejím koníčkem!

Zahradní lehátka pro děti - pohodlí a bezpečí těch nejmenších

V péči o pohodlí a relaxaci celé rodiny stojí za zvážení i speciální lehátka pro děti . Tyto menší verze klasických dřevěných lehátek byly navrženy s ohledem na nejmenší – jejich velikosti, konstrukce a materiály použité při výrobě zaručují plnou bezpečnost a pohodlí.

Dětská lehátka jsou často vybavena nastavitelnými opěradly pro přizpůsobení úhlu sklonu preferencím a potřebám vašeho dítěte. Díky tomu bude moci vaše batole pohodlně odpočívat, hrát si nebo číst své oblíbené knížky. Mnoho výrobců nabízí také lehátka s okouzlujícími barevnými potisky, které jistě osloví i ty nejmenší.

Při výběru lehátka pro dítě dbejte na to, aby byla konstrukce stabilní a bezpečná a materiály použité při výrobě byly zcela bezpečné a snadno se udržovaly v čistotě. To je zárukou, že si vaše dítě bude moci naplno užívat letní rekreaci venku.

Dřevěná lehátka jako reklama

Dřevěná lehátka jsou nejen skvělou volbou pro vaši zahradu nebo terasu, ale mohou fungovat i jako účinný reklamní nosič. Stále více firem se rozhoduje využít tento praktický kus nábytku jako platformu pro propagaci své značky nebo produktu.

Reklamní lehátka jsou vyrobena z kvalitního odolného dřeva, které dokonale odolává povětrnostním vlivům. Díky tomu jsou dlouhodobou a odolnou formou reklamy, přitahující pozornost adresátů za všech podmínek. Atraktivní vzhled dřevěných lehátek je navíc činí dychtivě využívány jako dekorativní prvek na akcích, veletrzích a jiných venkovních akcích.

Výrobci nabízejí možnost personalizace lehátek umístěním individuálního potisku. Může to být logo vaší společnosti, reklamní slogan nebo dokonce grafika odkazující na váš obor. Takový personalizovaný nábytek je skvělý způsob, jak se odlišit od konkurence a zákazníci si ho zapamatují.

Dřevěná reklamní lehátka jsou investicí, která se jistě vyplatí. Vaše značka si díky nim získá uznání a účinnost této formy propagace si budete moci užívat po mnoho sezón.

Dřevěná lehátka - praktické tipy na nákupy

Při výběru dokonalého dřevěného lehátka se vyplatí dodržovat pár praktických rad, abyste měli jistotu, že vybraný model splní vaše očekávání:

  • Druh dřeva - nejčastěji používané druhy jsou borovice, dub, buk a exotická dřeva jako je teak. Každá surovina má trochu jiné vlastnosti, proto stojí za zvážení, která nejlépe vyhovuje vašim preferencím.

  • Impregnace - péče o správnou ochranu dřeva je klíčová pro dlouhou životnost nábytku. Ujistěte se, že výrobce použil kvalitní impregnaci, která chrání povrch před škodlivými vlivy povětrnostních vlivů.

  • Nastavení opěrky zad - možnost libovolného nastavení úhlu sklonu je důležitou funkcí, která zajišťuje plný komfort odpočinku. Ověřte si, zda vaše vysněné lehátko tuto možnost nabízí.

  • Doplňkové příslušenství - některé modely jsou vybaveny praktickým vybavením, jako jsou měkké polštáře, podnožky nebo kolečka, které usnadňují přesun nábytku. Zvažte, který z nich bude pro vás nejužitečnější.

  • Velikost - před nákupem si změřte dostupné místo, kam plánujete lehátko umístit. Díky tomu se vyhnete nepříjemnému překvapení, že se vám vybraný model ukáže jako příliš velký nebo naopak malý.

Pamatujte také na to, že dřevěná lehátka mohou plnit nejen relaxační funkci, ale být i účinným reklamním nosičem vaší značky. Tuto možnost stojí za zvážení, zvláště pokud je plánujete používat na akcích nebo veletrzích.

Ať už hledáte lehátko na zahradu, terasu nebo balkon, dřevěný nábytek je skvělou volbou, která vám poskytne pohodlí, pohodlí a nadčasový styl. Stačí si dát pozor na pár klíčových věcí a jistě najdete model, který se stane vaším oblíbeným letním útočištěm.

Zanechat komentář